Jouw wespenprobleem gegarandeerd verholpen

Je geniet in de tuin van een zomerse dag of avond met een hapje en drankje en een zwerm wespen blijft maar bij je in de buurt vliegen. Heel vervelend en zelfs gevaarlijk voor jou en je gezin, want agressieve wespen steken zelfs door je spijkerbroek heen. In sommige gevallen levert dit een verstikkende allergische reactie op.

Ga dus nooit zelf wespen of een wespennest bestrijden. Maar schakel direct GONE in. Wij hebben veel ervaring met wespenbestrijding. We bestrijden alle soorten wespen en hoornaars én alle typen nesten. Dit doen we voor particulieren en bedrijven vanuit Wijchen in de regio Arnhem en regio Nijmegen. Snel, vakkundig en met 100% gone-garantie.

Wespennest

GONE pakt jouw wespennest aan

GONE is een kleinschalige organisatie met ervaren en gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een doelgerichte efficiënte aanpak met oog voor jouw situatie. Met speciale apparatuur spuiten we onder hoge druk poeder in de in- en uitvliegopening van je wespennest. Óók als het nest op grote hoogte zit, kunnen we het direct bestrijden. Voor bedrijven vangen we daarnaast wespen weg met professionele vallen.

024 202 2260
poederspuit wespen

Voordelen van de poederspuit

Met de poederspuit kunnen we op moeilijk bereikbare plaatsen bestrijden, zoals onder dakpannen en in kleine spleten. Zo kunnen we ieder nest effectief bestrijden. Met als resultaat dat het nest vaak na een dag al weg is. Als dat niet zo is, komen we kosteloos terug tot het probleem verholpen is.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven we je een behandelindicatie en een kostenplaatje en plannen we een bestrijdingsafspraak in. Tijdens de behandeling legt de bestrijder uit waarmee je rekening kunt houden.

Behandelplan en kosten

Je betaalt altijd een all-inprijs voor de verdelging van wespen of een wespennest. Je kunt bij ons direct met de pin betalen. Komt het wespennest na bestrijding terug, dan plannen we een nieuwe afspraak om het kosteloos nogmaals aan te pakken.

Binnen 24 uur een afspraak

Wespen ben je liever kwijt dan rijk. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. We zijn doordeweeks bereikbaar tussen 08:30 en 17:30 en bij drukte ook op zaterdag van 09:00 tot 15:00. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Contact

Wil je meer weten of direct een bestrijdingsafspraak inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Bel me terug

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 186 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten