Ad Damen
Teamleider bestrijdingstechnici / plaagdierbeheersing expert
📞: +31 24 202 2260
📧: ad@ongediertegone.nl

“Ongediertebestrijding is mijn passie: ik vind het geweldig om een strategie uit te denken, het plan succesvol uit te voeren en zo een klant blij te maken.”

Kennismaking met ongediertebestrijding

“Ik ben in de ongediertebestrijding gerold via mijn toenmalige zwager. Het gezegde mag dan zijn ‘met familie moet je wandelen, niet handelen’, in dit geval ging dat gelukkig niet op. Het bleek een goede stap te zijn voor mij, ik heb daar uiteindelijk 25 jaar met veel plezier gewerkt en mijn passie gevonden.”

Zelf trainen

“Na een aantal jaar kon ik zélf nieuwe collega’s trainen, en dat deed ik graag. En zo leerde ik Travis beter kennen: ik heb hem opgeleid. Hij werkte voor hetzelfde bedrijf en wij gingen vaak samen op pad voor de weekendklussen.”

Switch: kwaliteitsmanager en pluimveesector

“Na die 25 jaar kreeg ik een mooi aanbod om in de Rotterdamse haven als kwaliteitsmanager aan de slag te gaan. In deze functie deed ik inspecties en legde ik mijn bevindingen voor aan de technische dienst. Helaas merkte ik al gauw dat de verbeterkansen die ik zag niet benut werden. Toen ben ik verder gaan zoeken en kon ik aan de slag in de pluimveesector, als allround technisch medewerker. Maar het vak ongediertebestrijding bleef trekken, dat is echt mijn passie.”

Contact met GONE

“Die passie deed mij besluiten om weer de overstap te maken naar de plaagdierbeheersing sector. Toen ik op het punt stond om ergens aangenomen te worden, belde Travis mij: hij zocht een ervaren kracht voor GONE ongediertebestrijding. Een week later ben ik gestart. Want ik vind het mooi om voor een jong bedrijf te werken met volop groeipotentie, zodat ik mijn kennis en ervaring kan delen om het bedrijf verder te brengen.”

Korte lijnen, hoge kwaliteit

“Wat ik ook belangrijk vind, is dat de lijnen hier kort zijn. Zo houd je het overzicht en blijft de kwaliteit van ons werk hoog. Geen stroperige processen, maar snel schakelen door nauw contact. Dat werkt heel fijn en geeft het beste resultaat voor de klant.”

Passie voor het vak

“Ongediertebestrijding is mijn passie: ik vind het geweldig om een strategie uit te denken, succesvol uit te voeren en zo een klant blij te maken.

Daarnaast vind ik klantcontact zelf heel leuk: ongedierteproblemen oplossen is dankbaar werk, omdat klanten zo opgelucht zijn als het onder controle is en blijft. Vaak hebben zij zelf al geprobeerd het probleem op te lossen of lukte het andere partijen niet om er een einde aan te maken. Als ik dan met hen in gesprek ga, meedenk en uiteindelijk met een oplossing kom, is dat een mooi moment voor de klant en voor mij. En dat maakt mijn werk zo leuk.”

Toekomstplannen

“We willen GONE ongediertebestrijding nog verder laten groeien en het team uitbreiden met nieuwe collega’s. Ik ben verantwoordelijke voor hun opleiding en begeleiding en dat is iets waar ik naar uitkijk. Want ik vind het mooi om mijn kennis en enthousiasme over te dragen en zo bij te dragen aan de toekomst van GONE ongediertebestrijding.”

Na werktijd

“Buiten werktijd ben ik graag actief bezig. Ik loop bijvoorbeeld ieder jaar de Nijmeegse Vierdaagse, al negen keer op rij. Verder sport ik om in vorm te blijven en om mijn hoofd leeg te maken. Natuurlijk doe ik het ook wel eens rustig aan. Ik kijk bijvoorbeeld graag naar Formule 1.”