Heb je het idee dat jouw plaagdieraanpak efficiënter kan? Of merk je dat de overlast blijft, terwijl er periodiek een specialist langskomt? Krijg controle over ongedierte met een passend beheersplan, continue monitoring van risico’s en goed advies.

Moderne technologie en betrokkenheid

Doordachte plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding met de nieuwste technologie én volop aandacht voor de vraagstukken van jouw onderneming en sector. Zodat jij voldoet aan de kwaliteitsnormen en je product beschermd is. Dat is waar GONE ongediertebestrijding je bij helpt.

Dit heb je nodig voor plaagdierbeheersing

Ontdek hoe je écht controle hebt over plaagdieren, lees wat we voor jou kunnen betekenen.

Ongediertepreventie

Met een passend beheersplan en continue monitoring (Integrated Pest Management) geef je plaagdieren geen kans. Met ons ongediertepreventieplan op maat beheersen, controleren en monitoren we de risico’s door het jaar heen.

Lees meer

Knaagdierwering

Bouwkundige of hygiënische gebreken zijn vaak de oorzaak van overlast. We doen een inspectie en onderzoeken hoe we dit kunnen aanpakken met bouwkundige wering of hygiënische maatregelen. En starten direct met de wering of geven je advies over hygiëne.

Lees meer

Ongediertebestrijding

Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? In overleg met jou kiezen we voor de meest effectieve aanpak, die past bij jouw bedrijf. Met innovatieve systemen en zoveel mogelijk gifvrij.

Lees meer

Trainingen

Betrek je collega’s bij het preventieplan! Maak hen bewust van de belangrijke rol die zij spelen in het succes, met een training op maat in jouw bedrijfspand.

Lees meer

Permanent monitoring: slimmer omgaan met je budget

De toekomst van plaagdierbeheersing is permanent monitoring. Een efficiënter alternatief voor standaard periodieke controles op lokmiddelen die in jouw pand zijn uitgezet. Met permanent monitoring heb je realtime zicht op ongedierte en kun je in actie komen als het echt nodig is. Zo besteed je jouw budget slim en signaleer je risico’s direct.

Voordeel: focus op communicatie en advies

GONE ongediertebestrijding is een team van betrokken experts die sterk zijn in uitvoering én communicatie. En doordat we slim omgaan met onze tijd (permanent monitoring), hebben we ook meer ruimte om jou advies te geven en om onze bevindingen met je door te nemen.

Andere voordelen:

 • Mogelijk halvering van de inspectiefrequentie, meer ruimte voor gerichte inspectie
 • Meer tijd over voor duurzame wering: écht problemen oplossen
 • Ruimte voor gedetailleerde rapportage
 • De aanpak is volledig gifvrij

Onze aanpak voor plaagdierbeheersing

Met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem (IPM) voorkomen we een ongedierteplaag. Dit systeem is een combinatie van verschillende preventieve maatregelen waardoor plaagdieren geen kans krijgen.

Ons stappenplan:

 1. Eerst inspecteren we en brengen we de risico’s in kaart.
 2. Om welke plaagdieren gaat het en welke maatregelen werken het beste?
 3. We nemen in overleg (preventieve) maatregelen en rapporteren de resultaten in ons online logboek.
 4. Tot slot bespreken we samen de resultaten en welke stappen we het beste kunnen nemen.

Bedrijfsinspectie: zo werkt het

Overweeg je over te stappen naar een andere plaagdierbeheerser? Wij bieden altijd een vrijblijvende, grondige inspectie. Want alleen zo krijgen we een goed beeld van de risico’s of het probleem. Vervolgens maken we een offerte voor een preventieplan op maat, als dat nodig is met bestrijdingsplan.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Bedrijfsinspectie aanvragen Contact opnemen
Card image cap
Benieuwd wat we doen voor andere bedrijven?
Bekijk onze klantcases

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Wij nemen zorgen weg
  door onze vakkennis, sterke communicatie en proactieve werkwijze.
 • Je wordt serieus genomen
  doordat we met je meedenken, eerlijk advies geven en je probleem écht oplossen..
 • Minder risico’s en kosten
  door onze moderne en efficiënte aanpak, met 24/7 realtime zicht op risico’s.
 • Gemak bij audits of NVWA bezoeken
  door ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale logboek.
 • Gemoedsrust, in plaats van frustraties
  door onze totaalaanpak met preventie en bestrijding voldoe je aan keuringseisen en beschermen we je goede naam.

Ervaringen van onze klanten:

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith benut de voordelen van permanent monitoring

“De opvolging is veel sneller en we voldoen 100% aan de normeringen” DS Smith in Eerbeek maakt verpakkingen van karton, met name voor de food- en e-commercesector. Hun klanten verwachten…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…

Bakkerij de Knollentuin verlost van muizenprobleem

“De passie en betrokkenheid van Travis gaven mij vertrouwen” Bakkerij de Knollentuin in Nijmegen had al 3 jaar een muizenprobleem. Ze werkten samen met een grote bestrijder die de overlast…

Ratten­plaag in dieren­opvang gif­vrij opgelost

Humane oplossing met klemmen en droogijs Als ongediertebestrijder werken we voor verschillende ondernemingen en organisaties met heel diverse vragen. Maar wat doen wij precíes en hoe verloopt onze samenwerking met...