Vliegen bestrijden met professionele hulpmiddelen

Hinderlijke en onhygiënische vliegen in je woonkamer of restaurant, een fruitvliegjesplaag in de keuken, overlast in je bedrijfspand: waar komen ze vandaan en hoe krijg je ze weg? Huis-tuin-en-keukenmiddelen bieden verlichting maar zijn niet de oplossing. Het probleem blijft terugkomen.

GONE spoort de oorzaak op en beschikt over diverse methoden om je plaag te verhelpen. We bestrijden vliegende insecten voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Zorgvuldig, vakkundig en met oog voor jouw situatie.

GONE: doeltreffende vliegenbestrijding en -beheersing

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: grondige inspectie, vakkundige bestrijding én goed advies. We achterhalen de oorzaak en laten je zien hoe je in de toekomst een vliegenprobleem vóór bent.

Met diverse bestrijdings- en monitoringtechnieken helpen wij particulieren en bedrijven. Bij fruitvliegen kiezen we voor speciale vallen met gifvrij lokmiddel. Bij vliegen kiezen we voor een oppervlaktebehandeling water, verneveling met speciale apparatuur of permanente gifvrije beheersing en monitoring met professionele vliegenlampen.

Voordelen van onze bestrijdings­­mogelijkheden

Onze bestrijdingsmethoden geven direct resultaat. De oppervlaktebehandeling doodt vliegen die tijdens de bestrijding en daarna met het middel in aanraking komen, de verneveling doodt alle vliegen die aanwezig zijn.

Onze vliegenlampen hebben als voordelen: ze zijn gifvrij én je kunt als bedrijf aantonen dat je vliegenoverlast actief beperkt. Daarnaast hebben we verschillende modellen die effectief zijn en het interieur niet ontsieren.

024 204 0229

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven we aan hoeveel tijd de bestrijding gaat kosten en plannen we een bestrijdingsafspraak in. Voor bedrijven plannen we een vrijblijvende inspectie in, onderzoeken we de oorzaak en bespreken we de mogelijkheden.

Voordat we bestrijden, gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van je vliegenprobleem. Staan er veel deuren open, is (rottend) afval niet afgedekt? We geven je tips hoe je zelf een vliegenplaag kunt voorkomen. Vervolgens starten we met bestrijden. Twee uur na bestrijding met de oppervlaktebehandeling of vernevelaar kun je de ruimte weer betreden.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van de omvang van je vliegenprobleem en de grootte van de ruimte die we gaan bestrijden. Van tevoren geven we een kostenindicatie en een tijdsinschatting zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Binnen 24 uur een afspraak

Vliegenoverlast hindert je in je dagelijks leven. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 204 0229 Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten