Duurzame aanpak van houtworm in Druten

Houtworm komt in Druten regelmatig voor door de landelijke ligging en veel natuur in de omgeving. Houtworm nestelt zich in het houtwerk van bijvoorbeeld huizen, boerderijen, schuren, bedrijfspanden of monumentale panden. De larven van bepaalde houtaantastende torren en kevers, oftewel houtworm, knagen gangetjes door het hout waardoor het hout broos wordt. Zo kunnen ze ernstige schade aanrichten en een bedreiging voor je veiligheid vormen. Vermoed je houtworm? Bel ons dan voor houtwormbestrijding in Druten. Wij voeren altijd eerst een gratis en vrijblijvende inspectie uit voordat we tot houtwormbestrijding overgaan.

✓ 100% garantie en certificaat
✓ Binnen 24 uur een afspraak
✓ Actief in Druten en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Houtworm herkennen

Wanneer je een huis of pand hebt in Druten is het goed om alert te zijn op tekenen die erop wijzen dat er houtworm in het gebouw aanwezig is. Houtworm kun je onder meer herkennen aan:

 • kleine gaatjes in het hout, dit zijn de uitvliegopeningen;
 • hoopjes boormeel onder het hout of bij de gaatjes;
 • je vindt volwassen houtwormkevers. Ze komen op het licht af, dus kijk goed bij ramen en lampen.

Toch is het niet altijd makkelijk om houtworm te ontdekken. De larven kunnen jaren in het hout zitten zonder dat de besmetting zichtbaar is. Koop je een nieuw huis of pand in Druten of omgeving? Laat dan altijd een bouwkundige inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat er geen houtworm in de houtconstructie van je pand zit.

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Houtworm in Druten

De meest voorkomende houtworm in Druten en omgeving is de gewone houtwormkever. Daarnaast is er de grote houtwormkever, oftewel de bonte knaagkever, de boktor en de spinhoutkever. Houtwormen zijn larven van verschillende soorten houtaantastende torren en kevers. Ze eten hout en kunnen daardoor veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld aan houten constructies, balklagen, vloeren, kruipruimten en meubels. Soms is het lastig om te herkennen met welke soort houtworm je te maken hebt. De houtworm die de meeste schade veroorzaakt is de boktor. Voor houtwormbestrijding in Druten is het belangrijk dat je precies weet met welke soort houtworm je te maken hebt.

Kosten houtwormbestrijding Druten

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtworm bestrijden in Druten. Ook bestrijden we houtworm in de omgeving van Druten. Na een gratis en vrijblijvende grondige inspectie kunnen wij je precies vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe ernstig het houtworm probleem in je woning of pand is. Vervolgens overleggen we de meest geschikte bestrijding van houtworm met je en stellen we een offerte voor je op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding Druten gespecificeerd zijn. Blijkt uit de inspectie dat er geen houtworm in je woning zit, dan betaal je uiteraard niets.

Houtworm laten bestrijden in Druten

Laat je houtworm professioneel bestrijden door GONE ongediertebestrijding uit Druten? Dan ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Hiermee kun je aantonen dat je pand in Druten vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling met een goed resultaat is uitgevoerd en dat je pand voor vele jaren houtwormvrij is. De daadwerkelijke bestrijding van de houtworm proberen we zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast hebt tijdens de werkzaamheden en dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Druten of regio via telefoonnummer 024 – 2022260.

Naast houtwormbestrijding in Druten, bestrijden wij ook houtworm in onder andere Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Beuningen, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Groesbeek, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, Malden, Molenhoek, Heumen, Cuijk, Boxmeer, Oeffelt, Gennep, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Resultaat houtwormbestrijding:

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons een foto

Twijfel je of je écht last hebt van houtworm? Stuur ons een foto van de sporen of van de beestjes die je ziet. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Ad helpt je graag in Druten of omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.

Houtwormbestrijding in 3 garages

Tijdens de houtworminspectie bleken 3 garages besmet met houtworm. Er is toen gekozen om alle garages te behandelen tegen houtworm.