Zilvervisjes

Het zilvervisje, papiervisje en ovenvisje lijken zoveel op elkaar dat de meeste mensen ze allemaal “zilvervisje” noemen. Zilvervisjes kunnen als zeer hinderlijk worden ervaren en het is niet erg hygiënisch als zilvervisjes in de keukenkasten rondlopen en het voedsel besmetten met kiemen (bacteriën, schimmels) die aan hun poten kleven.

In grote aantallen kunnen zilvervisjes schade veroorzaken. Ze voeden zich met alles wat van natuurlijke herkomst is, zoals lijm, bloem, schimmels, voedselresten en dode insecten. Ook al geven ze de voorkeur aan zetmeelrijk voedsel. Ze zijn in staat cellulose te verteren en kunnen daardoor flinke schade toebrengen aan uw schilderijen, boeken, foto’s, papier en behang.

Zilvervisjes en papiervisjes in uw bedrijf

Bij bedrijven komen zilvervisjes en papiervisjes vaak voor in het archief, waar ze documenten kunnen beschadigen. Daarnaast komen zilvervisjes vaak voor in het toilet of in de kleedruimte, omdat daar de luchtvochtigheid hoog is. Naast dat zilvervisjes uw eigendommen kunnen beschadigen kunnen ze ook nadelig zijn voor uw reputatie.

Professionele zilvervisjes bestrijding

GONE heeft veel ervaring met het bestrijden van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes. Voordat GONE overgaat tot het uitvoeren van een bestrijdingsplan voeren wij eerst een gratis en vrijblijvende inspectie uit. Aan de hand van deze inspectie wordt een advies voor preventieve maatregelen gegeven en een bestrijdingsplan opgesteld. Het bestrijdingsplan word afgestemd op uw situatie en is veilig voor uzelf, uw gezin, uw medewerkers en huisdieren.


Last van vervelende zilvervisjes?

Of wil je zilvervisje problemen voor zijn? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat je ongedierteprobleem door ons oplossen.

024 202 2260