Duurzame houtwormbestrijding in Veghel

Je vindt boormeel en gaatjes in het hout in de houten constructie van je huis of boerderij in Veghel. Je hebt waarschijnlijk last van houtworm. Dat is even schrikken, want je wilt zo snel mogelijk van die houtwormen af om instortingsgevaar te voorkomen. Dus je gaat op zoek naar professionele houtwormbestrijding in de omgeving Veghel.

Houtworm in Veghel

Houtworm komt in Veghel regelmatig voor. Veghel ligt midden in landelijk en bosrijk gebied. Huizen, boerderijen, schuren, bedrijfspanden en monumentale panden in Veghel hebben dan ook een verhoogd risico op houtworm. In dat geval is houtwormbestrijding nodig. Vermoed je houtworm? Kies dan altijd voor professionele houtwormbestrijding Veghel om erger leed te voorkomen. Ook in geval van twijfel kun je een houtwormbestrijder laten komen voor een inspectie. GONE ongediertebestrijding voert kosteloze en vrijblijvende inspecties uit voor bestrijding van houtworm in regio Veghel.

Houtworm herkennen

Wanneer je een huis of boerderij hebt in Veghel is het goed om alert te zijn op tekenen die erop wijzen dat er houtworm in het gebouw aanwezig is. Houtworm kun je onder meer herkennen aan:

 • kleine gaatjes in het hout, dit zijn de uitvliegopeningen;
 • hoopjes boormeel onder het hout of bij de gaatjes;
 • je vindt volwassen houtwormkevers. Ze komen op het licht af, dus kijk goed bij ramen en lampen.

Toch is het niet altijd makkelijk om houtworm te ontdekken. De larven kunnen jaren in het hout zitten zonder dat de besmetting zichtbaar is. Koop je een nieuw huis of boerderij in Veghel of omgeving? Laat dan altijd een bouwkundige inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat er geen houtworm in de houtconstructie van je pand zit.

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Houtwormbestrijdingsmiddelen

Er zijn tal van houtwormbestrijding middelen en technieken. Wij bestrijden houtworm op een veilige en effectieve manier. Onder het brede scala aan middelen dat beschikbaar is voor houtwormbestrijding, vallen ook oplossingen die minder belastend zijn voor het milieu. GONE ongediertebestrijding is al vanaf 1999 actief op het gebied van ongediertebestrijding, ongediertepreventie en ongediertewering. We bestrijden houtworm en boktor onder andere voor bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen, makelaars en aannemers.

Zelf houtworm bestrijden

Ga niet zelf aan de slag met houtworm bestrijden in je pand in Veghel. De kans bestaat dat je niet alle houtworm volledig uitroeit. Dan blijft instortingsgevaar aanwezig. Bij ernstigere infecties, bijvoorbeeld houtworm in grote constructies, zoals de houten kap van een pand, is meestal een professionele houtwormbestrijding nodig. Vraag dan altijd een expert om hulp. Ga niet zelf houtworm bestrijden in Veghel met gif of andere onveilige methoden.

Kosten houtwormbestrijding Veghel

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm. We komen ook bij jou in Veghel. Ook bestrijden we houtworm in de omgeving van Nijmegen, ArnhemOss en Cuijk. Na een gratis en vrijblijvende grondige inspectie kunnen wij je precies vertellen of je last hebt van houtworm, om welke soort houtworm het gaat en hoe ernstig het houtwormprobleem in je Veghelse woning of pand is. Vervolgens overleggen we de meest geschikte bestrijding van houtworm met je en stellen we een offerte voor je op waarin de kosten en aanpak voor houtwormbestrijding gespecificeerd zijn. Blijkt uit de inspectie dat er geen houtworm in je woning zit, dan betaal je uiteraard niets.

Houtworm laten bestrijden in Veghel

Laat je houtworm professioneel bestrijden door GONE ongediertebestrijding? Dan ontvang je na afloop van de werkzaamheden altijd een garantiecertificaat. Hiermee kun je aantonen dat je pand in Veghel vrij is van houtworm. Dit certificaat garandeert dat de behandeling met een goed resultaat is uitgevoerd en dat je pand voor vele jaren houtwormvrij is. De daadwerkelijke bestrijding van de houtworm proberen we zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast hebt tijdens de werkzaamheden en dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd. Neem telefonisch contact met ons op om houtworm te laten bestrijden in Veghel of regio via telefoonnummer 024 – 2022260.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Waarom professionele houtwormbestrijding?

 • Een veilige woon- of werkomgeving
  Onze effectieve bestrijding voorkomt instortingsgevaar
 • Portemonnee vriendelijk
  We voorkomen financiële schade door houtaantasters
 • Kwaliteit en zekerheid
  Op iedere behandeling geven wij een garantiecertificaat voor vele jaren af
 • Bewijs
  Bij verkoop kan je aantonen dat het hout deskundig is behandeld (certificaat)
 • Een gerust gevoel
  Het houtworm is bestreden en krijgt geen kans meer door langdurige bescherming

WhatsApp ons een foto

Twijfel je of je écht last hebt van houtworm? Stuur ons een foto van de sporen of van de beestjes die je ziet. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Heb je last van houtworm of boktor of heb je een andere vraag?

Bram komt graag bij je langs in Veghel en omstreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

inspectie aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Houtworm in boerderij met middenlangsdeel

De nieuwe bewoners hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Toen kwam naar voren dat er houtworm in de houten kapconstructie van de middenlangsdeel zat.

Houtwormbestrijding woonboerderij

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte.