Mierenbestrijding

Mieren, vind jij ze overal in je huis of bedrijfspand? Is jouw aanrecht net een drukke straat tijdens het spitsuur en durf je etenswaren niet meer alleen te laten? En heb je zelf alles al geprobeerd om de mieren te bestrijden, maar blijven ze terugkomen? Schakel dan GONE in voor professionele mierenbestrijding in huis of bedrijf. Wij bestrijden effectief en vakkundig mieren in Nijmegen, Arnhem en omgeving.

De risico’s van mierenoverlast

Zodra de temperatuur aangenaam wordt, komen de mieren tevoorschijn en gaan ze op zoek naar zoetigheid. Mieren kunnen heel wat overlast bezorgen. Met grote colonnes komen ze je huis of bedrijfspand binnen en besmetten je etenswaren en steriele plekken. Je weet immers nooit waar mieren nog meer zijn geweest voordat zij over je aanrecht lopen of zich in grote getale tegoed doen aan je etenswaren. Alleen al om deze reden is het belangrijk je huis of bedrijfspand tegen mieren te beschermen.

Daarnaast kunnen mieren ook verzakkingen van bestrating veroorzaken. Gevaarlijk voor je enkels en het staat niet fraai in je tuin.

Een mierennest herkennen

Mieren leggen een behoorlijke afstand af in hun zoektocht naar voedsel. Zij volgen de paden die zij eerder hebben gemaakt en komen in grote getale voor bij de voedselbron. En dat is meestal bij jou thuis in en rond de keuken.
Mierennesten vind je in de grond. Het zijn complexe ondergrondse gangenstelsels. Ze boren gaatjes in de grond, onder stenen, in hout of in plantenstengels. Kleine hoopjes aarde of zand met een gaatje erin verraden waar ze hun nest hebben gebouwd.

Mierenbestrijding zelf doen?

Iedereen heeft zelf weleens geprobeerd om zelf mieren te bestrijden. Verschillende manieren zonder het gewenste resultaat zijn:

  • Je giet kokend water over de mieren en over de mierennesten maar de mieren blijven terugkomen.
  • Je haalt een poeder of spuitbus bij de supermarkt of bouwmarkt en probeert hiermee de mieren te bestrijden. Omdat je dit niet op de juiste wijze doet en deze middelen niet professioneel zijn, lukt het maar niet om de mieren uit te roeien.
  • Je koopt mierenlokdozen en plaatst deze her en der in je keuken of in huis. Maar de mierenoverlast houdt aan. Je ziet ze nog steeds overal lopen.
De echte oplossing van een mierenprobleem zit dieper. Om de mieren succesvol te bestrijden is het van belang om de koningin te doden. Zij verstopt zich diep in het nest. Daarom is het beter een professioneel bedrijf in te schakelen om mieren te bestrijden. Wij weten wel hoe de koningin gedood kan worden. En daarmee is de mierenoverlast direct verleden tijd.

Professionele mierenbestrijding

Naast de meeste voorkomende tuinmieren, zijn er ook nog andere soorten mieren die veel hardnekkiger zijn. Vaak maken zij hun nesten op onbegaanbare plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan exotische mieren, zoals Faraomieren en de Argentijnse mier. Schakel bij mierenoverlast daarom altijd GONE ongediertebestrijding in. Wij bestrijden mieren op professionele en effectieve wijze, zodat je snel en definitief van de mierenoverlast verlost bent. De keuken en je etenswaren zijn weer van jou. Weg is het onhygiënische gevoel.

Over GONE ongediertebestrijding

Wij zijn een professioneel bedrijf en hebben veel ervaring in de bestrijding van mierenplagen voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen op afroep snel en effectief mierenoverlast in en rondom je huis of bedrijfspand verhelpen. De mierenbestrijding wordt afgestemd op jouw situatie en is veilig voor mens, milieu en huisdier.

Wij bestrijden mieren in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Wij komen dus ook in Wijchen, Alverna, Beuningen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Cuijk, Overasselt, Balgoij en Grave.

Kosten van professionele mierenbestrijding?

Bij GONE ongediertebestrijding krijg je meteen een deskundige specialist aan de lijn met verstand van zaken. Jouw probleem wordt dus direct begrepen. Aan de telefoon hoor je meteen wat de kosten voor de mierenbestrijding zal zijn. Afhankelijk van jouw situatie, hoe groot de besmetting en de locatie is, stellen wij je een all-in prijs voor om het mierenprobleem te verhelpen. Zo weet je altijd vóóraf wat de bestrijding kost en kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Dat is wel zo fijn.


Last van vervelende mieren?

Of wil je mierenproblemen voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je mierenprobleem door ons oplossen.

024 202 2260