Essentieel: doordacht bestrijdingsplan

Vermoed je een zilvervisjes of papiervisjes plaag? Kom dan snel in actie, want deze insecten kunnen voedsel besmetten en belangrijke documenten beschadigen. Zilvervisjes lijken erg op papier- en ovenvisjes. Dit zijn vaak de plaagdieren waarvan je écht last hebt. Ze hebben een voorkeur voor zetmeelrijk natuurlijk materiaal maar doen zich ook graag tegoed aan schilderijen, foto’s en behang. Alleen met een doordacht bestrijdingsplan kun je zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes succesvol bestrijden.

GONE heeft veel ervaring met zilvervisjes en papiervisjes bestrijden en monitoren. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Planmatig, efficiënt en zonder overlast voor jou.

GONE geeft snel resultaat

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van gecertificeerde bestrijding experts. Dat betekent voor jou: een goed bestrijdingsplan, grondige bestrijding en aandacht voor jouw situatie.

We bestrijden papiervisjes met een speciale gel die de plaagdieren al binnen een dag doodt. Deze gel heeft minder impact op het milieu dan andere bestrijdingsmiddelen. In sommige gevallen kiezen we voor een behandeling met insecticiden.

Voordelen van onze gelbehandeling

We brengen de gel aan op strategische plekken: donkere, warme, droge plaatsen waar deze lichtschuwe dieren zich schuilhouden. We houden daarbij rekening met uw medewerkers, gezin of huisdieren.

Een groot voordeel: je hoeft je huis niet te verlaten en bedrijven hoeven niet te sluiten tijdens de behandeling.

 • De gel heeft grote aantrekkingskracht op de papiervisjes. Als het plaagdier hiervan eet, doodt het vergif hem razendsnel.
 • De gel hecht aan allerlei oppervlakken dus we kunnen het overal aanbrengen.
 • De gel heeft een langdurige werking.
 • Veilige aanpak zonder hinder.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de situatie, geven je een behandelindicatie en geven we instructies voor de voorbereiding. Vervolgens plannen we een bestrijdingsafspraak in.

Voordat we bestrijden, inspecteren we eerst grondig de omgeving. Voor bedrijven plannen we eerst een inspectie in. Indien gewenst gaan we daarna direct over tot bestrijding.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van hoe groot de plaag is, de afmeting van de ruimte en het aantal behandelingen dat nodig is. Voordat we starten met bestrijden, geven we een indicatie van de kosten. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten.

Binnen 24 uur een afspraak

Een zilvervisjes of papiervisjes plaag kan behoorlijk vervelend zijn. Snelle actie is vereist. Daarom zijn wij meestal binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Last van vervelende zilvervisjes?

Wil je meer weten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 204 0229 Offerte aanvragen

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Voordelen van GONE

 • Snel jouw probleem opgelost
 • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
 • Gifvrije en duurzame oplossingen
 • Zakelijk en particulier
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten