Ongediertebestrijder Helmond: snelle oplossing van jouw ongedierteprobleem

GONE ongediertebestrijding Helmond bestrijdt verschillende soorten ongedierte bij bedrijven en particulieren in Helmond en omgeving. Denk hierbij aan muizen, ratten, houtworm, boktor, wespen, vliegen, mieren, kakkerlakken. Voor een snelle oplossing van je ongedierteprobleem kan je direct contact opnemen met GONE ongediertebestrijding Helmond.

Zakelijk of thuis: jouw ongedierte­probleem snel opgelost

Wordt jouw pand, huis of thuis geteisterd door ongedierte? Dan wil je snel dit probleem oplossen. Ongedierte in huis kan een risico zijn voor jou, je gezin en huisdieren. Dit veroorzaakt overlast, schade en geeft risico op ziektes en bacteriën.

GONE ongediertebestrijding weet raad bij alle ongedierteproblemen en heeft voor iedere situatie een adequate oplossing. We bestrijden voor bij jou thuis en voor bedrijven. Snel, vakkundig en duurzaam.

Gratis inspectie ongediertebestrijding Helmond

Bij het vermoeden van ongedierte in je bedrijf schakel je GONE ongediertebestrijding Helmond voor een gratis bedrijfsinspectie. We voeren speciaal voor bedrijven een gratis inspectie voor ongediertebestrijding in Helmond uit. Tijdens deze vrijblijvende inspectie bezoeken we je bedrijf m een beeld te krijgen van eventuele ongedierteproblemen en brengen we de risico’s in kaart. We gaan na wat de zwakke plekken zijn in je pand en in hoeverre het pand geweerd is tegen ongedierte.
We kunnen met een bedrijfsinspectie voor ongediertebestrijding in Helmond de mate van overlast en de grootte van de ongediertepopulatie voor je inschatten. Na afloop van de bedrijfsinspectie krijg je advies om ongedierte te weren of we gaan direct over tot ongediertebestrijding.

Na onze gratis inspectie weet je…

 • Of je een ongediertebesmetting hebt. En zo ja? Hoe groot deze is.
 • Hoe je het ongedierte het beste kunt bestrijden en voorkomen.
 • Op welke plekken je het beste ongediertewering kunt aanbrengen.
 • Welke preventiemaatregelen je kunt nemen om ongedierte buiten de deur te houden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Ongediertepreventie Helmond

GONE ongediertebestrijding Helmond houdt zich naast ongedierte bestrijden ook bezig met ongedierte weren. Voorkomen is namelijk beter dan genezen! Ongediertepreventie in Helmond is misschien nog wel belangrijker dan ongediertebestrijding. Wij hebben een onderhoudsabonnement voor ongediertepreventie voor bedrijven in Helmond. Dit houdt in dat we je bedrijfspand periodiek komen controleren en inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte. We maken eventueel een ongediertepreventieplan voor je bedrijf om de schade door plaagdieren zoveel mogelijk te beperken. We houden hierbij uiteraard rekening met de eisen en regelgeving die binnen jouw branche gelden. Onze plaagdierbeheersing en ongediertepreventie in Helmond voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zoals: HACCP, BRC, IFS, GMP, AIB en Tesco.

Ongediertewering Helmond

GONE ongediertebestrijding Helmond is gespecialiseerd in het bouwkundig weren van ongedierte. Ongediertewering in Helmond is noodzakelijk. Ongedierte kan zich namelijk huisvesten in oudere panden, maar ook in nieuwbouwpanden. In bedrijfspanden, horecapanden en winkelpanden kun je te maken krijgen met ongedierteoverlast. Vooral in horecapanden is het weren van ongedierte een moeilijke opgave. Voedselresten en afval trekken ongedierte keer op keer aan. Maar ook de detailhandel in de binnenstad van Helmond kan overlast van ongedierte hebben. Denk aan muizen en ratten in je magazijn of vliegen in je winkel.

Onze werkwijze bestaat naast ongediertebestrijding ook uit ongediertewering. Onze werkwijze om ongedierte te weren bestaat onder andere uit periodieke inspecties. Door middel van een digitaal logboek met rapportages en aanbevelingen behoud je inzicht in de status van ongedierte binnen je bedrijf.

Ongediertebestrijding bedrijven Helmond

GGONE ongediertebestrijding werkt in Helmond onder andere op kantoren en in fabriekshallen en is actief in verschillende branches. Denk hierbij aan horeca, bakkerijen en industrie tot het onderwijs en de gezondheidszorg. We adviseren ook bij nieuwbouw- en verbouwprojecten over ongediertewering, zowel in Helmond als in omliggende dorpen.

GONE ongediertebestrijding Helmond

GONE ongediertebestrijding maakt in Helmond zo weinig mogelijk gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. We kunnen voor bedrijven alle behandelingen bijhouden in een digitaal logboek. GONE ongediertebestrijding Helmond bestrijdt voor bedrijven en particulieren alle soorten plaagdieren. Onder andere met de volgende methodes:

 • Knaagdierwering
  Muizen en ratten hebben slechts een kleine opening of kiertje nodig om ergens binnen te komen. We zorgen ervoor dat knaagdieren niet meer je pand binnen kunnen komen door deze gaatjes en kieren te dichten.
 • Vogelwering
  Voorbeelden van vogelweringsystemen die wij aanbrengen zijn pen-, net- en elektrische pulssystemen. Voor iedere problematiek hebben we een passende methode om vogels te weren. Stuk voor stuk systemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet aantasten.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

 • Snel jouw probleem opgelost
 • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
 • Gifvrije en duurzame oplossingen
 • Zakelijk en particulier

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van ongedierte of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Helmond!

Offerte aanvragen