Essentieel: doordacht bestrijdingsplan

Vermoed je een zilvervisjesplaag? Kom dan snel in actie, want deze dieren kunnen voedsel besmetten en belangrijke documenten beschadigen. Zilvervisjes lijken erg op papier- en ovenvisjes. Dit zijn vaak de plaagdieren waarvan je écht last hebt. Ze hebben een voorkeur voor zetmeelrijk natuurlijk materiaal maar doen zich ook graag tegoed aan schilderijen, foto’s en behang. Alleen met een doordacht bestrijdingsplan kun je zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes succesvol bestrijden.

GONE heeft veel ervaring met zilvervisjes bestrijden en monitoren. We bestrijden deze plaagdieren voor particulieren en bedrijven vanuit Wijchen in de regio Arnhem en regio Nijmegen. Planmatig, efficiënt en effectief.

GONE bestrijdt met naden- en kierenmethode

GONE is een kleinschalige organisatie met gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een goed bestrijdingsplan, grondige bestrijding en aandacht voor jouw situatie.

We bestrijden de zilvervisjes, na uitgebreide inspectie en met een doordacht plan, met een speciale naden- en kierenbehandeling. We spuiten het bestrijdingsmiddel in de schuilplaatsen van de plaagdieren. Dit doodt de aanwezige dieren. Het achtergebleven residu pakt de zilvervisjes aan die later de naden en kieren in gaan. Voor bedrijven hebben we monitoringsmogelijkheden met gifvrije vallen.

Voordelen van onze behandeling

Onze methode is effectief en heeft een lange werking. Zo pakken we alle zilvervisjes in jouw woning aan, ook na de uitvoering van de behandeling.

Bedrijven bieden we met onze aanpak vakkundige bestrijding én inzicht in de risico’s op een plaag. De monitoringsvallen combineren we met periodieke inspecties: zo ben je altijd op de hoogte van de situatie én kun je een plaag voor zijn.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Tijdens ons telefoongesprek bespreken we de omvang van de plaag, gaan we in op je situatie en geven we een behandelindicatie. Vervolgens plannen we een inspectie- en bestrijdingsafspraak. Om de bestrijding succesvol te laten verlopen, bespreken we telefonisch welke voorbereidingen je moet treffen. Bij bedrijven doen we eerst een vrijblijvende inspectie en stellen we een behandelplan op. Indien gewenste gaan we direct over tot bestrijding.

Tijdens de bestrijding verlaat je jouw woning of bedrijfspand. Twee uur na de bestrijding mag je de ruimte weer betreden.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Hoe groot is de ruimte, wat is de omvang van het probleem: deze factoren bepalen het aantal behandelingen. Voordat we starten met de bestrijding, geven we op basis van de inspectie een inschatting.

Binnen 24 uur een afspraak

Zilvervisjes brengen onherstelbare schade toe aan je woning en bedrijfspand. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. We zijn bereikbaar tussen 08:30u en 17:30u. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al aan de slag.

Last van vervelende zilvervisjes?

Wil je meer weten of direct een inspectie en bestrijding inplannen? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

024 202 2260 Offerte aanvragen

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 191 beoordelingen

Voordelen

  • Gecertificeerde bestrijders
  • Expert sinds 1999
  • Ambitieus familiebedrijf
  • Persoonlijk en betrokken
  • Snel en effectief
  • Gifvrije oplossingen
  • Particulier en zakelijk
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten

WhatsApp ons een foto

Twijfel je of je last hebt van een zilvervisje, papiervisje of ovenvisje? Stuur ons een foto van de sporen of van de beestjes die je ziet. Wij reageren snel en helpen je indien nodig verder.