Duurzame houtwormbestrijding Den Bosch

Houtworm komt in Den Bosch regelmatig voor: in huizen, bedrijfspanden, boerderijen, schuren en monumentale panden; overal in Den Bosch kun je houtworm tegenkomen. Schakel altijd professionele houtwormbestrijding Den Bosch in bij het vermoeden van houtworm. Op deze manier voorkom je erger leed. Je kunt bij twijfel altijd je houtwormbestrijder laten komen voor een inspectie. Er wordt dan door GONE ongediertebestrijding Den Bosch kosteloos en vrijblijvend een inspectie uitgevoerd voor bestrijding van houtworm. 

✓ 100% garantie en certificaat
✓ Binnen 24 uur een afspraak
✓ Actief in Den Bosch en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Het herkennen van houtworm

Wees alert op aanwijzingen dat er houtworm aanwezig is in je huis of pand in Den Bosch. Houtworm is op verschillende manieren te herkennen: 

 • Uitvliegopeningen, dit zijn kleine gaatjes in het hout;
 • hoopjes boormeel bij de gaatjes of onder het hout; 
 • volwassen houtwormkevers. Kijk goed bij lampen en ramen, want houtwormkevers komen op het licht af

Ondanks deze tekenen die wijzen op houtworm, is het niet altijd makkelijk om houtworm te ontdekken. Larven kunnen jarenlang in het hout zitten zonder dat dit zichtbaar is. Laat dan ook altijd een bouwkundige inspectie uitvoeren bij de aankoop van een nieuw huis of pand in Den Bosch of omgeving. Dan ben je er zeker van dat er geen houtworm in de houtconstructie van je pand zit. 

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Houtworm in Den Bosch

De houtworm die het meest voorkomt in Den Bosch en omgeving is de gewone houtwormkever. Maar ook de grote houtwormkever, oftewel de bonte knaagkever, de boktor en de spinhoutkever kunnen overlast veroorzaken. Houtwormen zijn larven van diverse soorten houtaantastende torren en kevers die hout eten. Hierdoor veroorzaken ze veel schade aan bijvoorbeeld houten constructies, balklagen, vloeren, kruipruimten en meubels. Met welke soort houtworm je precies te maken hebt, kan lastig zijn om te herkennen. De houtworm die de meeste schade veroorzaakt in huizen en panden in Den Bosch is de boktor. Het is van belang om te weten met welke soort houtworm je te maken hebt om de houtworm te kunnen bestrijden.

Kosten houtwormbestrijding Den Bosch

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtbestrijding Den Bosch en omgeving. Als je ons inschakelt, krijg je eerst een gratis en vrijblijvende grondige inspectie om precies te kunnen vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe erg het houtwormprobleem in je woning of pand in Den Bosch is. Daarna bespreken we wat de meeste geschikte bestrijding van houtworm is en stellen we een offerte op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding Den Bosch gespecificeerd zijn. Je betaalt uiteraard niets als er uit de inspectie blijkt dat er geen houtworm in je woning of pand aanwezig is.

Houtworm bestrijden Den Bosch

Als GONE ongediertebestrijding Den Bosch de houtworm professioneel heeft bestreden, ontvang je altijd een garantiecertificaat. Met dit certificaat kun je aantonen dat je pand of woning in Den Bosch vrij is van houtworm. Daarnaast garandeert dit certificaat dat de behandeling succesvol is uitgevoerd en dat je woning of pand voor de komende jaren houtwormvrij is. We proberen de houtwormbestrijding zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen er altijd voor dat je zo weinig mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden en dat alles netjes wordt opgeruimd na afloop. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Den Bosch of omgeving via telefoonnummer 073 2051000.

Naast houtwormbestrijding in Den Bosch, bestrijden wij ook houtworm in onder andere regio Nijmegen, Helmond, ArnhemWageningen en Eindhoven.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Resultaat houtwormbestrijding:

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Bram helpt jou graag in Den Bosch en omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtwormbestrijding in 3 garages

Tijdens de houtworminspectie bleken 3 garages besmet met houtworm. Er is toen gekozen om alle garages te behandelen tegen houtworm.

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.