Effectieve ongedierte­bestrijding voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf een ongedierteprobleem? Dan wil je dit snel oplossen. Want zo voorkom je imagoschade en eventuele voedselonveiligheid. GONE ongediertebestrijding lost álle ongedierteproblemen op. Efficiënt, duurzaam en met oog voor het milieu.

Snel van start

Jouw ongedierteprobleem kan niet wachten. Daarom is GONE na één telefoontje snel ter plaatse voor een gratis inspectie. We onderzoeken de ongediertebesmetting, waar ongedierte zich bevindt, wat eventuele oorzaken zijn, met welke processen je bedrijf te maken heeft en aan welke kwaliteitsnormeringen je moet voldoen.

Offerte en plan van aanpak

Na de inspectie bespreken we de resultaten met jou. Op basis van onze bevindingen én jouw wensen maken we een offerte met plan van aanpak. Zo weet je wat GONE gaat doen en welke maatregelen je zelf kunt nemen. We geven je daarbij altijd eerlijk advies. Samen lossen we je ongedierteprobleem écht op.

Creatieve bestrijding

Een hardnekkig ongedierteprobleem vraagt om vakkundige en creatieve bestrijding. Daarom zet GONE alle zeilen bij en bieden we net dat beetje extra aandacht en inzet om de plaagdieren controleerbaar te houden. Want om een ongedierteprobleem echt op te lossen, is kennis en ervaring nodig. GONE heeft dit beide in huis.

Moderne technieken en materialen

GONE maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen om plaagdieren te bestrijden. Zoals:

 • detectiecamera’s met bewegingssensor
 • inspectiecamera voor moeilijk bereikbare plaatsen
 • detectie- en vangmiddelen
 • toegestane bestrijdingsmiddelen

Voor iedere situatie en voor ieder soort ongedierte kiezen we na uitgebreide inspectie een passende aanpak. Daarbij gebruiken we zo min mogelijk gif.

Bestrijden zonder gif

Non-tox bestrijding is de toekomst. Deze manier van werken is beter voor het milieu én voldoet aan de strenge richtlijnen vanuit de overheid. Er zijn verschillende manieren waarop we gifvrij bestrijden:

 • Met herbruikbare lokmiddelen die geen gif en allergenen bevatten, tegen muizen en ratten.
 • Met mechanische en humane vallen met bovengenoemde lokmiddelen.
 • Met bouwkundige wering tegen alle plaagdieren.
 • Elektrische insectenvangers voor detectie en bestrijding van vliegende insecten.

Duurzame bestrijding door wering

man met zaklamp

Tijdens de inspectie zoeken wij niet alleen naar (sporen van) ongedierte, maar ook naar verbeterpunten rondom hygiëne, opslagmethoden en naar bouwkundige mankementen. Want als je pand niet schoon is of als voedsel niet is afgesloten, kun je plaagdieren niet effectief bestrijden. En als er kieren en gaten in muren of deuren zitten, of als ramen en deuren vaak open staan, kan ongedierte makkelijk binnenkomen en een risico vormen voor je producten of proces. Deze problemen signaleren én verhelpen we samen met jou. Zo bestrijden we plaagdieren op een duurzame manier.

Preventieplan

Hebben we de plaag verholpen? Dan stellen we samen met jou een preventieplan op. We bespreken met welke frequentie GONE jouw bedrijfspand inspecteert, op welke manieren we ongedierte monitoren en welke maatregelen je zelf kunt nemen.

Lees meer over ongediertepreventie »

Vaste bestrijdingstechnicus

Bij een goede samenwerking hoort een vast aanspreekpunt. Daarom heb je altijd met dezelfde bestrijdingstechnicus te maken. Die precies op de hoogte is van jouw situatie. Dit werkt wel zo makkelijk.

Heb je last van ongedierte of een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een gratis inspectie aan.

Bedrijfsinspectie aanvragen 024 202 2260

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 274 beoordelingen

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Een sterk imago
  Wij beschermen je goede naam
 • Financiële voordelen
  We voorkomen financiële schade door ongedierte
 • Voedselveiligheid
  We dragen zorg voor de voedselveiligheid
 • Aantoonbaarheid
  Maatregelen met aantoonbaarheid voor toezichthouder, normering en auditor
 • Gifvrije oplossing
  Met onze groene bestrijding voorkomen we schade aan het milieu en voldoen we aan de nieuwste wetgeving

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Ervaringen van onze klanten:

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith benut de voordelen van permanent monitoring

“De opvolging is veel sneller en we voldoen 100% aan de normeringen” DS Smith in Eerbeek maakt verpakkingen van karton, met name voor de food- en e-commercesector. Hun klanten verwachten…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…