Professionele bestrijding van je vlooienplaag

Laat je huisdier blijken dat hij veel jeuk heeft? Of heb je zelf last van jeukende beten op je voeten of onderbenen? Als je opspringende zwarte puntjes ziet, weet je dat je last hebt van vlooien. Deze plaagdieren nestelen zich in kieren en spleten, in je vloerbedekking of tapijten of in en rondom honden- en kattenmanden. Alleen met een grondige bestrijding verhelp je een plaag.

GONE heeft veel ervaring met vlooienbestrijding. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven vanuit Wijchen in de regio Arnhem en regio Nijmegen. Snel, vakkundig en gifvrij.

GONE bestrijdt met droge stoom

GONE is een kleinschalige organisatie met gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een efficiënte aanpak met aandacht voor jouw situatie. We inspecteren de besmette ruimte en bestrijden met effectieve stoomapparatuur. De droge stoom van 180oC die we verspreiden, doodt alle stadia van de vlooien, zonder gif.

Voordelen van stoombestrijding

Stoombestrijding vlooien maar is onschadelijk voor jou, je gezin of huisdieren. Het desinfectiemiddel dat aan de stoom is toegevoegd, ontsmet en doodt bacteriën. Een ander groot voordeel: de bestrijdingsmethode is gifvrij.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven je een behandelindicatie en geven we instructies voor de voorbereiding. Daarna plannen we een bestrijdingsafspraak in.

Voordat we overgaan tot bestrijding, inspecteren we eerst de omgeving. Zodat we alle schuilplaatsen achterhalen. Vervolgens voeren we de bestrijding uit met onze speciale stoomapparatuur. Je hoeft de ruimte niet te verlaten tijdens de bestrijding.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Hoe groot is de besmette ruimte? Wat is de omvang van het vlooienprobleem in je woning of bedrijfspand? Voor we starten met de bestrijding geven we een indicatie van de kosten.

Binnen 24 uur een afspraak

Vlooien geven je huisdier en jou veel irritatie. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. We zijn bereikbaar tussen 08:30u en 17:30u. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Offerte aanvragen

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 191 beoordelingen

Voordelen

  • Gecertificeerde bestrijders
  • Expert sinds 1999
  • Ambitieus familiebedrijf
  • Persoonlijk en betrokken
  • Snel en effectief
  • Gifvrije oplossingen
  • Particulier en zakelijk
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten