Bestrijd hinderlijke en gevaarlijke molshopen

Molshopen die je gazon ontsieren, je moestuin verwoesten en je bestrating laten verzakken. Of die een gevaar zijn op de golfbaan en het sportveld. Herkenbaar? Schakel direct een expert in. Want alleen met een strategische aanpak los je jouw mollenprobleem op.

GONE heeft veel ervaring met mollenbestrijding. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Zorgvuldig, vakkundig en met oog voor jouw situatie.

GONE pakt jouw mollenprobleem op

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een efficiënte en vakkundige aanpak van je mollenoverlast.

We bestrijden mollen met humane klemmen. Die plaatsen we op strategische plaatsen. Uit ervaring weten we dat het belangrijk is om voldoende klemmen te plaatsen en dat deze op de juiste wijze geplaatst moeten worden. We onderzoeken tijdens de behandeling wat de benodigde hoeveelheid is, zodat we het beste resultaat bereiken.

Voordelen van klemmen

We plaatsen deze klemmen net onder de oppervlakte, op de meest belopen gangen van het stelsel. Daardoor zijn de benodigde graafwerkzaamheden minimaal en ervaar je daarvan geen overlast. Een ander groot voordeel: de klemmen zijn humaan en gifvrij.

100% beveelt ons aan

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie en geven we je een behandelindicatie. Ook plannen we een bestrijdingsafspraak in. Voordat we tot bestrijding overgaan, onderzoeken we waar de gangen zitten. Zodat we zo efficiënt mogelijk klemmen kunnen plaatsen.

Tijdens een volgende afspraak analyseren we de vangst, bespreken we je bevindingen, legen we de vallen en overleggen we of er vervolgbehandelingen nodig zijn.

Behandelplan en kosten

Hoeveel mollen zijn er actief, hoe groot is het oppervlak dat we gaan bestrijden, is er dichte begroeiing of veel bestrating? Deze factoren bepalen het aantal behandelingen dat nodig is. Tijdens ons telefoongesprek geven we je een indicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Binnen 24 uur een afspraak

Mollen veroorzaken veel overlast en schade. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten