Steenmarters signaleren en weren

Een steenmarter op zolder, in de kruipruimte, spouw of tussen het dak? Liever niet! Hoe zorg je dat steenmarters uit je huis of bedrijfsgebouw blijven?

Steenmarters mogen we niet bestrijden. En dat zou ook niet zinvol zijn: een andere steenmarter zou direct het vrijgekomen territorium innemen. Wij richten ons daarom op wering en signalering. We zorgen dat de steenmarter zich niet in jouw gebouw nestelt.

GONE weet hoe steenmarteroverlast aangepakt moet worden. We weren deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven vanuit Wijchen in de regio Nijmegen en Arnhem. We combineren onze kennis van de leefstijl van de steenmarter met slimme signalering en strategische wering.

GONE pakt risicofactoren aan

GONE is een kleinschalige organisatie met gecertificeerde en ervaren bestrijdingstechnici. We zetten onze kennis van de leefgewoonten van de steenmarter in om hen respectvol te weren. Zodat je geen steenmarters in huis vindt.

We controleren je huis op risicofactoren zoals ventilatieroosters, muurbegroeiing, voegwerk en dakconstructie. En pakken toegangen voor steenmarters direct aan.

Voordat we tot wering overgaan, onderzoeken we met speciale bewegingscamera’s en slimme technieken of er écht marters aanwezig zijn. Zo weten we zeker dat we de juiste weringstrategie kiezen.

Voordelen van nauwkeurige wering

Doordat we alle benodigdheden bij ons hebben, kunnen we indien mogelijk meteen aan de slag met de wering. Met als resultaat: steenmarters kunnen je gebouw niet meer in. Dat is het grote voordeel van onze aanpak. We werken efficiënt én effectief.

024 202 2260

98% beveelt ons aan

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie: heb je al langer last van de steenmarter, waar zit hij? Vervolgens plannen we een inspectie afspraak in. Voorafgaand aan de weringswerkzaamheden onderzoeken we eerst of de steenmarter aanwezig is. Zo voorkomen we dat we de steenmarter insluiten.

Behandelplan en kosten

De kosten zijn afhankelijk van de onderzoek en -weringswerkzaamheden die we gaan verrichten. Hoe meer toegangen je woning biedt voor de steenmarter, hoe uitgebreider de weringswerkzaamheden.

Heb je een ruim huis of bedrijfsgebouw, dan hebben we meer tijd nodig om te onderzoeken of de steenmarter aanwezig was of is. Tijdens onze telefonische afspraak geven we een indicatie van de duur en de kosten.

Binnen 24 uur een afspraak

Een steenmarter in huis geeft een onveilig gevoel. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een weringsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Offerte aanvragen

98% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 280 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Particulier en zakelijk
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten

WhatsApp ons

Twijfel je of je écht een steenmarter in huis hebt? Stuur ons een berichtje met  foto’s van de uitwerpselen of schade die je hebt gevonden. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.