Travis Jones
Eigenaar en directeur
📞: +31 24 204 0221
📧: travis@ongediertegone.nl

“Ik ben er trots op dat we een beter alternatief bieden voor ongediertebestrijding. En dat klanten dit inzien en daarom graag met ons samenwerken.”

Van weekendbaan naar fulltime bestrijdingstechnicus

“Ik ben via-via de ongediertebestrijding ingerold, op mijn 16e. Een buurman met een eigen onderneming vroeg mij als weekendkracht, vooral voor kakkerlakkenbestrijding bij voedingsmiddelen productiebedrijven. Deze weekenddiensten deed ik met veel plezier samen met Ad, die inmiddels weer mijn collega is bij GONE ongediertebestrijding. Van hem heb ik ooit het vak geleerd.

Op mijn 18e bood dit bedrijf mij een fulltime baan aan, met een eigen rayon en klantenbestand. Ik kreeg een auto van de zaak en volop vrijheid om mijn werk zelfstandig uit te voeren. Dat beviel zo goed, dat ik daar zeventien jaar ben gebleven. Eerst als bestrijdingstechnicus, toen als verkoper binnendienst en uiteindelijk als verkoper buitendienst.”

Eigen bedrijf

“Na die zeventien jaar startte ik mijn eigen onderneming: GONE ongediertebestrijding. Ik wilde graag mijn eigen bedrijf: zelf ondernemen en mijn eigen beslissingen maken. Daarnaast wilde ik plaagdierbeheersing op een andere en betere manier uitvoeren. In 2016 zette ik die stap, toen nog alleen. Inmiddels heb ik een mooi team om mij heen, waar ik erg trots op ben.”

Klanten écht helpen

“Ongedierte is een groot probleem voor onze klanten. Als we dit voor hen oplossen, betekenen wij écht iets voor hen, dan nemen we hun zorgen weg. Dit geeft hen rust en geeft ons voldoening. Want voor ons zit ‘m de uitdaging in problemen oplossen én voorkomen. Daarbij hebben we als team volop afwisseling en uitdaging: onze klanten zijn zo divers, iedere situatie vraagt weer om een andere aanpak.”

Persoonlijke drive

“Klanten weten ons steeds meer te vinden en daardoor hebben we volop mooie klanten en succesverhalen. Ik ben er trots op dat we een beter alternatief bieden voor ongediertebestrijding. En dat klanten dit inzien en daarom graag met ons samenwerken. Daardoor blijven wij groeien en werken we als team aan een prachtig bedrijf. We begonnen met niks, en hebben nu ‘bewezen’ dat wij het beter doen. Dit visitekaartje wil ik blíjven afgeven, dat is mijn drive.

Ambitie

“Die groei wil ik graag doorzetten, want we willen meer landelijk dekkend worden. Daarvoor gaan we het team uitbouwen met meer collega’s die onze passie delen. En die het leuk vinden om voor een jong, innovatief bedrijf te werken, met een fijne cultuur en een gezellig team.

Toekomst van plaagdierbeheersing

“In de nabije toekomst wordt plaagdierbeheersing steeds meer gifvrij en een stuk duurzamer. Goede voorlichting en preventieve maatregelen worden steeds belangrijker. En we laten innovatieve technieken steeds meer voor ons werken, als ondersteuning van onze werkzaamheden. Want menskracht en techniek zijn een sterke combinatie: door efficiënter te werken, kunnen we onze klanten een betere dienstverlening leveren.

Een voorbeeld daarvan is permanent monitoring, waarmee wij werken. De tijd die de techniek ons oplevert, kunnen we benutten voor grondigere inspecties, goede adviezen met nauwkeurige rapportage en échte oplossingen voor de lange termijn.”

Na werktijd

“Als ik niet aan het werk ben, ben ik op reis of geniet ik van een weekendje weg. Ook ga ik graag uit eten of kook ik uitgebreid. Daarnaast ben ik veel in de natuur te vinden, voor een wandeling of een flinke ronde mountainbiken. Verder spreek ik graag af met familie en vrienden.”