Mieren bestrijden met krachtige middelen

Mieren komen graag bij je binnen om zich vol te eten aan voedselrestjes. Daarom vind je ze vaak in de keuken. Ze krioelen rondom kruimels op de grond en lopen over het aanrecht en in je keukenkastjes. Erg onhygiënisch en vervelend. Lokdoosje helpen je hier vaak niet vanaf.

GONE helpt je wél van de mieren af.

Met een innovatieve gel bestrijden we de gehele mierencolonne. Dit doen we voor particulieren in de regio Wijchen, Arnhem en Nijmegen. Voor bedrijven werken we landelijk. Snel, vakkundig en effectief.

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een efficiënte aanpak met aandacht en betrokkenheid. We zijn snel ter plaatse en lossen jouw mierenprobleem op.

Voordelen van gelbestrijding

Kokend water, lokdoosjes, spuitbussen en poeder hebben één ding gemeen: ze helpen maar even omdat ze niet de wortel van het mierenprobleem uitroeien. Écht van je probleem afkomen kan alleen als je het nest van de mieren bestrijdt. Met onze geloplossing bereik je dit effect. Mieren eten van de gel en brengen het mee naar hun nest. Hierdoor dragen ze het over op hun soortgenoten en is jouw probleem snel opgelost.

024 204 0229

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Heb je last van mieren, dan neem je telefonisch contact op. We bespreken de situatie, geven je een behandelindicatie, geven tips voor de voorbereiding en plannen een bestrijdingsafspraak. Voordat we bestrijden, brengen we looproutes in kaart, onderzoeken we waar de mieren vandaan komen, of het om een tuinmieren gaat of een exotische variant en bespreken we of een kind- of huisdiervriendelijke aanpak vereist is. Vervolgens plaatsen we de gel op strategische plaatsen en maken we je woning en tuin miervrij.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Hierbij zijn verschillende factoren van belang. Bijvoorbeeld de omvang van de plaag, de soort mier en de ruimte waar de mieren zich bevinden. We schatten daarom op basis van het telefoongesprek en de inspectie in hoeveel behandelingen er nodig zijn (meestal 1) en wat de kosten daarvan zijn.

Binnen 24 uur een afspraak

Jouw mierenprobleem kan niet wachten. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak op dezelfde dag nog ter plaatse zijn.

Contact

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 204 0229 Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten