Duurzame aanpak van houtworm in Cuijk

Houtworm komt in Cuijk regelmatig voor. Maar wanneer kom je erachter dat er houtworm in de houten constructie van je pand in Cuijk zit? Je hebt bijvoorbeeld net een huis gekocht of je treft gaatjes in het hout met boormeel aan in de kruipruimte of op zolder. De kans is groot dat je last hebt van houtworm. Dat is even schrikken, want je wilt zo snel mogelijk van die houtwormen af om instortingsgevaar te voorkomen. Dus je gaat op zoek naar professionele houtwormbestrijding in Cuijk.

✓ 100% garantie en certificaat
✓ Binnen 24 uur een afspraak
✓ Actief in Cuijk en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Zelf houtworm bestrijden

Probeer nooit zelf de houtworm bestrijden. De kans bestaat dat je niet alle houtworm volledig uitroeit. Dan blijft instortingsgevaar aanwezig. Bij ernstigere infecties, bijvoorbeeld bij houtworm in grote constructies, zoals de houten kap van een pand, is meestal professionele houtwormbestrijding nodig. Vraag altijd een expert om hulp. Ga niet zelf houtworm bestrijden met gif of andere onveilige methoden.

Vermoed je houtworm? Bel ons dan voor houtwormbestrijding in Cuijk. Wij voeren altijd eerst een gratis en vrijblijvende inspectie uit voordat we tot houtwormbestrijding overgaan.

Houtworm bestrijden in Cuijk

GONE ongediertebestrijding is een gecertificeerd houtwormbestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van houtworm in huizen en bedrijfspanden. We bestrijden houtworm in Cuijk en omgeving. Je herkent houtworm aan de kleine gaatjes die ze maken in hout. Dit zijn de zogenoemde uitvliegopeningen. In het geval van boktor zijn de gaten ovaalvormig met ruwe randen. Als de houtworm in het hout nog actief is, zie je vaak een lichte kleur boormeel bij de gaatjes. Vermoed je houtworm in je huis of bedrijfspand? Bel ons dan voor houtwormbestrijding in Cuijk. Wij voeren altijd eerst een gratis en vrijblijvende inspectie uit voordat we tot houtwormbestrijding overgaan.

Kosten houtwormbestrijding in Cuijk

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtwormbestrijding in Cuijk. Na een gratis en vrijblijvende grondige inspectie kunnen wij je precies vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe ernstig het houtwormprobleem in je Cuijkse woning of pand is. Vervolgens overleggen we de meest geschikte bestrijding van houtworm met je en stellen we een offerte voor je op waarin de kosten en aanpak voor de houtwormbestrijding gespecificeerd zijn. Blijkt uit de inspectie dat er geen houtworm in je woning zit, dan betaal je uiteraard niets.

Houtworm laten bestrijden Cuijk

Laat je houtworm professioneel bestrijden door GONE ongediertebestrijding? Dan ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Hiermee kun je aantonen dat je pand in Cuijk vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling met een goed resultaat is uitgevoerd en dat je pand voor vele jaren houtwormvrij is. De daadwerkelijke bestrijding van de houtworm proberen we zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast hebt tijdens de werkzaamheden en dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in de regio Cuijk via telefoonnummer 024 – 2022260.

Naast houtwormbestrijding in Cuijk, bestrijden wij ook houtworm in onder andere Nijmegen, Boxmeer en Arnhem en omgeving.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Resultaat houtwormbestrijding:

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons een foto

Twijfel je of je écht last hebt van houtworm? Stuur ons een foto van de sporen of van de beestjes die je ziet. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Ad komt graag bij jou langs in Cuijk en omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtworm in boerderij met middenlangsdeel

De nieuwe bewoners hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Toen kwam naar voren dat er houtworm in de houten kapconstructie van de middenlangsdeel zat.

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.