Heb je last van vogels op het dak die je hele voorgevel onder poepen? Dat is geen gezicht. Of blijven de muizen en ratten maar binnenkomen alsof er ergens een verborgen deur open staat? Dat is erg frustrerend. En al helemaal als je zelf al van alles hebt geprobeerd om die plaagdieren buiten de deur te houden.

Het bouwkundig weren van ongedierte door GONE ongediertebestrijding voorkomt ongedierteproblemen op een nette manier. Bovendien zijn onze ongediertewering oplossingen ook een effectieve bestrijdingsmethode. Ongedierte krijgt namelijk geen kans meer om overlast te veroorzaken. Ongediertewering van GONE is een milieuvriendelijke en diervriendelijke oplossing die vogels van je pand weert en knaagdieren buiten de deur houdt.

Wanneer is ongediertewering de beste keus?

OngedierteweringIeder ongedierteprobleem is op te lossen of te voorkomen met ongediertewering. Daar zijn wij van overtuigd. Wij plaatsen de wering op strategische plekken. Het ongedierte kan zich daar niet meer nestelen of binnenkomen.
Ongediertewering wordt meestal gebruikt om vogeloverlast en knaagdierenoverlast te bestrijden en te voorkomen. Wij adviseren ook bij nieuw- of verbouwprojecten over de inzet van bouwkundige wering tegen ongedierte.

Knaagdierwering

Muizen en ratten hebben niet veel ruimte nodig om ergens doorheen te kruipen. Muizen kruipen door gaten zo smal als een potlood (0,5 cm)! Het effectief en blijvend bestrijden van knaagdieren lukt het beste door de toegangswegen te blokkeren. Door de bouwkundige wering hebben ratten en muizen geen mogelijkheid meer om binnen te komen. Jouw bedrijfspand is eindelijk knaagdiervrij.

Vogelwering

Heb je overlast van vogels die je bedrijfsterrein bevuilen? Dat is vervelend, vies en gevaarlijk. De uitwerpselen tasten gebouwen aan en nesten verstoppen afvoerpijpen.
Wij bieden verschillende methoden en oplossingen op maat om vogels te ervan te weerhouden zich op te houden of te nestelen op of in het gebouw. Wij kunnen verschillende soorten vogelwering systemen aanbrengen. Onze meest gebruikte vogelweringssystemen zijn pensystemen, netsystemen, gelsystemen, lasersystemen en elektrische pulssystemen. Alle systemen om vogels te weren zijn zo ontworpen dat ze het aanzicht van het gebouw niet aantasten. Jouw bedrijfspand blijft nu vrij van vogelpoep.

Hoe gaan wij te werk?

Wij starten eerst met een grondige inspectie van je pand. We brengen precies in kaart uit welke gaten en kieren de knaagdieren komen. Of waar de vogels zich buiten op het pand bevinden. Vervolgens maken wij een weringsplan op. Jij weet dan meteen wat de kosten zullen zijn. Deze inspectie is natuurlijk gratis en vrijblijvend.
Vervolgens brengen wij de bouwkundige wering voor je aan. Ongediertewering van GONE ongediertebestrijding is duurzaam. Het roest niet en knaagdieren zoals muizen en ratten zullen er niet snel doorheen knagen.
Optioneel kun je een onderhoudsabonnement afnemen bij GONE ongediertebestrijding. Met periodieke onderhoudsinspecties houden wij de wering tegen ongedierte in optimale staat. Ongedierte krijgt geen kans meer.

Specialist in ongediertewering

GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bouwkundig weren van ongedierte. Wij hebben ruime kennis en veel ervaring op het gebied van ongediertepreventie. Met die bagage kijken wij naar de bouwkundige staat van het gebouw. Wij weten precies met welk materiaal en op welke plek we de wering tegen ongedierte het beste kunnen aanbrengen. Met de wering van ongedierte kunnen wij het gebruik van bestrijdingsmiddelen sterk verminderen. Dat is beter voor mens, dier en het milieu. Huidige en toekomstige ongedierteproblemen zijn met ongediertewering van GONE ongediertebestrijding verleden tijd.

Waarom ongediertewering door GONE laten uitvoeren?

 • Ieder ongedierteprobleem is op te lossen of te voorkomen met ongediertewering. Daar zijn wij van overtuigd.
 • Wij weten precies met welk materiaal en op welke plaats de wering het beste kan worden aangebracht.
 • Ongediertewering is milieuverantwoord. Het vermindert het gebruik van bestrijdingsmiddelen drastisch.
 • De wering is zeer effectief, omdat het ongedierte geen kans meer heeft om overlast te veroorzaken.
 • De oorzaak van het ongedierteprobleem wordt duurzaam aangepakt. Problemen in de toekomst worden met de bouwkundige wering ook meteen voorkomen.


Benieuwd hoe wij je bedrijfspand kunnen voorzien van bouwkundige ongediertewering?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze gratis ongedierte inspectie aan.

Contact opnemen 024 202 2260

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 126 beoordelingen

Voordelen

 • Eén professioneel bedrijf
  Vanaf eerste telefoontje tot oplossing
 • Snelle service
  Je wordt dezelfde dag nog geholpen
 • Specialist sinds 1999
  Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis
 • Altijd een oplossing
  Wij gaan net even dat stapje verder
 • Blijvend resultaat
  Problemen worden in de toekomst voorkomen