Voorkom uitbreiding van je kakkerlakkenplaag

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand: onsmakelijk, onhygiënisch én gevaarlijk. Ze geven een onfrisse lucht af en dragen ziekten als salmonella met zich mee. Kakkerlakken vermenigvuldigen zich in hoog tempo, een kakkerlakkenplaag breidt zich daardoor snel uit. Een grondige bestrijding voorkomt dit. Wees er op tijd bij een bescherm je gezin of onderneming én buren tegen de gevolgen van kakkerlakkenoverlast.

GONE heeft veel ervaring met kakkerlakken. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Zorgvuldig, vakkundig en met oog voor jouw situatie.

GONE geeft snel resultaat

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van ervaren en gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een doordachte aanpak met aandacht voor jouw situatie.

We bestrijden kakkerlakken met een speciale gel die de plaagdieren al binnen een dag doodt. Deze gel heeft minder impact op het milieu dan andere bestrijdingsmiddelen. In sommige gevallen kiezen we voor een behandeling met insecticiden.

Voordelen van onze gelbehandeling

We brengen de gel aan op strategische plekken: donkere, warme, vochtige plaatsen waar deze lichtschuwe dieren zich schuilhouden. We houden daarbij rekening met uw medewerkers, gezin of huisdieren. Een groot voordeel: je hoeft je huis niet te verlaten en bedrijven hoeven niet te sluiten tijdens de behandeling.

  • De gel heeft grote aantrekkingskracht op de kakkerlak. Als het plaagdier hiervan eet óf zijn vergiftigde soortgenoot opeet, doodt het vergif hem razendsnel.
  • De gel hecht aan allerlei oppervlakken dus we kunnen het overal aanbrengen.
  • De gel heeft een langdurige werking.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven je een behandelindicatie en geven we instructies voor de voorbereiding. Vervolgens plannen we een bestrijdingsafspraak in. Voordat we bestrijden, inspecteren we eerst grondig de omgeving. Voor bedrijven plannen we eerst een inspectie in. Indien gewenst gaan we daarna direct over tot bestrijding.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van hoe groot de plaag is, de afmeting van de ruimte en het aantal behandelingen dat nodig is. Voordat we starten met bestrijden, geven we een indicatie van de kosten. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten.

Binnen 24 uur een afspraak

Een kakkerlakkenplaag breidt zich in hoog tempo uit. Snelle actie is vereist. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Last van Kakkerlakken?

Wil je meer weten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 204 0229 Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten