GONE ongediertebestrijding is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing bij bedrijven, zoals horeca en voedingsmiddelenindustrie. Het team zet zich vanuit Wijchen in heel Nederland in om bedrijven aantoonbaar ‘ongedierteproof’ te maken, met bijvoorbeeld permanent monitoring en wering.

Jarenlange ervaring

De drijvende kracht achter GONE ongediertebestrijding is Travis Jones. Hij begon als bestrijdingstechnicus bij een groot bestrijdingsbedrijf en groeide uit tot expert in ongediertebestrijding bij bedrijven die werken met voedingsmiddelen.

Brede vakkennis

Vanuit deze uitvoerende functie groeide hij door tot accountmanager, later tot key accountmanager. In de 17 jaar die Travis werkzaam was bij dit bedrijf leerde hij alle facetten van het vak ongediertebestrijding kennen.

Ons team

Travis startte GONE ongediertebestrijding omdat hij belangrijke voordelen zag in een persoonlijker aanpak met meer aandacht voor de klant. Inmiddels werkt GONE ongediertebestrijding met een team van vier.

Essentieel: goede communicatie

Ons team is sterk in uitvoering én in communicatie. Tijdens inspecties krijg je altijd goed advies en we nemen de tijd om onze bevindingen met je te bespreken. Want wij vinden: plaagdierbeheersing kan niet zonder soepele communicatie. En dat merk je ook als je naar GONE ongediertebestrijding belt: je krijgt altijd een expert aan de lijn.

Duurzame oplossing tegen knaagdieren: permanent monitoring

Periodiek ‘doosjes lopen’ is volgens ons niet de meest efficiënte manier van plaagdierbeheersing. Want daarmee loop je regelmatig achter de feiten aan en haal je minder resultaat uit je budget. Het alternatief: permanent monitoring. We regelen een systeem in waarbij slimme vallen of bewegingscamera’s direct een signaal afgeven als zij een muis of rat signaleren. Zo kun je realtime ongedierte in de gaten houden en reageren als dat nodig is.

Meer dan een systeem

De efficiëntieslag die we met permanent monitoring maken, zorgt dat we meer kunnen focussen op de uitvoering. Snel in actie komen, volop aandacht voor je vraagstuk én een echte oplossing bieden. Dat is de echte winst van dit systeem.

Gifvrij werken

Onze bestrijdingsmethodes zijn vooral gifvrij. Denk aan gifvrije lokmiddelen maar ook aan strategische methodes als bouwkundige wering. Want gaten of spleten in de muren geven ongedierte toegang tot je bedrijfspand. GONE ongediertebestrijding signaleert deze bouwkundige problemen en lost ze voor je op.

Overstappen? Eerst vrijblijvende inspectie

Een (ander) ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen is een belangrijke stap. Daarom komen wij eerst vrijblijvend langs voor een eerste gesprek én inspectie. We bespreken de resultaten en stellen vrijblijvend een offerte op. Wil je een second opinion? We onderzoeken en bespreken graag of wij andere, effectievere oplossingen kunnen bieden.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Meer weten?

Zoek je een vakkundig bedrijf voor het oplossen van je ongedierteprobleem of voor langdurige plaagdierbeheersing bij jouw bedrijf? Of wil je direct aan de slag met de bestrijding in jouw woning? Neem dan contact op met GONE ongediertebestrijding. Bel ons, stuur een appje, e-mail of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen 024 202 2260

98% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 282 beoordelingen

GONE in het kort

  • Duurzame aanpak
  • Betrokken team
  • Sterk in uitvoering en communicatie
  • Innovatieve systemen
  • Gecertificeerd
  • Gifvrije oplossingen
  • Vakkundig Integrated Pest Management (IPM)