Overlast én oorzaak van je muggenplaag aanpakken

 

Zoemende muggen die je geen nachtrust gunnen en hun jeukende sporen achterlaten. Dat wil je zo snel mogelijk verhelpen. Maar muggen laten zich niet makkelijk vangen. Hoe kom je van je muggenprobleem af?

 

GONE heeft diverse professionele methoden om muggen aan te pakken. We bestrijden muggen voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Zorgvuldig, vakkundig en met oog voor jouw situatie.

 

GONE pakt jouw muggenprobleem aan

 

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: aandacht voor de oorzaak van je muggenprobleem en effectieve bestrijding.

 

We onderzoeken waar jouw muggenprobleem vandaan komt zodat we een toekomstbestendige oplossing kunnen bieden. Vervolgens bestrijden we de muggen met een oppervlaktebehandeling óf met verneveling met speciale apparatuur. Ook bieden we permanente gifvrije bestrijding en monitoring met vliegenlampen.

 

Voordelen van oppervlakte­behandeling en vernevelen

 

Oppervlaktebehandeling en verneveling geven direct resultaat. Met de eerste methode doden we muggen die tijdens en na de behandeling in aanraking komen met het bestrijdingsmiddel. De vernevelaar doodt alle muggen die in de ruimte zijn.

 

Onze vliegenlampen hebben als voordelen: ze zijn gifvrij en je kunt als bedrijf aantonen dat je muggen aanpakt. Daarnaast hebben we verschillende modellen die effectief zijn zonder het interieur te ontsieren.

024 204 0229

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven we een inschatting van de duur van de bestrijding en plannen we een bestrijdingsafspraak in. Vóór de bestrijding gaan we eerst op zoek naar de oorzaak. Vaak is dat stilstaand water, binnen of buiten. We laten je zien hoe je dit aan kunt pakken en starten vervolgens met de bestrijding.

 

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het bestrijdingsoppervlak en de omvang van je muggenprobleem. Voorafgaand aan de bestrijding geven we een tijdsinschatting en een kostenindicatie zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Binnen 24 uur een afspraak

Slechte nachtrust trekt een zware wissel op je dagelijks leven. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 204 0229 Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten