Bij hinder of schade veroorzaakt door ongedierte denken we in eerste instantie vaak niet aan vogels. Vogels zijn prachtig om te zien in de natuur, maar helaas nestelen ze zich soms op plaatsen waar ze meer schade toebrengen dan goed doen. Dit veroorzaakt niet alleen vervelende situaties wanneer ze met een grote groep zijn, maar het is ook een erg duur probleem voor zowel bedrijven als particulieren. Vogels zorgen ook voor overlast als ze oppervlakken besmetten met hun bijtende uitwerpselen en als ze afval verspreiden bij het op zoek gaan naar voedsel.

Welke vogelsoorten veroorzaken overlast?

Denk bijvoorbeeld aan verwilderde huisduiven, spreeuwen, meeuwen kraaien, kauwen en meeuwen.

Schade door en risico’s van vogeloverlast

Gebouwen, balkons, uithangborden, voertuigen en gevels kunnen beschadigd raken en vuil worden door de uitwerpselen die de vogels achterlaten. Ook kan dit zorgen voor corrosie, verkleuring en afbladdering wat uiteindelijk kan resulteren in een slechte reputatie van je bedrijf. Naast de schade die vogels kunnen veroorzaken geven zij nog meer vervelende problemen.

  • Door het verspreiden van ziekten zoals E.Coli, Salmonella en Ornithose kunnen vogels een gevaar voor het gezondheid vormen
  • via vogelnesten kunnen vogels insectenplagen zoals vogelmijten, vlooien, luizen, tapijtkevers en andere insecten veroorzaken.
  • vogels kunnen met hun aanhoudende lawaai slapeloze nachten veroorzaken
  • mensen kunnen tijdens het broedseizoen worden aangevallen door vogels en zo veel hinder geven.
  • vogels kunnen daarnaast ongewenste en dure alarmmeldingen laten afgaan door beweging bij sensoren.

Professionele vogelwering

De professionele vogelwering van GONE ongediertebestrijding bevat efficiënte methoden en oplossingen op maat die vogels ervan weerhouden om zich op te houden of te nestelen op of in gebouwen in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Onze aanpak helpt om schade en gezondheidsproblemen te voorkomen die vogels veroorzaken. Onze effectieve vogelwering systemen zijn op maat en zodanig ontworpen dat ze het aangezicht van je bedrijfsgebouw of woning niet aantasten.

Inspectie

Onze technicus start met het uitvoeren van een inspectie waarbij de aard en omvang van het probleem in kaart wordt gebracht. We kijken waar de vogels verblijven en welke schade zij (kunnen) toebrengen.

Op maat

Wij bieden op maat gemaakte vogelwering systemen aan die ervoor zorgen dat je gebouw en de omgeving beschermd blijven tegen vogels. De meest gebruikte vogelwering systemen zijn pensystemen, netsystemen en elektrische systemen.

Kwaliteit en onderhoud

Wij kunnen een jaarlijkse inspectie uitvoeren die er voor zorgt dat de kwaliteit en werking van de geïnstalleerde vogelwering behouden blijft en mogelijke nieuwe bedreigingen van vogeloverlast in kaart brengt.

GONE ongediertebestrijding kan jou helpen met het professioneel weren van vogels in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Heb je last van vogels zoals duiven, kauwen, spreeuwen of meeuwen op je bedrijfspand of woning en wil je hier vanaf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Als specialist in het aanbrengen van vogelwering in Nijmegen, Arnhem en omgeving kunnen wij je goed en vakkundig van dienst zijn.


Last van Vogels op of rond je bedrijfspand of woning?

Of wil je vogeloverlast voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je vogelprobleem door ons oplossen.

Contact opnemen 024 202 2260

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 126 beoordelingen

Voordelen

  • Eén professioneel bedrijf Vanaf eerste telefoontje tot oplossing.
  • Snelle service Je wordt dezelfde dag nog geholpen.
  • Specialist sinds 1999 Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis.
  • Altijd een oplossing Wij gaan net even dat stapje verder.
  • Blijvend resultaat Problemen worden in de toekomst voorkomen.