Duurzame houtwormbestrijding Helmond

Houtworm komt in Helmond regelmatig voor. Helmond is omringd door natuur. Huizen, bedrijfspanden, boerderijen, schuren en monumentale panden in Helmond hebben een hoog risico op houtworm. Houtwormbestrijding is in dat geval nodig. Schakel bij het vermoeden van houtworm altijd professionele houtwormbestrijding Helmond in om erger leed te voorkomen. Twijfel je of er houtworm aanwezig is? Ook dan kun je houtwormbestrijder laten komen voor een inspectie. De inspecties van GONE ongediertebestrijding voor bestrijding van houtworm in regio Helmond zijn kosteloos en vrijblijvend. 

✓ 100% garantie en certificaat
✓ Binnen 24 uur een afspraak
✓ Actief in Helmond en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Houtworm herkennen

Het is goed om alert te zijn op tekenen die erop wijzen dat er houtworm aanwezig is in je huis of pand in Helmond. Houtworm kun je op verschillende manieren herkennen: 

 • kleine gaatjes in het hout, oftewel de uitvliegopeningen;
 • hoopjes boormeel bij de gaatjes of onder het hout; 
 • volwassen houtwormkevers. Houtwormkevers komen op het licht af, dus kijk goed bij lampen en ramen. 

Hoewel er dus verschillende tekenen zijn waaraan je houtworm kunt herkennen, is het niet altijd makkelijk om houtworm te ontdekken. Larven kunnen jaren in het hout zitten zonder dat de besmetting zichtbaar is. Laat ook altijd een bouwkundige inspectie uitvoeren als je een nieuw huis of pand koopt in Helmond of omgeving zodat je zeker bent dat er geen houtworm in de houtconstructie van je pand zit. 

Houtworm in Helmond

De gewone houtwormkever is de meest voorkomende houtworm in Helmond en omgeving. Naast de gewone houtwormkever, kunnen ook de grote houtwormkever, oftewel de bonte knaagkever, de boktor en de spinhoutkever overlast veroorzaken. Houtwormen zijn larven van diverse soorten houtaantastende torren en kevers. Doordat ze hout eten, kunnen ze veel schade veroorzaken aan bijvoorbeeld houten constructies, balklagen, vloeren, kruipruimten en meubels. Het is soms lastig om te herkennen met welke soort houtworm je te maken hebt. De boktor is de houtworm die de meeste schade veroorzaakt. Het is belangrijk om te weten met welke soort houtworm je te maken hebt om de houtworm te kunnen bestrijden

Kosten houtwormbestrijding Helmond

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtbestrijding Helmond en omgeving. We beginnen met een gratis en vrijblijvende grondige inspectie om je precies te kunnen vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe erg het houtwormprobleem in je woning of pand in Helmond is. Daarna bespreken we met je wat de meest geschikte bestrijding van houtworm is en stellen we een offerte op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding Helmond gespecificeerd zijn. Als er uit de inspectie blijkt dat er geen houtworm in je woning of pand aanwezig is, betaal je uiteraard niets. 

Houtworm bestrijden Helmond

Als je houtworm professioneel laat bestrijden door GONE ongediertebestrijding uit Helmond, ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Hiermee kun je aantonen dat je pand of woning in Helmond vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling succesvol is uitgevoerd en dat je woning of pand voor jaren houtwormvrij is. We proberen de daadwerkelijke houtwormbestrijding zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk last hebt van de werkzaamheden en dat alles na afloop netjes wordt opgeruimd. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Helmond of omgeving via telefoonnummer 0492 549535.

Naast houtwormbestrijding in Helmond, bestrijden wij ook houtworm in onder andere regio Nijmegen, ArnhemWageningen, Den Bosch en Eindhoven.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Resultaat houtwormbestrijding:

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Bram komt bij je langs in Helmond en omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtwormbestrijding in 3 garages

Tijdens de houtworminspectie bleken 3 garages besmet met houtworm. Er is toen gekozen om alle garages te behandelen tegen houtworm.

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.