Jouw wespenprobleem gegarandeerd verholpen

Je geniet in de tuin van een zomerse dag of avond met een hapje en drankje en een zwerm wespen blijft maar bij je in de buurt vliegen. Heel vervelend en zelfs gevaarlijk voor jou en je gezin, want agressieve wespen steken zelfs door je spijkerbroek heen. In sommige gevallen levert dit een verstikkende allergische reactie op.

Ga dus nooit zelf wespen of een wespennest bestrijden. Maar schakel direct GONE in. Wij hebben veel ervaring met wespenbestrijding. We bestrijden alle soorten wespen en hoornaars én alle typen wespennesten. We bestrijden alle soorten wespen en hoornaren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Wageningen. Snel, vakkundig en altijd met 100% GONE-garantie.

100% GONE garantie!

Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.

Snel van de wespen verlost

Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.

Op alle hoogtes

Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.

Betaling per pin

Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.

Klanten geven ons een

GONE pakt jouw wespennest aan

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde en ervaren bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een doelgerichte efficiënte aanpak met oog voor jouw situatie.

Met speciale apparatuur spuiten we onder hoge druk poeder in de in- en uitvliegopening van je wespennest. Óók als het nest op grote hoogte zit, kunnen we het direct bestrijden. Voor bedrijven vangen we daarnaast wespen weg met professionele vallen.

Wespennest

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven we je een behandelindicatie en een kostenplaatje en plannen we een bestrijdingsafspraak in. Tijdens de behandeling legt de bestrijder uit waarmee je rekening kunt houden.

Behandelplan en kosten

Je betaalt altijd een all-in prijs voor de verdelging van wespen of een wespennest. Je kunt bij ons direct met de pin betalen. Komt het wespennest na bestrijding terug, dan plannen we een nieuwe afspraak om het kosteloos nogmaals aan te pakken.

Binnen 24 uur een afspraak

Wespen ben je liever kwijt dan rijk. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. In het zomerseizoen werken wij doordeweeks ook in de avond en in het weekend overdag. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

poederspuit wespen

Voordelen van de poederspuit

Met de poederspuit kunnen we op moeilijk bereikbare plaatsen bestrijden, zoals onder dakpannen en in kleine spleten. Zo kunnen we ieder nest effectief bestrijden. Met als resultaat dat het nest vaak na een dag al weg is. Als dat niet zo is, komen we kosteloos terug tot het probleem verholpen is.

Wat vinden klanten van ons?

Contact

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

Offerte aanvragen