Ongediertebestrijder Den Bosch: jouw ongedierteprobleem snel opgelost

GONE ongediertebestrijding Den Bosch bestrijdt verschillende soorten ongedierte. Wij bestrijden veelvoorkomende soorten ongedierte bij bedrijven en particulieren in Den Bosch en omgeving. Denk hierbij aan muizen, ratten, houtworm, boktor, wespen, vliegen, mieren, kakkerlakken. Voor een snelle oplossing van je ongedierteprobleem, neem je direct contact op met GONE ongediertebestrijding Den Bosch.

Zakelijk of thuis: jouw ongedierte­probleem snel opgelost

Wordt jouw pand, huis of thuis geteisterd door ongedierte? Dan wil je snel dit probleem oplossen. Ongedierte in huis kan een risico zijn voor jou, je gezin en huisdieren. Dit veroorzaakt overlast, schade en geeft risico op ziektes en bacteriën.

GONE ongediertebestrijding weet raad bij alle ongedierteproblemen en heeft voor iedere situatie een adequate oplossing. We bestrijden voor bij jou thuis en voor bedrijven. Snel, vakkundig en duurzaam.

Gratis inspectie ongediertebestrijding Den Bosch

Vermoed je ongedierte in je bedrijfspand? Wij voeren een gratis ongedierte inspectie uit, speciaal voor bedrijven in Den Bosch en omgeving. Hoe gaat dit in zijn werk? Tijdens deze vrijblijvende inspectie, bezoeken we je bedrijf om het ongedierteprobleem in kaart te brengen en om de risico’s te analyseren. Op deze manier vinden we de zwakke plekken in je pand. Oftewel, in hoeverre is je bedrijfspand geweerd tegen ongedierte?

We kunnen met een bedrijfsinspectie voor ongediertebestrijding in Den Bosch ook de mate van overlast en de grootte van de ongediertepopulatie voor je inschatten. Na de bedrijfsinspectie volgt een advies om ongedierte te weren of we gaan direct aan de slag met ongediertebestrijding.

Wat weet je na onze gratis inspectie?

 • Of je een ongediertebesmetting hebt. En zo ja? Hoe groot deze besmetting is.
 • Op welke plekken je knaagdierwering aan kunt brengen.
 • Hoe je het ongedierte het beste kunt bestrijden en voorkomen.
 • Welke preventiemaatregelen je kunt nemen om ongedierte buiten de deur te houden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Ongediertepreventie Den Bosch

Naast ongediertebestrijding, houden we ons ook bezig met ongediertepreventie. Het is namelijk beter om ongedierte te voorkomen dan het te bestrijden. GONE ongediertebestrijding biedt onderhoudsabonnementen voor ongediertepreventie aan bedrijven in Den Bosch en omgeving. Dit houdt in dat we periodiek controleren en inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte. Eventueel maken we een ongediertepreventieplan voor je organisatie om de schade door plaagdieren zoveel mogelijk te beperken. Hierbij houden we uiteraard rekening met de eisen en regelgeving die binnen jouw branche gelden. Onze plaagdierbeheersing en ongediertepreventie in Den Bosch voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zoals: BRC, HACCP, IFS, GMP, AIB en Tesco.

Ongediertewering Den Bosch

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bouwkundig weren van ongedierte in Den Bosch. Ongediertewering in Den Bosch is noodzakelijk. In het centrum van Den Bosch zijn veel historische panden. Dit zijn ideale panden voor ongedierte om in te huisvesten. Veel bedrijfspanden en horecapanden gevestigd in de binnenstad kunnen te maken krijgen met ongedierteoverlast. Vooral in horecapanden is het weren van ongedierte een moeilijke opgave. Voedselresten en afval zorgen ervoor dat ongedierte blijft terugkomen. Maar ook winkelpanden in de binnenstad van Eindhoven kunnen overlast ervaren van ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen of ratten in je keuken of vliegen in je winkel.

Onze werkwijze bestaat naast ongediertebestrijding ook uit ongediertewering. Onze ongediertewering bestaat onder andere uit periode inspecties. Aan de hand van een digitaal logboek met rapportages en aanbevelingen behoud je inzicht in de status van ongedierte binnen je organisatie

Ongediertebestrijding bedrijven Den Bosch

GONE ongediertebestrijding Den Bosch is in veel verschillende branches actief. Denk hierbij aan horeca, bakkerijen en industrie tot het onderwijs en de gezondheidszorg. Zowel bij oudere, historische panden als bij nieuwbouw- en verbouwprojecten kan ongedierte voorkomen. Wij adviseren over ongediertewering onder andere kantoren en in fabriekshallen. We verzorgen ongediertebestrijding in Den Bosch, maar ook in omliggende regio’s en dorpen.

GONE ongediertebestrijding Den Bosch

GONE ongediertebestrijding maakt in Den Bosch zo weinig mogelijk gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. Alle behandelingen kunnen worden bijgehouden in een digitaal logboek voor je bedrijf. We bestrijden voor bedrijven en particulieren alle soorten plaagdieren. Hiervoor worden onder andere de volgende methodes gebruikt:

 • Vogelwering
  Vogelweringsystemen die wij aanbrengen zijn bijvoorbeeld pen-, net- en elektrische pulssystemen. Voor iedere problematiek, hebben we een geschikte methode om vogels te weren. We maken enkel gebruik van systemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet aantasten.
 • Knaagdierwering
  Ratten en muizen hebben al genoeg aan een kleine opening of kiertje om ergens binnen te komen. We zorgen ervoor dat knaagdieren niet meer je bedrijfspand of huis binnen kunnen komen door deze gaatjes en kieren te dichten.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

 • Snel jouw probleem opgelost
 • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
 • Gifvrije en duurzame oplossingen
 • Zakelijk en particulier

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van ongedierte of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Den Bosch!

Offerte aanvragen