GONE muizenbestrijding

Als je muizen in huis hebt, kan dit zorgen voor een oncomfortabel, angstig gevoel. Je hoort de muizen namelijk vaak lopen en knagen. Daarnaast planten ze zich in een mum van tijd voort tot een heuse plaag. Bovendien verspreiden muizen ziektes en bacteriën. Je wilt daarom zo snel mogelijk jouw muizenplaag bestrijden.

GONE heeft jarenlange ervaring met muizenbestrijding, -preventie en –wering. We hanteren effectieve methodes en hebben gifvrije oplossingen om de muizenplaag te bestrijden.

Ook helpen we je een nieuwe plaag te voorkomen. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Wageningen. Zorgvuldig, vakkundig en met oog voor jouw situatie.

Voor bedrijven werken we door heel Nederland. Snel, vakkundig en duurzaam.

Onze aanpak: Hoe wij de muizenplaag bestrijden.

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een vakkundige aanpak met aandacht en betrokkenheid. Onze experts inspecteren grondig, zoeken verder naar de oorzaak en werken met de nieuwste technieken. We zijn snel ter plaatse en lossen jouw muizenprobleem op.

Zie je sporen van muizen of hoor je ze lopen? Bel ons! We bespreken de situatie en geven je een eerste behandelindicatie. Ook geven we tips voor de voorbereiding en plannen we de inspectie in met eventueel al de bestrijding.

Tijdens de inspectie brengen we alle looproutes, schuilplaatsen, hygiënische problemen en bouwkundige mankementen in kaart en maken we samen een plan. Als de plaag in een woning is voeren wij meteen de muizenbestrijding uit. De bestrijding bevat de nieuwste technieken, zoals geavanceerde vallen.

Voor bedrijven bespreken we eerst de resultaten van de inspectie. Vervolgens gaan we bij akkoord, direct over tot het bestrijden van de muizenplaag. Dit doen we op een verantwoorde manier: duurzaam en veilig

Maak hier kennis met de experts van GONE ongediertebestrijding.

GONE maakt je huis of bedrijf muisdicht

Met de nieuwste technieken, zoals geavanceerde vallen en eventueel gifvrije methodes, maken we jouw pand muisvrij. Maar we helpen jou ook om je huis of bedrijf muisdicht te maken. Dit doen we met bouwkundige wering: door kieren en spleten direct te dichten. Daarnaast geven we je tips over mogelijke huishoudelijke maatregelen.

Je muizenplaag is bestreden en nu?

Als jouw muizenplaag is bestreden, dan wil je dat zo houden. Hiervoor kan je voedsel slim opbergen, donkere hoekjes goed schoonhouden en horren voor open deuren plaatsen. Maar als je huis of bedrijfspand verschillende bouwkundige mankementen heeft, dan kunnen muizen alsnog binnenkomen.

De experts van GONE kunnen in overleg daarom direct na de bestrijding kieren en gaten met speciale materialen dichten; met als duurzame resultaat: je huis of pand is en blijft muisvrij.

Contact

Wil je meer weten of direct een inspectie of bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Zakelijk en particulier
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten