Wil jij een ongedierteprobleem snel opgelost hebben? Of wil je ongedierteproblemen in je bedrijf voorkomen? GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van ongedierteproblemen in jouw bedrijf. Een ongediertebesmetting kan namelijk vervelende consequenties hebben voor je bedrijf, je klanten en jezelf.

Wij onderscheiden ons in de uitvoering. Je wilt een specialist die verstand van zaken heeft en jou écht van je ongedierteproblemen af helpt en/of ze voorkomt. Bij GONE ongediertebestrijding ben je verzekerd van kwaliteit en een hoge betrokkenheid. Wij zetten namelijk net even dat stapje extra.

Beschermen van je goede naam

Een ongediertebesmetting kan al heel snel vervelende consequenties hebben voor je bedrijf. Je moet er toch niet aan denken dat klanten nadelige reviews over jouw bedrijf op internet plaatsen, omdat ze een muis hebben zien lopen? Of erger nog, dat er een video op social media belandt! Het laatste wat je wilt is dat je goede naam en imago geschaad wordt door een ongedierteprobleem wat voorkomen had kunnen worden.

Borgen van de voedselveiligheid

Ongedierte kan ook een ernstig gezondheidsrisico betekenen voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Ongedierte kunnen namelijk ziektekiemen en ziekmakende bacteriën verspreiden. Dit is funest voor je goodwill, maar je wilt natuurlijk niet op je geweten hebben dat mensen ziek worden van jouw eten.
Bovendien kun je te maken krijgen met een toezichthouder zoals de NVWA of andere auditerende instanties waarbij je goed wilt scoren. Wanneer er ongedierte in je bedrijf is ontdekt helpt dit natuurlijk niet mee in je voordeel.

En wat dacht je van de schade die plaagdieren kunnen aanrichten? Denk aan aangevreten verpakkingen, aangevreten elektriciteitskabels of vieze uitwerpselen op de vloer. En wat denk je van de kosten om een ongedierteplaag in je bedrijf te bestrijden? Zonde van het geld toch?

Ongediertepreventie goed geregeld

Een goed imago is één van de belangrijkste aspecten van je bedrijf. Logisch dus dat je de reputatie van je onderneming goed bewaakt. Ongediertepreventie en ongediertebestrijding kun je dus maar beter goed geregeld hebben.
GONE ongediertebestrijding voor bedrijven helpt je om jouw bedrijf ongediertevrij te maken en te houden. Dankzij jarenlange ervaring (sinds 1999) hebben wij effectieve en betrouwbare ongediertepreventie en plaagdierbeheersing plannen voor bedrijven ontwikkeld om ongedierteproblemen te voorkomen. Ongedierte krijgt geen kans meer in jouw zaak, dankzij onze geregelde preventieve- en onderhoudsinspecties. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Dit kun je dan ook aantonen bij een toezichthouder of auditor.

Lees meer over ongediertepreventie »


Vraag een gratis inspectie aan

Denk jij net als vele andere ondernemers dat voorkomen inderdaad beter is dan genezen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Heb jij het ongedierteprobleem al onder controle en wil je weten hoe effectief de ongediertepreventie maatregelen binnen jouw bedrijf op dit moment zijn? Vraag dan ook nu een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Bedrijfsinspectie aanvragen


Ongediertewering

ongediertewering aanbrengenHoud ongedierte buiten de deur met ongediertewering. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bouwkundig weren van ongedierte, zoals muizen, ratten en vogels. Ongediertewering door GONE ongediertebestrijding bespaart je tijd en geld, omdat de wering ongedierteproblemen voorkomt. Benieuwd hoe wij jouw bedrijfspand kunnen voorzien van ongediertewering?

Lees meer over ongediertewering »


Waarom GONE ongediertebestrijding?

  • Met onze betrouwbare ongediertepreventie maatregelen:
  • beschermt GONE ongediertebestrijding de goede naam van je bedrijf,
  • voorkomen we financiële schade door ongedierte,
  • waarborgen we de voedselveiligheid,
  • aantoonbaarheid voor toezichthouder, normering en auditor,
  • geen stress en geen verspilde tijd en energie.

Wij werken voor verschillende bedrijven uit diverse branches, zoals o.a. de voedselindustrie en horeca. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. GONE ongediertebestrijding heeft vele jaren ervaring (sinds 1999) en werkt uitsluitend met gediplomeerde en deskundige bestrijdingstechnici.

Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en een hoge betrokkenheid. En je staat bij ons nog echt centraal. Wij doen er alles aan wat binnen onze mogelijkheden ligt om je van het ongedierteprobleem af te helpen. Wij zetten namelijk net even dat stapje extra.


Heb je last van ongedierte of een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een gratis inspectie aan.

Contact opnemen024 202 2260