Muizenbestrijding Arnhem

Je wilt altijd zo snel mogelijk jouw muizenplaag in Arnhem bestrijden. Muizen kunnen zich namelijk in een mum van tijd voortplanten waardoor het een plaag van formaat kan worden. Bovendien verspreiden ze ziektes en bacteriën, knagen ze aan je voedsel en hoor je ze lopen. Dit kan een oncomfortabel en/of angstig gevoel geven.

GONE hanteert effectieve methodes en oplossingen om de muizen te bestrijden in Arnhem. Bovendien heeft GONE jarenlange ervaring met muizenbestrijding, -preventie en –wering.

We helpen je graag ook om een nieuwe plaag te voorkomen. Dit doen we voor bedrijven door heel Nederland en voor particulieren in de regio Arnhem en Nijmegen.

Onze aanpak: Hoe wij de muizen in Arnhem bestrijden.

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde experts. Dat betekent voor jou: een vakkundige aanpak met aandacht en betrokkenheid. Onze bestrijdingstechnici inspecteren grondig, zoeken verder naar de oorzaak en werken met de nieuwste technieken. We zijn snel ter plaatse en lossen jouw muizenprobleem op.

Het begint bij jouw waarnemingen: hoor of zie je muizen lopen? Neem contact met ons op! Via de telefoon bespreken we jouw situatie en geven we een eerste behandelindicatie, tips voor de voorbereiding en we plannen een inspectie in. We bestrijden meteen de muizen bij particulieren. Omdat bedrijfspanden vaak complexer zijn, plannen we hiervoor een aparte afspraak in.

Tijdens de inspectie maken we samen met jou een plan van aanpak. Dit doen we door alle looproutes, schuilplaatsen, bouwkundige mankementen en hygiënische problemen in kaart te brengen. Bij de inspectie van een woning voeren we meteen de bestrijding uit. Dit doen wij door middel van de nieuwste technieken, zoals geavanceerde vallen en verantwoorde bestrijding methodes.

Voor bedrijven bespreken we na een vrijblijvende inspectie eerst de bevindingen en gaan dan indien mogelijk direct over tot bestrijding. Dit doen we op een verantwoorde manier: duurzaam, effectief en veilig.

Je muizenplaag in Arnhem is bestreden, en nu?

Als jouw muizenplaag in Arnhem is bestreden, dan wil je dat zo houden. Je kunt horren voor deuren gaan plaatsen, donkere hoekjes schoonhouden je voedsel slim opbergen, maar als je bedrijfspand of huis verschillende bouwkundige mankementen heeft kunnen er alsnog muizen binnenkomen. Deze mankementen kunnen wij duurzaam voor je oplossen met onze dienst: ongediertewering.

De experts van GONE kunnen, indien mogelijk, daarom na de bestrijding direct alle gaten en kieren met speciale materialen dichten. Ook geven ze je nog extra tips voor huishoudelijke maatregelen.

Lees ook onze blog welke preventieve maatregelen bedrijven kunnen nemen: 7 tips tegen plaagdieren

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Particulier en zakelijk

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van muizen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Arnhem!

Offerte aanvragen