Muizenbestrijding Nijmegen

Muizen in huis geven je een oncomfortabel, angstig gevoel. Je hoort ze lopen, ze knagen je voedsel aan, planten zich in een mum van tijd voort tot een plaag van formaat én verspreiden ziektes en bacteriën. Je wilt daarom zo snel mogelijk jouw muizenplaag in Nijmegen bestrijden.

GONE heeft jarenlange ervaring met muizenbestrijding, -preventie en –wering. We hanteren effectieve methodes en oplossingen om de muizen te bestrijden in Nijmegen.

Ook helpen we je een nieuwe plaag te voorkomen. Dit doen we voor particulieren vanuit Wijchen in de regio Arnhem en regio Nijmegen. Voor bedrijven werken we door heel Nederland. Snel, vakkundig en duurzaam.

Onze aanpak: Hoe wij de muizen in Nijmegen bestrijden.

GONE ongediertebestrijding is een klein team van gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een vakkundige aanpak met aandacht en betrokkenheid. Onze experts zoeken altijd verder, stoppen niet voor we de oorzaak van een ongedierteprobleem hebben gevonden. Want alleen zo kunnen we jouw muizenprobleem echt oplossen.

Zie je sporen van muizen of hoor je ze lopen? Neem contact met ons op! We bespreken de situatie, geven je een eerste behandelindicatie, geven tips voor de voorbereiding en plannen de inspectie eventueel met bestrijding.

Tijdens de inspectie brengen we alle looproutes, schuilplaatsen, bouwkundige mankementen en hygiënische problemen in kaart en maken we samen met jou een plan van aanpak. Bij de inspectie van een woning voeren we meteen de bestrijding uit.

Met de nieuwste technieken, zoals geavanceerde vallen en methodes, bestrijden wij de muizen in Nijmegen.

Voor bedrijven bespreken we na de vrijblijvende inspectie eerst de bevindingen en gaan dan indien gewenst direct over tot bestrijding. Dit doen we op een verantwoorde manier: duurzaam, effectief en veilig.

Je muizenplaag in Nijmegen is bestreden, en nu?

Als jouw muizenplaag in Nijmegen is bestreden, dan wil je dat zo houden. Je kunt je voedsel slim opbergen, horren voor open deuren plaatsen en donkere hoekjes goed schoonhouden. Maar als je huis of bedrijfspand allerlei bouwkundige mankementen heeft, dan kunnen muizen alsnog binnenkomen. Met onze bouwkundige wering kunnen wij deze mankementen voor je oplossen.

De experts van GONE dichten direct (na goedkeuring) na de bestrijding kieren en gaten met speciale materialen en geven je tips voor huishoudelijke maatregelen; met als duurzame resultaat: je huis of pand is en blijft muisvrij.

Lees ook onze blog hoe bedrijven muizenproblemen kunnen voorkomen: 7 tips tegen plaagdieren

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Particulier en zakelijk

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van muizen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Nijmegen!

Offerte aanvragen