Ongediertebestrijding voor particulieren

Heb je problemen met ongedierte in huis? Dat is nooit leuk, want problemen door ongedierte in huis kunnen voor slapeloze nachten zorgen. Ze brengen schade toe aan etenswaren en kostbare spullen. Ongedierte kan zelfs je huis beschadigen! Bovendien is een ongedierteplaag in je huis erg onhygiënisch.Ze verspreiden namelijk ziektekiemen en ziekmakende bacteriën en kunnen dus een ernstig gezondheidsrisico betekenen voor jezelf, je gezin en je huisdieren

Als je last hebt van ongedierte dan wil je eigenlijk maar een ding. Het ongedierte moet snel weg zijn. En vervolgens wil je dit ook zo houden!

Professionele ongediertebestrijding voor particulieren

GONE ongediertebestrijding is een professioneel en gecertificeerd bedrijf dat sinds 1999 gespecialiseerd is in ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij particulieren en bedrijven.
Wij lossen alle soorten ongedierte problemen in huis snel en doeltreffend voor je op. Bovendien geven we altijd advies over hoe ongedierte problemen in de toekomst te voorkomen.

Onze bestrijdingsmethodes en materialen zijn veilig voor jezelf, je gezin en je huisdieren. We doen ons uiterste best om jouw dagelijkse gang van zaken thuis zo min mogelijk te verstoren. En als we klaar zijn ruimen we alles netjes op.

Wil jij een ongedierte probleem snel opgelost hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op. Meestal kunnen we je dezelfde dag nog helpen. Wij begrijpen dat je overdag niet altijd tijd hebt. Daarom kunnen wij jou ook ’s avonds van je ongedierte in huis afhelpen.


Heb je last van ongedierte of een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

024 202 2260