Rattenbestrijding met focus op preventie

Knaagschade aan materialen of voedsel, holen in je tuin, verzakkingen onder je bestrating, uitwerpselen en een sterke geur: signalen dat je last hebt van ratten. Naast deze overlast brengen ratten ook ziekten over. Ongenode gasten die zo snel mogelijk je huis, tuin of bedrijfspand moet verlaten.

GONE heeft veel ervaring met rattenbestrijding, binnen én buiten. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren vanuit Wijchen in de regio Arnhem en regio Nijmegen. Voor bedrijven werken we door heel Nederland. Vakkundig, humaan en met focus op preventie.

GONE biedt gifvrije oplossingen

GONE is een kleinschalige organisatie met gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een doordachte en toekomstgerichte aanpak.

Wij bestrijden ratten buiten altijd zonder gif. Binnen kiezen we alleen voor gif als laatste redmiddel. We plaatsen op basis van inspectie op strategische plaatsen rattenklemmen en besteden veel aandacht aan preventie. Onze visie: samen met jou lossen we je rattenplaag op.

Voordelen van inspectie, klemmen en preventie

Rattenoverlast verhelpen we door een combinatie van inspectie, bestrijding én preventie. Daarbij zijn expertise en jarenlange ervaring van belang om een plaag succesvol te verhelpen. Deze combinatie heeft als voordeel: resultaat op de korte en lange termijn. Onze (vaak) gifvrije oplossingen helpen je op humane wijze van jouw rattenprobleem af.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie en geven we een indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is. Ook maken we een bestrijdingsafspraak.

Voor bedrijven plannen we altijd eerst een vrijblijvende inspectie in waarna we een bestrijdingsplan opstellen. Indien gewenst gaan we daarna direct over tot bestrijding.

Voordat we bestrijden, inspecteren we eerst grondig waar de ratten zich schuilhouden, waar zij hun voedsel vinden en wat hun looproutes zijn. Hierbij kunnen we bewegingscamera’s als hulpmiddel inzetten.

Vervolgens plaatsen we op strategische wijze klemmen. En gaan we in gesprek over hoe wij schuilplaatsen kunnen afdichten én welke huishoudelijke maatregelen jij zelf kunt nemen om voedsel onbereikbaar te maken.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Dat heeft te maken met de omvang van de plaag en de ruimte of omgeving waar de ratten zich bevinden. Na de inspectie geven we een inschatting van de duur en kosten.

Binnen 24 uur een afspraak

Rattenoverlast geeft je een onveilig en onprettig gevoel. Je wilt dit probleem snel oplossen. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Kom snel van rattenoverlast af

Wil je meer weten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Offerte aanvragen

98% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 280 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Particulier en zakelijk
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten

WhatsApp ons

Twijfel je of je écht last van ratten hebt? Stuur ons een foto van de sporen of van het ongedierte dat je ziet. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.