Vermoed jij dat er een wespennest in je tuin, huis of schuur zit? Probeer een wespennest nooit zelf te bestrijden en blijf er zoveel mogelijk uit te buurt! Wespen kunnen erg agressief worden als je bij hun nest in de buurt komt. Schakel daarom meteen GONE in voor wespenbestrijding. Wij bestrijden wespennesten in Nijmegen, Arnhem en omstreken met 100% gone-garantie. Deze garantie betekent dat wij kosteloos terugkomen om het wespennest alsnog te verdelgen als het de eerste keer niet gelukt is. Wij gaan voor wespenbestrijding met zekerheid.

Heb je last van een wespennest?

Wespen kunnen heel vervelend zijn. Ze zitten op je eten en komen op drinken af. Wespen zoemen irritant en hun steken zijn erg pijnlijk. Bovendien kan een wespensteek zelfs levensbedreigend zijn voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Vaak nestelen wespen zich in de buurt van je huis of bedrijf. Met alle risico’s van dien. En dat zorgt voor flink wat overlast.

Weet je al waar het wespennest zit? Zie je wespen in en uitvliegen in een opening? Wespennesten worden vaak aangetroffen bij dakranden, in de spouw, vlieringen, kruipruimten, schuren en in de grond. Probeer een wespennest nooit zelf te bestrijden en blijf er zoveel mogelijk uit te buurt.

Een enkel wespennest kan duizenden wespen bevatten. En ze worden erg agressief als ze verstoord worden. Als een wespennest zich op een plek bevindt die een gevaar voor mensen kan opleveren moet deze zo snel mogelijk bestreden worden.

Waarom kiezen voor professionele wespenbestrijding?

 • Het kan zeer gevaarlijk zijn om een wespennest zelf te bestrijden. De wespen in het nest voelen zich snel bedreigd en kunnen agressief worden. Ze kunnen vervolgens jou en anderen steken om hun nest te verdedigen.
 • Soms krijg je een allergische reactie als je gestoken bent door een wesp. Je luchtpijp kan ineens opzetten en je krijgt een dikke tong. Je zult dan naar de EHBO moeten. En dat wil je natuurlijk voorkomen.
 • Wespen kunnen zelfs door een spijkerbroek steken! De bestrijder van GONE draagt daarom altijd een professioneel wespenpak. De wespenbestrijding wordt zo veilig uitgevoerd.
 • Wij gebruiken professionele bestrijdingsmiddelen (poeder) met een speciale poederspuit om de wespenpoeder zo ver mogelijk in het nest te spuiten.
 • De bestrijder van GONE draagt een speciaal gezichtsmasker. Hij kan de wespenpoeder op die manier niet inademen. Deze poeder is namelijk schadelijk voor je longen en kan op termijn gezondheidsproblemen veroorzaken.
 • De bestrijder van GONE heeft altijd alles in huis om ieder wespennest te bestrijden. Hij gebruikt bijvoorbeeld een speciale verlenglans om wespennesten op grote hoogte te bestrijden.
 • Wij geven 100% gone-garantie op wespenbestrijding. Als wij zijn geweest weet je zeker dat het wespennest bestreden is. Zo niet? Dan komen wij kosteloos terug om het wespennest alsnog te verdelgen.

Laat het bestrijden van een wespennest daarom altijd aan de professional over!

Heb je last van een wespenplaag en durf je niet meer in de tuin te zitten? Ga niet zelf aan de slag met verdelgen. Maar denk aan je eigen veiligheid. Schakel GONE ongediertebestrijding in om de wespen en/ of het wespennest te bestrijden. Wij helpen je snel en effectief van de wespen of het wespennest af. In en rondom je huis of bedrijf. De wespenbestrijding wordt afgestemd op jouw situatie en is veilig voor mens, milieu en huisdier.

In het wespenseizoen is GONE ongediertebestrijding dagelijks bezig met het bestrijden van wespennesten in gemeente Nijmegen, Arnhem en omgeving. Voor het bestrijden van wespen komen wij dus in Nijmegen, Wijchen, Alverna, Beuningen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Arnhem, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Balgoij en Grave.

Wat zijn de kosten van wespenbestrijding?

Bij GONE ongediertebestrijding krijg je meteen een deskundige specialist aan de lijn met verstand van zaken. Jouw probleem wordt dus direct begrepen. En daarom kunnen wij jou aan de telefoon meteen vertellen wat de all-in prijs is voor de wespenbestrijding. Zo weet je altijd vóóraf wat de bestrijding kost en kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Dat is wel zo fijn.

Wij bestrijden wespennesten in Nijmegen met 100% gone-garantie. Deze garantie betekent dat wij kosteloos terugkomen om het wespennest alsnog te verdelgen als het de eerste keer niet gelukt is. Maar tot op heden is dit nog nooit voorgekomen. Wij gaan voor zekerheid.


Last van vervelende wespen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je wespenprobleem door ons oplossen.

Contact opnemen 024 202 2260

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 126 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.