Spinnen

Spinnen in uw bedrijf of huis kunnen erg onprettig zijn. Naast dat veel mensen er angstig voor zijn, kan hun web erg hinderlijk zijn en onhygiënisch ogen. Schade die ontstaat door spinnen is de bevuiling van ramen, kozijnen en boeidelen door hun uitwerpselen. Deze uitwerpselen tasten uw schilderwerk aan. Spinnenwebben veroorzaken veel hinder bij ramen en deuren. Het stof dat erin verzameld wordt, kan brandgevaar opleveren.

Spinnen verschuilen zich graag in kleine, donkere en warme ruimtes zoals spleten, kieren in muren en hoeken, ventilatieopeningen en onder dakopeningen. Ook de buitenverlichting is erg geliefd bij het bouwen van een web.

Spinnenoverlast bij bedrijven

Bij bedrijven zijn spinnen vaak ook niet gewenst. Spinnen kunnen een grote impact hebben op een bedrijf of bij woningeigenaren. Bij bedrijven kunnen spinnen en spinnenwebben klanten afschrikken, wat leidt tot verlies van inkomsten.

Professioneel spinnenoverlast aanpakken

Buiten mogen spinnen niet bestreden worden. Wel is het mogelijk om spinnen te weren. Hiervoor worden speciale producten gebruikt. Nadat alle spinnen, spinrag en nesten zijn verwijderd, worden de naden, kieren, kozijnen e.d. ingespoten met dit product. Dit zorgt ervoor dat de spinnenwebben niet meer kunnen hechten aan de ondergrond.

GONE weet hoe vervelend spinnen kunnen zijn. Onze aanpak is snel en effectief waarbij rekening word gehouden met de veiligheid van uzelf, uw gezin, uw klanten, medewerkers en huisdieren.


Last van Spinnen?

Of wil je Spinnen voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je ongedierteprobleem door ons oplossen.

024 202 2260