Ongediertebestrijder Wijchen: snelste oplossing van jouw ongedierte­probleem

GONE ongediertebestrijding Wijchen bestrijdt verschillende soorten ongedierte. We bestrijden de meest voorkomende soorten ongedierte bij bedrijven en particulieren in Wijchen, Nijmegen, Arnhem en omgeving. Je kan denken aan muizen, ratten, houtworm, boktor, wespen, vliegen, mieren, kakkerlakken. Zoek je een snelle en betrouwbare oplossing van je ongedierteprobleem? Neem dan direct contact op met GONE ongediertebestrijding Wijchen.

Gratis inspectie ongediertebestrijding Wijchen

Heb jij een vermoeden dat je last hebt van ongedierte in je bedrijf? Wij bieden speciaal voor bedrijven een gratis inspectie aan voor ongediertebestrijding in Wijchen. We brengen tijdens deze vrijblijvende inspectie je bedrijf in kaart om een beeld te krijgen van eventuele ongedierteproblemen en maken we de huidige zwaktepunten en risico’s inzichtelijk. Ons voornaamste uitgangspunt is te kijken in welke mate je bedrijf of gebouw geweerd kan worden tegen ongedierte.

Daarnaast brengen we met de inspectie voor ongediertebestrijding in Wijchen de mate van overlast en de grootte van de ongediertepopulatie voor je in kaart. Zo kunnen we je vrijblijvend advies geven over het weren van ongedierte of gaan we gaan direct over tot ongediertebestrijding.

Wat weet je na onze gratis inspectie?

 • Of je daadwerkelijk een ongediertebesmetting hebt. En zo ja? Hoe groot deze is.
 • Op welke manieren je het ongedierte kunt bestrijden en voorkomen.
 • Hoe je het beste knaagdierwering kunt aanbrengen.
 • Welke preventiemaatregelen je kunt nemen om ongedierte buiten de deur te houden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Ongediertepreventie Wijchen

Naast dat we ons bezighouden met actief ongedierte bestrijden, zijn we ook gespecialiseerd in het weren van ongedierte. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ongediertepreventie in Wijchen is daarom misschien wel belangrijker dan ongediertebestrijding. We bieden voor bedrijven in Wijchen onderhoudsabonnementen voor ongediertepreventie aan. We komen dan periodiek langs voor controle en inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte. Wanneer nodig maken we een ongediertepreventieplan voor je bedrijf om de schade door plaagdieren zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard houden we de eisen en regelgeving binnen jouw branche in acht. Onze plaagdierbeheersing en ongediertepreventie in Wijchen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zoals: HACCP, BRC, IFS, GMP, AIB en Tesco.

Ongediertewering Wijchen

GONE ongediertebestrijding is specialist in het bouwkundig weren van ongedierte in Wijchen. Vooral in oude panden en in horecapanden is ongedierte wering  een moeilijke opgave. Voedselresten en afval trekken keer op keer ongedierte aan. Maar ook de detailhandel in de het centrum van Wijchen kan overlast van ongedierte hebben. Denk aan muizen en ratten in je keuken of vliegen in je werkomgeving.

Met onze ongediertepreventie werken we aan de hand van een digitaal logboek met rapportages en aanbevelingen. Daarmee behoud je inzicht in de status van ongedierte binnen je bedrijf.

Ongediertebestrijding bedrijven Wijchen

GONE ongediertebestrijding is bij bedrijven in de regio actief in verschillende branches, van horeca, bakkerijen en industrie tot het onderwijs en de gezondheidszorg. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten adviseren we over ongediertewering. Ook werken wij op kantoren en in fabriekshallen. Niet alleen in Wijchen, maar ook in Nijmegen, Arnhem en omliggende dorpen als Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Groesbeek, Oosterhout, Molenhoek, Malden en Heumen. Verder verzorgen we ongediertebestrijding bedrijven in Alverna, Druten, Ewijk, Winssen, Cuijk, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Grave, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen en Bemmel.

GONE ongediertebestrijding Wijchen

GONE ongediertebestrijding Wijchen gebruikt zo min mogelijk milieubelastende bestrijdingsmiddelen. Ook houden we voor bedrijven alle behandelingen bij in een digitaal logboek. We bestrijden voor bedrijven en particulieren alle soorten plaagdieren. Onder andere met de volgende methodes:

 • Knaagdierwering
  Muizen en ratten hebben maar een kleine opening of kiertje nodig om ergens binnen te komen. Door deze gaatjes en kieren te dichten zorgen we ervoor dat knaagdieren je pand niet binnen kunnen komen.
 • Vogelwering
  Vogelweringsystemen die wij aanbrengen zijn bijvoorbeeld pen-, net- en elektrische pulssystemen. Voor iedere problematiek hebben we een geschikte methode om vogels te weren. Stuk voor stuk systemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet aantasten.

Heb je last van ongedierte of heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

 • Snel jouw probleem opgelost
 • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
 • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in huis
 • Gifvrije en duurzame oplossingen
 • Zakelijk en particulier

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van ongedierte of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Wijchen!

Offerte aanvragen