Duurzame houtwormbestrijding Nijmegen

Houtworm komt in Nijmegen regelmatig voor. Nijmegen is omringd door een bosrijk gebied. Huizen, boerderijen, schuren, bedrijfspanden en monumentale panden in Nijmegen hebben dan ook een verhoogd risico op houtworm. In dat geval is houtwormbestrijding nodig. Vermoed je houtworm? Schakel dan altijd professionele houtwormbestrijding Nijmegen in om erger leed te voorkomen. Ook in geval van twijfel kun je een houtwormbestrijder laten komen voor een inspectie. GONE ongediertebestrijding voert kosteloze en vrijblijvende inspecties uit voor bestrijding van houtworm in regio Nijmegen.

Houtworm herkennen

Wanneer je een huis of pand hebt in Nijmegen is het goed om alert te zijn op tekenen die erop wijzen dat er houtworm in het gebouw aanwezig is. Houtworm kun je onder meer herkennen aan:

 • kleine gaatjes in het hout, dit zijn de uitvliegopeningen;
 • hoopjes boormeel onder het hout of bij de gaatjes;
 • je vindt volwassen houtwormkevers. Ze komen op het licht af, dus kijk goed bij ramen en lampen.

Toch is het niet altijd makkelijk om houtworm te ontdekken. De larven kunnen jaren in het hout zitten zonder dat de besmetting zichtbaar is. Koop je een nieuw huis of pand in Nijmegen of omgeving? Laat dan altijd een bouwkundige inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat er geen houtworm in de houtconstructie van je pand zit.

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Houtworm in Nijmegen

De meest voorkomende houtworm in Nijmegen en regio is de gewone houtwormkever. Daarnaast is er de grote houtwormkever, oftewel de bonte knaagkever, de boktor en de spinhoutkever. Houtwormen zijn larven van verschillende soorten houtaantastende torren en kevers. Ze eten hout en kunnen daardoor veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld aan houten constructies, balklagen, vloeren, kruipruimten en meubels. Soms is het lastig om te herkennen met welke soort houtworm je te maken hebt. De houtworm die de meeste schade veroorzaakt is de boktor. Voor houtworm bestrijden Nijmegen is het belangrijk dat je precies weet met welke soort houtworm je te maken hebt.

Kosten houtwormbestrijding Nijmegen

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtwormbestrijding Nijmegen. Ook bestrijden we houtworm in regio Arnhem. Na een gratis en vrijblijvende grondige inspectie kunnen wij je precies vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe ernstig het houtwormprobleem in je Nijmeegse woning of pand is. Vervolgens overleggen we de meest geschikte bestrijding van houtworm met je en stellen we een offerte voor je op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding Nijmegen gespecificeerd zijn. Blijkt uit de inspectie dat er geen houtworm in je woning zit, dan betaal je uiteraard niets.

Houtworm bestrijden Nijmegen

Laat je houtworm professioneel bestrijden door GONE ongediertebestrijding uit Nijmegen? Dan ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Hiermee kun je aantonen dat je pand in Nijmegen vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling met een goed resultaat is uitgevoerd en dat je pand voor vele jaren houtwormvrij is. De daadwerkelijke houtwormbestrijding proberen we zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast hebt tijdens de werkzaamheden en dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Nijmegen of regio via telefoonnummer 024 – 2022260.

Naast houtwormbestrijding in Nijmegen, bestrijden wij ook houtworm in onder andere Arnhem, WageningenDruten, Wijchen, Beuningen, Groesbeek, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, Malden, Molenhoek, Boxmeer, Cuijk, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en omliggende plaatsen.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Resultaat houtwormbestrijding:

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Ad komt bij je langs in Nijmegen en omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtwormbestrijding in 3 garages

Tijdens de houtworminspectie bleken 3 garages besmet met houtworm. Er is toen gekozen om alle garages te behandelen tegen houtworm.

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.