Bouwkundige ongediertewering

Heb je alles geprobeerd en blijf je overlast houden van ongedierte? Hét wapen tegen plaagdieren is bouwkundige wering. GONE signaleert en verhelpt bouwkundige mankementen zodat ongedierte, zoals muizen en ratten, geen kans meer krijgt. Wering is daarmee ongediertebestrijding en -preventie ineen, efficiënter kan niet.

Oplossing voor ieder ongedierteprobleem

Wanneer heeft jouw bedrijf baat bij bouwkundige wering? Altijd! Met wering ben je ongedierte vóór. En als je vermoedt dat er ongedierte in je pand zit, is ongediertewering een essentieel onderdeel van de bestrijding.

Vrijblijvende grondige inspectie

De eerste stap is grondige inspectie van jouw pand, binnen en buiten. We brengen in kaart welke plaagdieren er zijn en welke risico’s dat met zich mee brengt. Machines openen, op het systeemplafond kijken, achter koelingen, onder en achter stellingen, op een trap kabelgoten en richels inspecteren. Zo ontdekken we bouwkundige gebreken en kunnen we die verhelpen.

Bedrijfsinspectie aanvragen

100% beveelt ons aan

Problemen duurzaam verhelpen

Ongediertewering

Na de inspectie bespreken we samen met jou wat we kunnen doen aan eventuele bouwkundige problemen. Daarna voert GONE de meeste werkzaamheden graag voor je uit, zodat je geen extra partij hoeft in te schakelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

Maatregelen en advies

Om muizen en ratten te weren nemen we onder andere de volgende maatregelen:

  • rvs-stootvoegroosters plaatsen in stootvoegen in de buitenmuur
  • gaten, kieren en doorvoeropeningen afwerken met geperforeerd metalen of rvs-plaatgaas en -plaatstaal.
  • kieren afsluiten met anti-knaagkit en hoekprofielen
  • onderkant van deuren afsluiten met borstelstrips

Voor overige plaagdieren geven we vakkundig advies waarmee je zelf aan de slag kunt.

Vogelwering

Ook vogels kunnen overlast veroorzaken. Uitwerpselen die je pand aantasten, nesten die afvoerpijpen verstoppen. GONE biedt verschillende vogelweringsystemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet ontsieren. In overleg met jou onderzoeken we wat het beste bij jouw wensen en jouw pand past.

Advies bij nieuwbouw

Wil je een goede start maken en vanaf het begin ongedierte buiten houden? Wij adviseren ook bij nieuw- of verbouwprojecten over de inzet van bouwkundige wering.

Ongedierte­preventieplan

Als mankementen verholpen zijn, is het belangrijk om te monitoren. Vindt ongedierte een nieuwe weg, blijven de plaagdieren beheersbaar, komt de hygiëne niet in het geding, kunnen we preventieve maatregelen nemen? GONE biedt daarvoor een ongediertepreventieplan aan. Samen met jou bespreken we wat er moet gebeuren en hoe we de periodieke inspectie kunnen inrichten.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met bouwkundige ongediertewering?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze gratis inspectie aan.

Bedrijfsinspectie aanvragen

100% beveelt ons aan

Ervaringen van onze klanten:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith : food safe productie van verpakkingen

“Permanent monitoring en real-time inzicht garandeert food safe productie van golfkartonnen verpakkingen” DS Smith is een toonaangevend internationaal verpakkingsbedrijf. Het ontwerpt, produceert en levert golfkartonnen verpakkingen aan een groot aantal…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…