Stop aantasting van je materialen en voedingsmiddelen

Merk je dat je kleding, tapijt of ander materialen van dierlijk materiaal wordt aangetast? Of zie je vraatsporen in opgeslagen voedingsmiddelen? Grote kans dat je last hebt van larven van motten. Als de sporen zichtbaar zijn, is de besmetting vaak al een langere periode aan de gang. Tijd om in actie te komen en deze onhygiënische en schadelijke plaagdieren aan te pakken.

GONE heeft veel ervaring met voorraadinsecten en materiaalaantasters. Zowel in de preventie en monitoring (bij bedrijven) als bestrijding. We bestrijden motten voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Wageningen. Grondig, efficiënt en doordacht.

GONE: effectieve mottenbestrijding

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van ervaren en gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een efficiënte, betrokken aanpak met aandacht voor jouw situatie.

De oorzaak van een mottenbesmetting vinden is vaak een uitdaging. Wat is de bron? Zijn er voedingsmiddelen te lang blijven liggen? Of hangt je kleding lange tijd onbeschermd? Om die bron te achterhalen, doen we altijd een grondige inspectie zodat we efficiënt kunnen bestrijden. We bestrijden alle soorten motten met een speciale ruimtebehandeling.

Voordelen van onze aanpak

Onze ruimtebehandeling doodt alle soorten motten zonder schade toe te brengen aan stoffen (van dierlijk materiaal) of voedingsmiddelen. Zo hoef je je kleding, tapijt of opgezette dier niet weg te doen na de bestrijding.

Voor bedrijven voeren we ook de preventie en monitoring uit. Zo plaatsen we bijvoorbeeld speciale vallen die motten bestrijden én laten zien hoe groot het mottenprobleem is. Voor de voedingsmiddelenindustrie plaatsen we vallen voor de meelmot, cacaomot en vruchtmot. Daarnaast monitoren we motten met speciale lampen. Zo weet je precies wanneer je tot bestrijding moet overgaan. Groot voordeel: deze methoden zijn gifvrij.

024 202 2260

100% beveelt ons aan

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we jouw situatie: hoe groot is de aantasting, om welke producten gaat het en hoe groot is het oppervlak dat we moeten bestrijden? Vervolgens geven we een behandelindicatie, geven we instructies voor de voorbereiding en plannen we een bestrijdingsafspraak in. Bij bedrijven plannen we eerst een inspectieafspraak in. Indien gewenst gaan we direct over tot bestrijding.

Voordat we bestrijden, inspecteren we eerst grondig waar de motten zitten. Zo weten we zeker dat de bestrijding effectief is. We houden altijd rekening met jouw veiligheid, die van je gezin en je huisdieren. Daarom moet je tijdens de bestrijding de ruimte verlaten, na twee uur kun je de ruimte weer betreden.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van de ruimte die we gaan bestrijden en de omvang van het mottenprobleem. We maken op basis van ons telefoongesprek een plan van aanpak en een kostenraming voor jouw situatie.

Binnen 24 uur een afspraak

Motten brengen veel schade toe, de bestrijding kan niet wachten. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten over motten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Offerte aanvragen

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten

WhatsApp ons een foto

Twijfel je of je last van motten hebt? Stuur ons een foto van de sporen of van de beestjes die je ziet. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.