Spinnenoverlast verhelpen

Heb je overlast van spinnen? Maken zij op ongewenste plekken hun web, tasten hun uitwerpselen je schilderwerk aan of schrikken zij klanten af? Spinnen mag je niet bestrijden, wél verdrijven. Met de juiste middelen neem je afscheid van jouw spinnenprobleem.

GONE heeft veel ervaring met spinnenoverlast. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Wageningen. Zorgvuldig, doeltreffend en met oog voor jouw situatie.

GONE beschermt ondergrond tegen spinnen

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van ervaren en gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een effectieve, vakkundige aanpak met oog voor jouw situatie.

We verdrijven spinnen met een speciaal middel waarop een web niet hecht. Deze transparante laag is door weersinvloeden zes maanden werkzaam. Wil je de overlast tot het minimum beperken, dan kun je het beste twee keer per jaar behandelen: in het voor- en najaar.

Voordelen van onze aanpak

Onze aanpak is milieu en -diervriendelijk: het is 100% biologisch afbreekbaar. Spinnen worden met een natuurlijk middel aangezet om ergens anders te verblijven. Dit middel geeft langdurig resultaat: spinnen blijven voor een langere periode weg.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we jouw situatie en geven we een inschatting van de behandelkosten. Vervolgens plannen we een weringsafspraak in. We spuiten het middel in de naden, kieren en op de kozijnen en andere plaatsen waar de spinnen graag zitten.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van hoe groot en hoog de woning of het bedrijfspand is. Voordat we met de wering starten, geven we eerst een kostenindicatie. Dit bespreken we met je.

Binnen 24 uur een afspraak

Spinnen op je huis of bedrijfspand zijn onprettig en soms zelfs schadelijk voor je imago. Belangrijk om dit snel aan te pakken. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Last van Spinnen?

Wil je meer weten of direct een weringsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Offerte aanvragen

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten