Ongediertebestrijder Eindhoven: jouw ongedierteprobleem snel opgelost

GONE ongediertebestrijding Eindhoven komt in actie voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij bestrijden veelvoorkomende soorten ongedierte bij bedrijven en particulieren in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en omgeving. Denk hierbij aan muizen, ratten, houtworm, boktor, wespen, vliegen, mieren, kakkerlakken. Neem direct contact op met GONE ongediertebestrijding Eindhoven voor een snelle oplossing van je ongedierteprobleem.

Snelle oplossing van jouw ongedierte­probleem thuis

Wordt je huis of thuis geteisterd door ongedierte? Dan wil je snel dit probleem oplossen. Ongedierte in huis kan een risico zijn voor jou, je gezin en huisdieren. Dit veroorzaakt overlast, schade en geeft risico op ziektes en bacteriën.

GONE ongediertebestrijding weet raad bij alle ongedierteproblemen en heeft voor iedere situatie een adequate oplossing. We bestrijden voor bij jou thuis en voor bedrijven. Snel, vakkundig en duurzaam.

Gratis inspectie ongediertebestrijding Eindhoven

Heb je het vermoeden dat je ongedierte in je bedrijf hebt? Wij voeren een gratis inspectie uit, speciaal voor bedrijven in Eindhoven. Tijdens deze vrijblijvende inspectie, bezoeken we je bedrijf om het ongedierteprobleem in kaart te brengen en om de risico’s zichtbaar te krijgen. Op deze manier vinden we de zwakke plekken in je pand. Oftewel, in hoeverre is je bedrijf of gebouw geweerd tegen ongedierte?

Daarnaast kunnen we met een bedrijfsinspectie voor ongediertebestrijding in Eindhoven de mate van overlast en de grootte van de ongediertepopulatie voor je inschatten. Na de bedrijfsinspectie volgt een advies om ongedierte te weren of we gaan direct aan de slag met ongediertebestrijding.

Welke informatie krijg je na onze gratis inspectie?

Wij vertellen je:

 • Of je een ongediertebesmetting hebt. En zo ja? Hoe groot deze besmetting is.
 • Hoe je het ongedierte het beste kunt bestrijden en voorkomen.
 • Op welke plekken knaagdierwering kan worden aangebracht.
 • Welke preventiemaatregelen je kunt nemen om ongedierte buiten de deur te houden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Ongediertepreventie Eindhoven

We houden ons, naast ongedierte bestrijden, ook bezig met de preventie van ongedierte. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen! Ongediertepreventie in Eindhoven is daarom misschien wel belangrijker dan ongediertebestrijding. Wij bieden onderhoudsabonnementen voor ongediertepreventie aan bedrijven in Eindhoven. Dit betekent dat we periodiek komen controleren en inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte. Eventueel maken we een ongediertepreventieplan voor je bedrijf om de schade door plaagdieren zoveel mogelijk te beperken. We houden hierbij uiteraard rekening met de eisen en regelgeving die binnen jouw branche gelden. Onze plaagdierbeheersing en ongediertepreventie in Eindhoven voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zoals: HACCP, BRC, IFS, GMP, AIB en Tesco.

Ongediertewering Eindhoven

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bouwkundig weren van ongedierte in Eindhoven. Ongediertewering in Eindhoven is noodzakelijk. Studentenhuizen, kantoorpanden en horecapanden krijgen te maken met ongedierteoverlast. Vooral in horecapanden is het weren van ongedierte een moeilijke opgave. Voedselresten en afval blijven keer op keer ongedierte aantrekken. Maar ook winkelpanden in de binnenstad van Eindhoven kunnen overlast ervaren van ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen of ratten in je keuken of vliegen in de winkel.

Onze werkwijze bestaat naast ongediertebestrijding ook uit ongediertewering. Onze werkwijze om ongedierte te weren bestaat onder andere uit periode inspecties. Aan de hand van een digitaal logboek met rapportages en aanbevelingen behoud je inzicht in de status van ongedierte binnen je organisatie.

Ongediertebestrijding bedrijven Eindhoven

GONE ongediertebestrijding is in Eindhoven actief in verschillende branches zoals horeca, bakkerijen en industrie tot het onderwijs en de gezondheidszorg. Wij werken onder andere op kantoren en in fabriekshallen. Niet alleen bij oudere, monumentale panden adviseren we over ongediertewering, maar ook bij nieuwbouw- en verbouwprojecten. Niet alleen in Eindhoven, maar ook in omliggende dorpen verzorgen we ongediertebestrijding.

GONE ongediertebestrijding Eindhoven

GONE ongediertebestrijding maakt in Eindhoven zo min mogelijk gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. We kunnen voor bedrijven alle behandelingen bijhouden in een digitaal logboek. We bestrijden voor bedrijven en particulieren alle soorten plaagdieren. Hiervoor zetten we onder andere de volgende methodes in:

 • Knaagdierwering
  Muizen en ratten hebben enkel een kleine opening of kiertje nodig om ergens binnen te komen. We zorgen ervoor dat knaagdieren niet meer je pand binnen kunnen komen door deze gaatjes en kieren te dichten.
 • Vogelwering
  Vogelweringsystemen die wij aanbrengen zijn bijvoorbeeld pen-, net- en elektrische pulssystemen. We hebben een geschikte methode om vogels te weren voor iedere problematiek. We gebruiken enkel systemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet aantasten.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

 • Snel jouw probleem opgelost
 • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
 • Gifvrije en duurzame oplossingen
 • Zakelijk en particulier

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van ongedierte of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Eindhoven!

040 2402009 Offerte aanvragen