Houtwormbestrijding Uden

Houtworm komt in Uden regelmatig voor. Maar wanneer kom je erachter dat er houtworm in de houten constructie van je pand in Uden zit? Je hebt bijvoorbeeld net een huis gekocht of je treft gaatjes in het hout met boormeel aan in de kruipruimte of op zolder. De kans is groot dat je last hebt van houtworm. Dat is even schrikken, want je wilt zo snel mogelijk van die houtwormen af om instortingsgevaar te voorkomen. Dus je gaat op zoek naar professionele houtwormbestrijding in Uden.

Zelf houtworm bestrijden

Probeer nooit zelf de houtworm bestrijden. De kans bestaat dat je niet alle houtworm volledig uitroeit. Dan blijft instortingsgevaar aanwezig. Bij ernstigere infecties, bijvoorbeeld bij houtworm in grote constructies, zoals de houten kap van een pand, is meestal professionele houtwormbestrijding nodig. Vraag altijd een expert om hulp. Ga niet zelf houtworm bestrijden met gif of andere onveilige methoden.

Vermoed je houtworm? Bel ons dan voor houtwormbestrijding in Uden. Wij voeren altijd eerst een gratis en vrijblijvende inspectie uit voordat we tot houtwormbestrijding overgaan.

Houtworm bestrijden in Uden

GONE ongediertebestrijding is een gecertificeerd houtwormbestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van houtworm in huizen en bedrijfspanden. We bestrijden houtworm in Uden en omgeving. Je herkent houtworm aan de kleine gaatjes die ze maken in hout. Dit zijn de zogenoemde uitvliegopeningen. In het geval van boktor zijn de gaten ovaalvormig met ruwe randen. Als de houtworm in het hout nog actief is, zie je vaak een lichte kleur boormeel bij de gaatjes. Vermoed je houtworm in je huis of bedrijfspand? Bel ons dan voor houtwormbestrijding in Uden. Wij voeren altijd eerst een gratis en vrijblijvende inspectie uit voordat we tot houtwormbestrijding overgaan.

Kosten houtwormbestrijding in Uden

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in houtwormbestrijding Uden. Na een gratis en vrijblijvende grondige inspectie kunnen wij je precies vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe ernstig het houtwormprobleem in je Udense woning of pand is. Vervolgens overleggen we de meest geschikte bestrijding van houtworm met je en stellen we een offerte voor je op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding Uden gespecificeerd zijn. Blijkt uit de inspectie dat er geen houtworm in je woning zit, dan betaal je uiteraard niets.

Houtworm laten bestrijden Uden

Laat je houtworm professioneel bestrijden door GONE ongediertebestrijding uit Uden? Dan ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Hiermee kun je aantonen dat je pand in Uden vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling met een goed resultaat is uitgevoerd en dat je pand voor vele jaren houtwormvrij is. De daadwerkelijke bestrijding van de houtworm proberen we zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast hebt tijdens de werkzaamheden en dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Uden of regio via telefoonnummer 024 – 2022260.


Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

024 202 2260

Naast houtwormbestrijding in Uden, bestrijden wij ook houtworm in onder andere Oss, Best en Veghel en omgeving.