Professionele bestrijding van je vlooienplaag

Laat je huisdier blijken dat hij veel jeuk heeft? Of heb je zelf last van jeukende beten op je voeten of onderbenen? Als je opspringende zwarte puntjes ziet, weet je dat je last hebt van vlooien. Deze plaagdieren nestelen zich in kieren en spleten, in je vloerbedekking of tapijten of in en rondom honden- en kattenmanden. Alleen met een grondige bestrijding verhelp je een plaag.

GONE heeft veel ervaring met vlooienbestrijding. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Zorgvuldig, vakkundig en gifvrij.

GONE bestrijdt met naden- en kierenbehandeling

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van ervaren en gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een goed bestrijdingsplan, grondige bestrijding en aandacht voor jouw situatie.

We bestrijden de vlooien, na uitgebreide inspectie en met een doordacht plan, met een speciale naden- en kierenbehandeling. We spuiten het bestrijdingsmiddel in en op de schuilplaatsen van de vlooien. Dit doodt de aanwezige vlooien en larven. Het achtergebleven residu pakt ook de vlooien die later uitkomen. Het kan nodig zijn om 2 behandelingen uit te voeren om de cyclus te doorbreken en een vlooienplaag volledig op te lossen.

Voordelen van onze behandeling

Onze methode is effectief en heeft een lange werking. Zo pakken we alle vlooien in jouw woning aan, ook na de uitvoering van de behandeling.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de omvang van de plaag, gaan we in op je situatie en geven we een behandelindicatie. Vervolgens plannen we een inspectie- en bestrijdingsafspraak. Om de bestrijding succesvol te laten verlopen, bespreken we telefonisch welke voorbereidingen je moet treffen.

Tijdens de bestrijding verlaat je jouw woning of bedrijfspand. Twee uur na de bestrijding mag je de ruimte weer betreden.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Hoe groot is de besmette ruimte? Wat is de omvang van het vlooienprobleem in je woning of bedrijfspand? Voor we starten met de bestrijding geven we een indicatie van de kosten.

Binnen 24 uur een afspraak

Vlooien geven je huisdier en jou veel irritatie. Daarom zijn wij vaak binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 204 0229 Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten