Ongediertepreventie voor bedrijven

Een ongedierteplaag kun je beter voorkomen dan bestrijden. Ongedierte kan namelijk grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Klanten blijven weg wanneer je zichtbaar overlast hebt van muizen, vliegen, kakkerlakken of ander ongedierte. Bovendien besmetten ze etenswaren en steriele plekken. Horecabedrijven en bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie zullen dit probleem vast en zeker herkennen. Maar ook andere bedrijven kunnen te maken krijgen met ongedierteoverlast. Je wilt toch ook dat je personeel rustig in de kantine kan eten zonder dat muizen en ratten onbevreesd over de tafels rennen?

Wil jij ook liever voorkomen dat je een ongedierteplaag in je bedrijf krijgt? Met een goed ongedierte preventieplan helpt GONE ongediertebestrijding jou om schade en overlast door ongedierte tegen te gaan.

Wat is een ongedierte preventieplan?

OngediertepreventieHet ongedierte preventieplan van GONE ongediertebestrijding is een abonnement op maat waarmee wij jou helpen om het hele jaar door vrij te blijven van ongedierte. Met geregelde preventieve- en onderhoudsinspecties zorgen wij er voor dat ongedierte geen kans meer krijgt.

Wij houden rekening met alle eisen en regelgeving binnen jouw branche. Bovendien zorgen we ervoor dat de plaagdierbeheersing voldoet aan alle normen zoals, HACCP, BRC, IFS, GMP, AIB en Tesco. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken dat ongedierte jouw bedrijfsimago zal verstoren. Een ongedierteplaag behoort dankzij ons ongedierte preventieplan tot het verleden.

Integrated Pest Management

Integrated Pest ManagementGONE ongediertebestrijding werkt volgens het principe van Integrated Pest Management (IPM). De basis van IPM is het nemen van preventieve maatregelen. Met het aanbrengen van ongediertewering, deskundig advies en periodieke inspecties, worden (potentiële) ongedierteproblemen vroegtijdig gesignaleerd en aangepakt. Ongedierte heeft geen kans meer om uit te groeien tot een plaag.

Periodieke inspecties

Periodieke inspectiesMet periodieke inspecties voorkomen we dat er ongedierteproblemen ontstaan. We controleren de huidige situatie en indien nodig, bestrijden we meteen het aanwezige ongedierte voordat het tot een plaag kan uitgroeien.
Ook voeren we preventieve acties uit en adviseren we je over het weren van ongedierte, zoals knaagdieren, kruipende en -vliegende insecten. Ongedierte krijgt geen kans meer in en om jouw bedrijfspand.

GONE online, digitaal logboek voor plaagdierbeheersing

Alle uitgevoerde behandelingen worden bijgehouden in een digitaal logboek. Denk hierbij aan de eventueel preventief uitgevoerde maatregelen, rapportages met aanbevelingen (met foto’s), trendanalyses en alle gemaakte afspraken. Met ons digitaal logboek heb je voortaan altijd en overal direct inzicht in de laatste stand van zaken.

Beter voor het milieu

Ten slotte is ons ongediertepreventieplan beter voor het milieu. Dankzij de Integrated Pest Management werkwijze maken wij veel minder gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. Als er dan toch bestreden moet worden, hanteren wij zoveel mogelijk een veilige aanpak met professionele middelen, materialen en de nieuwste technieken, zoals permanente monitoringssystemen.

Een gratis ongedierte inspectie

  • Heb je last van ongedierte in jouw bedrijf en wil je daar zo snel mogelijk vanaf?
  • En wil je ook weten hoe je een ongedierteplaag voortaan kunt voorkomen?
  • Of wil je weten hoeveel risico jouw bedrijf loopt op een schadelijke ongedierteplaag?

Met onze gratis inspectie krijg je inzicht hoe het in je bedrijf is gesteld met plaagdierbeheersing.

  • We laten je zien hoe groot de ongediertebesmetting is en hoe je dit het beste kunt tegengaan.
  • We geven je tips om de plaagdieren te bestrijden en waar je de ongediertewering het beste kunt aanbrengen.
  • Ook als er momenteel nog geen ongedierteoverlast is, leer je welke preventiemaatregelen je kunt nemen om ongedierte zo goed mogelijk buiten de deur te houden.

Samen met het inspectie adviesrapport doen wij een voorstel om het ongediertepreventieplan door ons te laten uitvoeren te beheren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De gratis inspectie is en blijft vrijblijvend.


Benieuwd hoe wij ongedierte kunnen voorkomen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze gratis ongedierte inspectie aan.

024 202 2260