Jarenlange ervaring in ongedierte ­be­strijden

De drijvende kracht achter GONE ongediertebestrijding is Travis Jones. Hij begon ooit als bestrijdingstechnicus bij een groot bestrijdingsbedrijf. Hij werd expert in ongediertebestrijding bij bedrijven die werken met voedingsmiddelen.

Brede vakkennis

Vanuit deze uitvoerende functie groeide hij door tot accountmanager, later tot key accountmanager. In de 17 jaar die Travis werkzaam was bij dit bedrijf leerde hij alle facetten van het vak ongediertebestrijding kennen.

Ambitieus familiebedrijf

Travis startte GONE ongediertebestrijding omdat hij belangrijke voordelen zag in een persoonlijker aanpak. Inmiddels is GONE ongediertebestrijding een ambitieus familiebedrijf van twee man en één vrouw sterk.

Nauw betrokken bij de uitvoering

De functie van Travis binnen GONE is tweeledig: hij houdt zich bezig met klantenbeheer én is nauw betrokken bij de uitvoering. Zo weet hij wat er speelt en waarborgt hij de kwaliteit van de werkzaamheden.

Gezamenlijke aanpak

Een kleinschalige organisatie biedt ruimte voor betrokkenheid en aandacht. Dat maakt het verschil tussen alleen ongedierte bestrijden en ongedierte duurzaam weren en beheersen. Wij vinden het daarom belangrijk om te investeren in een goede samenwerking met onze klanten.

Duurzame oplossing

Bouwkundige wering is ons sterkste wapen. Want gaten of spleten in de muren zijn de toegang voor ongedierte. GONE signaleert deze bouwkundige problemen en lost ze voor je op. Uiteraard werken wij ook met andere innovatieve oplossingen, zoals 24/7 plaagdiermonitoring. Onze bestrijdingsmethodes zijn vooral gifvrij.

Vrijblijvende inspectie

Een (ander) ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen is een belangrijke stap. Daarom komen wij eerst vrijblijvend langs voor een eerste gesprek én inspectie. We bespreken de resultaten en stellen vrijblijvend een offerte op. Wil je een second opinion? We onderzoeken en bespreken graag of wij andere, effectievere oplossingen kunnen bieden.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor je bedrijf kunnen betekenen? Zoek je een vakkundig bedrijf voor het oplossen van je ongedierteprobleem, voor effectieve beheersing en preventie of wering? Of wil je direct aan de slag met de bestrijding in jouw woning? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding.

Contact opnemen

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.2
Bekijk alle 194 beoordelingen

GONE in het kort

  • Duurzame ongediertebestrijding
  • Expertise van een groot bedrijf
  • Kleinschalige organisatie
  • Sterke communicatie
  • Continue kwaliteit
  • Gecertificeerd
  • Gifvrije oplossingen
  • Vakkundig Integrated Pest Management (IPM)