Vliegen

Vliegen kunnen in grotere aantallen in je bedrijf of woning lastig en hinderlijk zijn. Bovendien vormen vliegen gezondheidsrisico’s voor je gezin, klanten, medewerkers, jezelf en je huisdieren. Vliegen kunnen zelfs steken en ziektes verspreiden zoals cholera, salmonella, dysenterie en tuberculose.

Als een lichte vliegenbesmetting onopgemerkt blijft, kan in een korte tijd een vliegenplaag ontstaan. Sommige soorten kunnen zich in slechts 7 dagen ontwikkelen van eitje tot volwassen insect.

Hoe herken ik een vliegenplaag?

  • Vliegen uitwerpselen of vliegenvlekjes dicht bij elkaar op lampen, vensterbanken en kozijnen. Let ook op delen die moeilijk schoon te maken zijn, zoals moeilijk bereikbare plaatsen en hoger gelegen plekken
  • een groot aantal vliegen rondom afvalcontainers en afvalbakken
  • het zien van maden, dit zijn vliegen in hun larvenstadium, kan aanduiden op een potentiële broedplaats in je omgeving. Maden kan je ontdekken in rottend voedsel en in vuilnisbakken.

Professionele vliegenbestrijding

GONE ongediertebestrijding heeft veel ervaring met het voorkomen en bestrijden van vliegen. Wij kunnen op afroep snel en effectief jouw vliegenprobleem in je bedrijf of woning met krachtige insecticiden bestrijden. De bestrijding word afgestemd op jouw situatie en is veilig voor jezelf, je gezin, klanten, medewerkers en huisdieren.

Professionele vliegenpreventie

Naast de vliegenbestrijding geeft GONE ongediertebestrijding ook advies over de te nemen preventieve maatregelen. Om vliegende insecten goed te kunnen detecteren of bestrijden heeft GONE een uitgebreid assortiment effectieve en discrete vliegenlampen. Deze vliegenlampen voldoen aan alle normen op het gebied van hygiëne, gezondheid en veiligheid. Wij kunnen deze vliegenlampen leveren in verschillende gebruiksvormen.  Denk bijvoorbeeld aan bruikleen met onderhoud en garantie. Hierdoor hoef je geen dure investeringen te doen. Daarnaast installeren wij de vliegenlampen voor jou op de juiste plek(ken) als je dat wenst.


Last van vervelende vliegen?

Of wil je vliegenproblemen voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je ongedierteprobleem door ons oplossen.

024 202 2260