Bouwkundige ongediertewering

Heb je alles geprobeerd en blijf je overlast houden van ongedierte? Hét wapen tegen plaagdieren is bouwkundige wering. GONE signaleert en verhelpt bouwkundige mankementen zodat ongedierte, zoals muizen en ratten, geen kans meer krijgt. Wering is daarmee ongediertebestrijding en -preventie ineen, efficiënter kan niet.

Oplossing voor ieder ongedierteprobleem

Wanneer heeft jouw bedrijf baat bij bouwkundige wering? Altijd! Met wering ben je ongedierte vóór. En als je vermoedt dat er ongedierte in je pand zit, is ongediertewering een essentieel onderdeel van de bestrijding.

Vrijblijvende grondige inspectie

De eerste stap is grondige inspectie van jouw pand, binnen en buiten. We brengen in kaart welke plaagdieren er zijn en welke risico’s dat met zich mee brengt. Machines openen, op het systeemplafond kijken, achter koelingen, onder en achter stellingen, op een trap kabelgoten en richels inspecteren. Zo ontdekken we bouwkundige gebreken en kunnen we die verhelpen.

Bedrijfsinspectie aanvragen

100% beveelt ons aan

Problemen verhelpen

Ongediertewering

Na de inspectie bespreken we samen met jou wat we kunnen doen aan eventuele bouwkundige problemen. Daarna voert GONE de meeste werkzaamheden graag voor je uit, zodat je geen extra partij hoeft in te schakelen.

Maatregelen en advies

Om muizen en ratten te weren nemen we onder andere de volgende maatregelen:

 • rvs-stootvoegroosters plaatsen in stootvoegen in de buitenmuur
 • gaten, kieren en doorvoeropeningen afwerken met geperforeerd metalen of rvs-plaatgaas en -plaatstaal.
 • kieren afsluiten met anti-knaagkit en hoekprofielen
 • onderkant van deuren afsluiten met borstelstrips

Voor overige plaagdieren geven we vakkundig advies waarmee je zelf aan de slag kunt.

Vogelwering

Ook vogels kunnen overlast veroorzaken. Uitwerpselen die je pand aantasten, nesten die afvoerpijpen verstoppen. GONE biedt verschillende vogelweringsystemen die het aanzicht van je bedrijfspand niet ontsieren. In overleg met jou onderzoeken we wat het beste bij jouw wensen en jouw pand past.

Advies bij nieuwbouw

Wil je een goede start maken en vanaf het begin ongedierte buiten houden? Wij adviseren ook bij nieuw- of verbouwprojecten over de inzet van bouwkundige wering.

Ongedierte­preventieplan

Als mankementen verholpen zijn, is het belangrijk om te monitoren. Vindt ongedierte een nieuwe weg, blijven de plaagdieren beheersbaar, komt de hygiëne niet in het geding, kunnen we preventieve maatregelen nemen? GONE biedt daarvoor een ongediertepreventieplan aan. Samen met jou bespreken we wat er moet gebeuren en hoe we de periodieke inspectie kunnen inrichten.

Benieuwd hoe wij je bedrijfspand kunnen voorzien van bouwkundige ongediertewering?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze gratis inspectie aan.

Bedrijfsinspectie aanvragen 024 202 2260

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 274 beoordelingen

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Een sterk imago
  Wij beschermen je goede naam
 • Financiële voordelen
  We voorkomen financiële schade door plaagdieren
 • Voedselveiligheid
  We dragen zorg voor de voedselveiligheid
 • Gifvrije oplossing
  Met onze groene bestrijding voorkomen we schade aan het milieu en voldoen we aan de nieuwste wetgeving
 • Aantoonbaarheid
  Maatregelen met aantoonbaarheid voor toezichthouder, normering en auditor

Ervaringen van onze klanten:

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith benut de voordelen van permanent monitoring

“De opvolging is veel sneller en we voldoen 100% aan de normeringen” DS Smith in Eerbeek maakt verpakkingen van karton, met name voor de food- en e-commercesector. Hun klanten verwachten…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…