Mierennest bestrijding met krachtige middelen

Mieren komen graag bij je binnen om zich vol te eten aan voedselrestjes. Daarom vind je ze vaak in de keuken. Ze krioelen rondom kruimels op de grond en lopen over het aanrecht en in je keukenkastjes. Erg onhygiënisch en vervelend. Lokdoosje helpen je hier vaak niet vanaf.

GONE helpt je wél van het mierennest af.

Met een innovatieve gel bestrijden we het gehele mierennest. Dit doen we voor particulieren en bedrijven vanuit Wijchen in de regio Arnhem en regio Nijmegen. Snel, vakkundig en effectief.

GONE: langdurig resultaat

GONE is een kleinschalige organisatie met gecertificeerde bestrijders. Dat betekent voor jou: een efficiënte aanpak met aandacht en betrokkenheid. We zijn snel ter plaatse en lossen jouw mierenprobleem op met onze professionele gel.

Voordelen van gelbestrijding

Kokend water, lokdoosjes, spuitbussen en poeder hebben één ding gemeen: ze helpen maar even omdat ze niet de wortel van het mierenprobleem uitroeien. Écht van je probleem afkomen kan alleen als je het mierennest bestrijdt. Met onze geloplossing bereik je dit effect. Mieren eten van de gel en brengen het mee naar hun mierennest. Hierdoor dragen ze het over op hun soortgenoten en is jouw probleem snel opgelost.

<em”>100% beveelt ons aan

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Heb je last van mieren, dan neem je telefonisch contact op. We bespreken de situatie, geven je een behandelindicatie, geven tips voor de voorbereiding en plannen een bestrijdingsafspraak. Voordat we bestrijden, brengen we looproutes in kaart, onderzoeken we waar het mierennest zit, of het om een tuinmieren gaat of een exotische variant en bespreken we of een kind- of huisdiervriendelijke aanpak vereist is. Vervolgens plaatsen we de gel op strategische plaatsen en maken we je woning en tuin miervrij.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Hierbij zijn verschillende factoren van belang. Bijvoorbeeld de omvang van de plaag, de soort mier en de ruimte waar de mieren zich bevinden. We schatten daarom op basis van het telefoongesprek en de inspectie in hoeveel behandelingen er nodig zijn (meestal 1) en wat de kosten daarvan zijn.

Binnen 24 uur een afspraak

Jouw mierenprobleem kan niet wachten. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak op dezelfde dag nog ter plaatse zijn.

Mierennest laten bestrijden? Neem contact op

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 228 beoordelingen

Mierenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot de mieren helemaal weg zijn
 • Snel van de mieren verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen
 • Blije klanten
  Geen irritante mieren in huis = een hele geruststelling!
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten

WhatsApp ons

Twijfel je of je last hebt van een tuinmier of exotische mier? Stuur ons een foto van de mier. Wij reageren snel en helpen je verder.