GONE ongediertebestrijding bestrijdt en voorkomt ongedierte in je bedrijf. Met een zorgvuldige, persoonlijke aanpak en innovatieve technieken bieden we organisaties duurzame oplossingen. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnici zijn gedreven, communicatief sterk, denken mee, hebben een groot probleemoplossend vermogen én hebben passie voor hun vak.

Bestrijding, preventie en wering

We bestrijden alle soorten plaagdieren voor bedrijven in Nederland in de meest uiteenlopende sectoren. Is het ongedierteprobleem eenmaal onder controle, dan kunnen wij maatregelen nemen om overlast in de toekomst te voorkomen.

Voor bedrijven doen we dit met IPM, een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem: we detecteren en monitoren aanwezigheid van ongedierte, zorgen voor bouwkundige wering en geven advies en voorlichting over preventieve maatregelen. Zo houd je grip op plaagdieren, duurzaam en zoveel mogelijk gifvrij.

Ons team

Maak kennis met het team van GONE ongediertebestrijding: gedreven experts met passie voor hun werk, een groot probleemoplossend vermogen, communicatieve vaardigheden én een flinke dosis vakkennis. Leer ons beter kennen en ontdek wat ons drijft.

Portretfoto vrijstaand

Travis Jones
Eigenaar en directeur

“Ik ben er trots op dat we een beter alternatief bieden voor ongediertebestrijding. En dat klanten dit inzien en daarom graag met ons samenwerken.”

_DSC9158-Edit_HR_28

Brechje van Eijk
Mede-eigenaar, financial controller & office manager

“Ik vind het een mooie uitdaging om het vraagstuk van een klant goed op te pakken en zo bij te dragen aan een échte oplossing.”

Ad

Ad Damen
Teamleider bestrijdingstechnicus/ plaagdierbeheersing expert

“Ongediertebestrijding is mijn passie: ik vind het geweldig om een strategie uit te denken, het plan succesvol uit te voeren en zo een klant blij te maken.”

Bram

Bram van Geffen
Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

“In vorige functies heb ik veel kennis opgedaan over diverse diersoorten. Ik vind het leuk om mijn expertise toe te kunnen passen bij GONE. Zo kan ik vanuit het perspectief van de plaagdieren een goede bestrijding en preventie toepassen voor de klant.”

Rene

René Westerhout
Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

_DSC9141B-Edit

Shaun van der Welk
Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

“Met klanten in gesprek gaan en hen voor de lange termijn van hun ongedierteprobleem af helpen, dat vind ik het mooie aan mijn werk.”

Innovatieve techniek: 24/7 plaagdier monitoring op afstand

Bij GONE ongediertebestrijding laten we digitale technieken voor ons werken. Door slim om te gaan met technische hulpmiddelen, kunnen we meer tijd besteden aan écht goede dienstverlening. Met grondiger inspecteren, heldere rapportage, duidelijk advies en duurzame oplossingen.

Een voorbeeld daarvan is permanent monitoring, een digitaal alternatief voor de traditionele arbeidsintensieve routine controles. Hiermee hebben we op afstand 24/7 realtime zicht op ongedierte, dus niet alleen bij fysieke inspectiemomenten. Zodat we direct gericht actie kunnen ondernemen als dat nodig is.

Dit levert een samenwerking jou op:

Een echte oplossing, met focus op preventie
We zoeken altijd verder, stoppen niet voor we de oorzaak van een ongedierteprobleem hebben gevonden of voor we alle risicofactoren in beeld hebben. Want alleen zo kunnen we jouw ongedierteprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

Gedreven en betrokken experts, die snel handelen
Onze bestrijdingstechnici denken met je mee en zijn communicatief sterk. Zij houden je altijd op de hoogte van de vorderingen en leggen hun plannen aan je voor. En heb je een vraag of probleem? We zijn makkelijk en altijd bereikbaar en gaan direct voor je aan de slag.

De meeste innovatieve plaagdierbeheersing en -bestrijding
We gebruiken innovatieve digitale technieken die ons ondersteunen in de uitvoering. Deze techniek neemt ons arbeidsintensief werk uit handen (zoals periodiek ‘doosjes lopen’), zodat wij meer tijd kunnen steken in een goede samenwerking en een mooi resultaat.

Heldere digitale rapportage voor audits en controlerende instanties
We werken met een gebruiksvriendelijk digitaal logboek, dat we tijdens of direct na een inspectie direct updaten. Hiermee heb je altijd inzicht in de beheerspunten van je bedrijfspand, kan je de plattegronden snel inzien, weet je precies welke diploma’s onze experts hebben, zijn de veiligheidsinformatiebladen (MSDS) binnen handbereik en maak je eenvoudig trendanalyses. Conform normeringen: HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000, GMP, AIB, Tesco en M&S.

Overstappen? Eerst vrijblijvend kennis maken

Een (ander) ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen is een belangrijke stap. Daarom komen wij eerst vrijblijvend langs voor een eerste kennismakingsgesprek én eventuele inspectie. We bespreken de bevindingen en stellen vrijblijvend een offerte op. Wil je een second opinion? We onderzoeken en bespreken graag of wij andere, effectievere oplossingen kunnen bieden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Meer weten?

Zoek je een vakkundig bedrijf voor het oplossen van je ongedierteprobleem, voor effectieve beheersing en preventie of wering? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding. Bel ons, stuur een e-mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen