Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn insecten waar we over het algemeen een grote hekel aan hebben. Ze zijn vervuilend en komen vaak in grote aantallen voor op plekken waar we absoluut geen ongedierte willen zien, zoals tussen ons eten. Kakkerlakken zijn lichtschuw en verstoppen zich overdag, wat het lastig maakt om te constateren of er sprake is van een kakkerlakkenplaag. Ze komen vaak onze gebouwen binnen met etenswaren en geïmporteerde producten en zoeken vervolgens een warme en vochtige plek zoals in de keuken. Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Om te voorkomen dat een kakkerlakkenplaag zich vestigt of zich naar omringende gebouwen verspreidt, is snel ingrijpen van essentieel belang.

Kakkerlakken leveren een hoog risico op. Ze dragen tal van ernstige ziekten bij zich, waaronder salmonella, dysenterie en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen verder eczeem en astma veroorzaken.

Afgezien van de gezondheidsrisico’s zijn kakkerlakken bijzonder onsmakelijk om in uw bedrijf of in woning te hebben. Niet alleen zien ze er eng uit, maar ze produceren ook een onaangename geur die blijft hangen aan het voedsel en de voorwerpen waarmee ze in contact komen.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Als u last heeft van kakkerlakken, is uw enige zorg zo snel mogelijk van deze insecten af te komen. Eén kakkerlak wordt snel een grote plaag en vraagt om een professioneel aanpak. Een kakkerlakkenplaag dat niet bestreden wordt, breidt zich snel uit en verspreidt zich naar naastgelegen gebouwen en woningen.

Kakkerlakkengel

GONE weet hoe vervelend kakkerlakken kunnen zijn. Onze aanpak is snel en effectief waarbij we rekening houden met de veiligheid van uzelf, uw gezin, uw klanten, medewerkers en huisdieren. Wij maken gebruik van een speciaal gel om zo het gebruik van insecticiden te minimaliseren en vermindert de impact op het milieu.

De gel trekt kakkerlakken aan en doodt het insect zeer snel. Zelfs als de kakkerlak maar een klein hapje van deze gel neemt, sterft hij binnen een dag. Daarnaast hebben kakkerlakken de neiging om zwakke of dode soortgenoten op te eten.  Daardoor sterven zij ook snel, omdat ze hun soortgenoot met gif in het lichaam opeten. De kakkerlakkengel hecht zich goed aan allerlei oppervlakken en heeft een langdurige werking. Na de behandeling is de gel gemakkelijk te verwijderen.

Voordat we starten met de behandeling geven wij advies om ervoor te zorgen dat de bestrijding van de kakkerlakken succesvol en veilig zal verlopen.


Last van Kakkerlakken?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je ongedierteprobleem door ons oplossen.

024 202 2260