Muizenbestrijding Nijmegen

Je hebt last van muizen in huis. Dat kan heel vervelend zijn. ’s Nachts lig je wakker van het irritante getrippel en geknaag van muizen op plafond. Je vindt spullen op zolder muizen aan hebben zitten knagen. Opeens zie je een muis lopen in de woonkamer. En wordt het eten in de voorraadkasten aangevreten.
Gaat het om een muis of een muizenplaag in huis? Je vraagt je af: hoe komt het dat ik last heb van muizen. Maar veel belangrijker nog: hoe kom ik er zo snel mogelijk van af?!

Professionele muizenbestrijding kan nodig zijn, als je last hebt van muizen in je huis of bedrijf. Muizen planten zich snel voort. Dat kan snel leiden tot een muizenplaag. Hun aanwezigheid kan veel schade toebrengen. Naast knaagschade aan kabels, voedsel en materialen, zorgen ze ook voor reputatieschade, financiële schade. Muizen brengen ook ziektes met zich mee. Muizenspeeksel bevatten bacteriën en virussen die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen.

Hoe muizen in huis herkennen?

Een muizenplaag is een veel voorkomend ongedierteprobleem in huis of bedrijfspand. GONE ongediertebestrijding is dagelijks bezig met muizenbestrijding. Wij herkennen een muizenplaag snel. Zelf kun je ook vaststellen of er sprake is van muizen in jouw huis of bedrijf. Een muizenprobleem kun je als volgt vaststellen:

  • Zie je een muis lopen in je woning of bedrijf?
  • Hoor je tikkende, krassende en knaaggeluiden in plafonds en muren?
  • Vind je op hagelslag lijkende uitwerpselen langs muren en in hoeken? Muizen laten overal kleine donkere keutels achter.
  • Hangt er een geur wat lijkt op Muskus en ammoniak? Deze geur ruik je meestal in (half) afgesloten ruimtes, zoals kasten.
  • Vind je knaagsporen aan plinten, meubels, bekabeling, plastic of andere harde materialen?
  • Muizennesten vind je op beschutte plaatsen. Kijk bijvoorbeeld eens achter koelkasten of keukenkastjes.

Zelf muizen bestrijden

Om kosten te besparen probeer je eerst zelf de muizen te bestrijden. Je koopt een muizenval of doosjes met muizengif en plaatst deze ergens in huis. In het begin lijken de muizen verdwenen te zijn. Maar helaas komt de muizenoverlast terug. De muizenplaag lijkt zelfs nog erger te worden!

Last van muizen in huis is een veel voorkomend probleem. Zelf proberen muizen te bestrijden kunnen echter de volgende gevolgen hebben:

  • Aanhoudende muizenoverlast kan een ernstig gezondheidsrisico betekenen. Muizen verspreiden ziektekiemen in huis. Jij of iemand uit je gezin kunnen hierdoor voedselvergiftiging oplopen.
  • Muizenvallen worden meestal verkeerd geplaatst. Daardoor zijn niet alle muizen effectief bestreden. Ze zijn zelfs muizenval- en lokaasschuw geworden. Hierdoor wordt de muizenplaag in huis of tuin alleen maar erger. En het probleem wordt veel lastiger om op te lossen.
  • Iedere nacht hoor je de muizen in plafond lopen. Je komt niet meer aan slapen toe en je staat chagrijnig op.
  • Dagelijks tref je aangevreten etenswaren aan die je weg moet gooien. De kosten en ergernissen lopen behoorlijk op. Maar de muizenoverlast blijft bestaan, want de oorzaak van de muizenplaag wordt niet aangepakt. De muizen blijven terugkomen met alle gevolgen van dien.

Professionele muizenbestrijding

Als je snel en blijvend van muizen af wilt, kun je beter een specialist in muizenbestrijding inschakelen. Gelukkig kan GONE ongediertebestrijding jou helpen met professionele muizenbestrijding. Wij zijn een professioneel en gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij particulieren en bedrijven in de omgeving* Nijmegen, Arnhem en Oss.

Krijg meteen de ongediertespecialist aan de lijn

Bij GONE ongediertebestrijding krijg je meteen een deskundige specialist aan de lijn met verstand van zaken. Jouw probleem wordt direct begrepen. En daarom kunnen wij aan de telefoon meteen een goed advies geven over welke stappen je zelf alvast kunt nemen. Soms is het zelfs niet eens nodig om een bestrijder in te schakelen.

Kosten muizenbestrijding

Aan de telefoon hoor je meteen wat de kosten voor de muizenbestrijding zullen zijn. Ieder muizenprobleem is weer anders en vraagt om maatwerk. De kosten voor de behandeling zijn all-in. Zo weet je altijd vóóraf wat de bestrijding kost en kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Dat is wel zo fijn.

Geen muizenoverlast meer

Vervolgens komen wij langs en helpen je snel van de muizenplaag af. Bovendien ontvang je preventie tips om een toekomstige muizenplaag te voorkomen. Met GONE ongediertebestrijding verdwijnen de muizen uit je huis en hou je de muizen voortaan buiten de deur. Dat geeft een fijn gevoel.

* GONE ongediertebestrijding bestrijdt muizen in de regio’s Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Herveld, Lent, Elst, Arnhem, Huissen, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Cuijk, Grave en Oss.


Last van vervelende muizen?

Of wil je muizenproblemen voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je ongedierteprobleem door ons oplossen.

024 202 2260