Brechje van Eijk
Mede-eigenaar / financial controller / office manager
📞: +31 24 204 0222
📧: brechje@ongediertegone.nl

“Ik vind het een mooie uitdaging om het vraagstuk van een klant goed op te pakken en zo bij te dragen aan een échte oplossing.”

Overstap uit transportsector

“Voordat ik aan de slag ging bij GONE ongediertebestrijding, werkte ik als medewerker customer service bij een transportbedrijf. Toen Travis voor zichzelf begon, kreeg hij het al snel te druk en zocht hij iemand als ondersteuning op kantoor. Ik combineerde dit werk een tijdje met mijn andere baan. Maar de werkzaamheden breidden zich steeds verder uit en ik kreeg mooie kansen om nieuwe dingen te leren. Dus heb ik de overstap gemaakt naar GONE ongediertebestrijding, een heel andere branche.”

Volop ontwikkelkansen

“Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor het eerste klantcontact én ben ik betrokken bij de bedrijfsvoering en doe ik de administratie. Ik krijg dus alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen bij GONE ongediertebestrijding.”

Dynamische sector

“Voordat ik hier ging werken kende ik deze sector nog niet. Maar het werk blijkt goed bij me te passen, want het is heel dynamisch. We hebben verschillende soorten klanten met uiteenlopende vragen, die ik telefonisch te spreken krijg. En die ik direct verder kan helpen. Ik vind het een mooie uitdaging om het vraagstuk van een klant goed op te pakken en zo bij te dragen aan een échte oplossing.”

Toekomst

“We vormen nu een stabiele basis, maar willen graag groeien. In de toekomst zitten we daarom met een grotere club mensen op kantoor, zodat we meer klanten kunnen bedienen. Ik zie het voor me: een groter team van fijne collega’s met passie voor het vak, waarmee we samen successen kunnen vieren.”

Na werktijd

“Buiten werktijd reis ik graag, Thailand is favoriet. Ook houd ik van uitgebreid dineren, thuis of buiten de deur. Verder houd ik van wandelen in de natuur en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.”