Duurzame houtwormbestrijding Eindhoven

Houtworm komt in Eindhoven regelmatig voor. In huizen, bedrijfspanden, boerderijen, schuren en monumentale panden, overal in Eindhoven kun je houtworm tegenkomen. In dat geval is houtwormbestrijding nodig. Schakel altijd professionele houtwormbestrijding Eindhoven in bij het vermoeden van houtworm, om erger leed te voorkomen. Bij twijfel kun je altijd de houtwormbestrijder laten komen voor een inspectie. GONE ongediertebestrijding Eindhoven voert kosteloos en vrijblijvend inspecties uit voor bestrijding van houtworm in Eindhoven. 

✓ 100% garantie en certificaat
✓ Binnen 24 uur een afspraak
✓ Actief in Eindhoven en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het herkennen van houtworm

Wees alert op tekenen die erop wijzen dat er houtworm aanwezig is in je huis of pand in Eindhoven. Houtworm is op verschillende manieren te herkennen: 

 • Uitvliegopeningen, dit zijn kleine gaatjes in het hout;
 • hoopjes boormeel bij de gaatjes of onder het hout; 
 • volwassen houtwormkevers. Houtwormkevers komen op het licht af, dus kijk goed bij lampen en ramen.

Er zijn dus verschillende tekenen waaraan je houtworm kunt herkennen, maar toch is het niet altijd makkelijk om houtworm te ontdekken. Larven kunnen jarenlang in het hout zitten zonder dat dit zichtbaar is. Heb je een nieuw huis of pand gekocht in Eindhoven of omgeving? Laat dan ook altijd een bouwkundige inspectie uitvoeren zodat je zeker bent dat er geen houtworm in de houtconstructie van je pand zit. 

Houtworm in Eindhoven

De meeste voorkomende houtworm in Eindhoven en omgeving is de gewone houtwormkever. Daarnaast kunnen ook de grote houtwormkever, oftewel de bonte knaagkever, de boktor en de spinhoutkever overlast veroorzaken. Houtwormen zijn larven van diverse soorten houtaantastende torren en kevers. Ze eten hout, waardoor ze veel schade veroorzaken aan bijvoorbeeld houten constructies, balklagen, vloeren, kruipruimten en meubels. Het kan lastig zijn om te herkennen met welke soort houtworm je te maken hebt. De houtworm die de meeste schade veroorzaakt in huizen en panden in Eindhoven is de boktor. Het is van belang om te weten met welke soort houtworm je te maken hebt om de houtworm te kunnen bestrijden.  

Kosten houtwormbestrijding Eindhoven

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtbestrijding Eindhoven en omgeving. Je krijgt altijd eerst een gratis en vrijblijvende grondige inspectie om precies te kunnen vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe erg het houtwormprobleem in je woning of pand in Eindhoven is. Vervolgens bespreken we de meeste geschikte bestrijding van houtworm met je en stellen we een offerte op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding Eindhoven gespecificeerd zijn. Als er uit de inspectie blijkt dat er geen houtworm in je woning of pand aanwezig is, betaal je uiteraard niets. 

Houtworm bestrijden Eindhoven

Als GONE ongediertebestrijding Eindhoven de houtworm professioneel heeft bestreden, ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Je kunt hiermee aantonen dat je pand of woning in Eindhoven vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling succesvol is uitgevoerd en dat je woning of pand voor de komende jaren houtwormvrij is. We proberen de daadwerkelijke houtwormbestrijding zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen er altijd voor dat je zo weinig mogelijk overlast hebt van de werkzaamheden en dat alles netjes wordt opgeruimd na afloop. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Eindhoven of omgeving via telefoonnummer 040 2402009.

Naast houtwormbestrijding in Eindhoven, bestrijden wij ook houtworm in onder andere regio Nijmegen, Helmond, ArnhemWageningen en Den Bosch.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Resultaat houtwormbestrijding:

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Bram komt bij je langs in Eindhoven en omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtwormbestrijding in 3 garages

Tijdens de houtworminspectie bleken 3 garages besmet met houtworm. Er is toen gekozen om alle garages te behandelen tegen houtworm.

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.