Ongediertebestrijder Nijmegen: snelle oplossing van jouw ongedierte­probleem

GONE ongediertebestrijding Nijmegen komt in actie voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. We bestrijden veelvoorkomende soorten ongedierte bij bedrijven en particulieren in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Denk onder andere aan muizen, ratten, houtworm, boktor, wespen, vliegen, mieren, kakkerlakken. Neem voor een snelle oplossing van je ongedierteprobleem direct contact op met GONE ongediertebestrijding Nijmegen.

Gratis inspectie ongediertebestrijding Nijmegen

Vermoed je ongedierte in je bedrijf? Speciaal voor bedrijven voeren we een gratis inspectie voor ongediertebestrijding in Nijmegen uit. Tijdens een vrijblijvende inspectie bezoeken we je bedrijf om een beeld te krijgen van eventuele ongedierteproblemen en brengen we de risico’s in kaart. We gaan na welke zwakke plekken er zijn in je pand. Oftewel, in welke mate is je bedrijf of gebouw geweerd tegen ongedierte?

Ook kunnen we met een bedrijfsinspectie voor ongediertebestrijding in Nijmegen de mate van overlast en de grootte van de ongediertepopulatie voor je inschatten. Vervolgens krijg je advies om ongedierte te weren of we gaan direct over tot ongediertebestrijding.

Wat weet je na onze gratis inspectie?

 • Of je een ongediertebesmetting hebt. En zo ja? Hoe groot deze is.
 • Hoe je het ongedierte kunt bestrijden en voorkomen.
 • Op welke plekken je het beste knaagdierwering kunt aanbrengen.
 • Welke preventiemaatregelen je kunt nemen om ongedierte buiten de deur te houden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Ongediertepreventie Nijmegen

Naast ongedierte bestrijden, houden we ons ook bezig met ongedierte weren. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is ongediertepreventie in Nijmegen misschien nog wel belangrijker dan ongediertebestrijding. Voor bedrijven in Nijmegen hebben wij onderhoudsabonnementen voor ongediertepreventie. Dit houdt in dat we periodiek komen controleren en inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte. Eventueel maken we een ongediertepreventieplan voor je onderneming om de schade door plaagdieren zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard houden we rekening met de eisen en regelgeving die binnen jouw branche gelden. Onze plaagdierbeheersing en ongediertepreventie in Nijmegen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zoals: HACCP, BRC, IFS, GMP, AIB en Tesco.

Ongediertewering Nijmegen

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bouwkundig weren van ongedierte in Nijmegen. Ongediertewering in Nijmegen is noodzakelijk. In Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland, zijn veel monumentale panden aanwezig. Dit zijn ideale panden voor ongedierte om in te huisvesten.

Veel studentenhuizen, maar ook bedrijfspanden gevestigd in de binnenstad kunnen dan ook te maken krijgen met ongedierteoverlast. Vooral in horecapanden is het weren van ongedierte een moeilijke opgave. Voedselresten en afval trekken keer op keer ongedierte aan. Maar ook de detailhandel in de binnenstad van Nijmegen kan overlast van ongedierte hebben. Denk aan muizen en ratten in je keuken of vliegen in je werkomgeving.

Onze werkwijze bestaat niet alleen uit ongediertebestrijding maar ook uit ongediertewering. Periodieke inspecties maken deel uit van onze werkwijze om ongedierte te weren. Aan de hand van een digitaal logboek met rapportages en aanbevelingen behoud je inzicht in de status van ongedierte binnen je bedrijf.

Ongediertebestrijding bedrijven Nijmegen

GONE ongediertebestrijding is bij bedrijven in Nijmegen actief in verschillende branches, van horeca, bakkerijen en industrie tot het onderwijs en de gezondheidszorg. Wij werken onder andere op kantoren en in fabriekshallen. Ook bij nieuwbouw- en verbouwprojecten adviseren we over ongediertewering. Niet alleen in Nijmegen, maar ook in Wijchen, Arnhem en omliggende dorpen als Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Groesbeek, Oosterhout, Molenhoek, Malden en Heumen. Verder verzorgen we ongediertebestrijding bedrijven in Alverna, Druten, Ewijk, Winssen, Cuijk, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Grave, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen en Bemmel.

GONE ongediertebestrijding Nijmegen

GONE ongediertebestrijding maakt in Nijmegen zo weinig mogelijk gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. Eventueel houden we voor bedrijven alle behandelingen bij in een digitaal logboek. We bestrijden voor bedrijven en particulieren alle soorten plaagdieren. Onder andere met de volgende methodes:

 • Knaagdierwering
  Muizen en ratten hebben maar een kleine opening of kiertje nodig om ergens binnen te komen. Door deze gaatjes en kieren te dichten zorgen we ervoor dat knaagdieren je pand niet binnen kunnen komen.
 • Vogelwering
  Vogelweringsystemen die wij aanbrengen zijn bijvoorbeeld pen-, net- en elektrische pulssystemen. Voor iedere problematiek hebben we een geschikte methode om vogels te weren. Stuk voor stuk systemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet aantasten.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

 • Snel jouw probleem opgelost
 • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
 • Gifvrije en duurzame oplossingen
 • Zakelijk en particulier
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van ongedierte of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Nijmegen!

024 204 0229 Offerte aanvragen