Materiaalaantasters

Materiaalaantasters zijn motten en kevers zoals kleermotten en tapijtkevers die zich voeden met dierlijke materialen zoals wol, zijde, dierlijk haar, veren en leer. Materiaalaantasters kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan verschillende materialen en voorwerpen zoals kleding, wollen tapijt of gestoffeerde meubels, opgezette dieren, goederen op basis van textiel, vilt en andere materialen waar dierlijk haar in is verwerkt, etenswaren en dierenvoeding.

Materiaalaantasters worden ook wel textielaantasters genoemd. Eigenlijk is het de larve van de materiaalaantaster, zoals de larve van de tapijtkever en kleermot, die de schade veroorzaakt.
Regelmatige inspecties en professionele oplossingen kunnen een besmetting effectief verwijderen. Een professionele bestrijding is van belang om het ongedierte te identificeren en een oplossing op maat te bieden voor een succesvolle aanpak.

Tekenen van schade door materiaalaantasters worden vaak pas zichtbaar als een besmetting al enige tijd aan de gang is. Dit is omdat materiaalaantasters een voorkeur hebben voor donkere en rustige plekken, wat betekent dat als sommige ruimtes niet regelmatig worden schoongemaakt, besmettingen jarenlang onopgemerkt kunnen blijven.

Professioneel materiaalaantasters bestrijden

Er zijn veel verschillende soorten materiaalaantasters die op verschillende manieren bestreden dienen te worden. GONE ongediertebestrijding Nijmegen heeft veel ervaring met het professioneel bestrijden van materiaalaantasters zoals kleermot en tapijtkevers in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Wij kunnen snel en doeltreffend je probleem in huis of bedrijf verhelpen. De bestrijding word afgestemd op jouw situatie en is veilig voor jezelf, je gezin, je klanten, medewerkers en huisdieren. Voordat we starten de behandeling geven wij advies om ervoor te zorgen dat de bestrijding succesvol verloopt en in de toekomst kan worden voorkomen.


Last van Materiaalaantasters?

Of wil je Materiaalaantasters voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je ongedierteprobleem door ons oplossen.

024 202 2260