Effectieve ongedierte­bestrijding voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf een ongedierteprobleem? Dan wil je dit snel oplossen. Want zo voorkom je imagoschade en eventuele voedselonveiligheid. GONE ongediertebestrijding lost álle ongedierteproblemen op. Efficiënt, duurzaam en met oog voor het milieu.

Snel van start

Jouw ongedierteprobleem kan niet wachten. Daarom is GONE na één telefoontje snel ter plaatse voor een gratis inspectie. We onderzoeken de ongediertebesmetting, waar ongedierte zich bevindt, wat eventuele oorzaken zijn, met welke processen je bedrijf te maken heeft en aan welke kwaliteitsnormeringen je moet voldoen.

Offerte en plan van aanpak

Na de inspectie bespreken we de resultaten met jou. Op basis van onze bevindingen én jouw wensen maken we een offerte met plan van aanpak. Zo weet je wat GONE gaat doen en welke maatregelen je zelf kunt nemen. We geven je daarbij altijd eerlijk advies. Samen lossen we je ongedierteprobleem écht op.

Creatieve bestrijding

Een hardnekkig ongedierteprobleem vraagt om vakkundige en creatieve bestrijding. Daarom zet GONE alle zeilen bij en bieden we net dat beetje extra aandacht en inzet om de plaagdieren controleerbaar te houden. Want om een ongedierteprobleem echt op te lossen, is kennis en ervaring nodig. GONE heeft dit beide in huis.

Moderne technieken en materialen

GONE maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen om plaagdieren te bestrijden. Zoals:

 • detectiecamera’s met bewegingssensor
 • inspectiecamera voor moeilijk bereikbare plaatsen
 • detectie- en vangmiddelen
 • toegestane bestrijdingsmiddelen

Voor iedere situatie en voor ieder soort ongedierte kiezen we na uitgebreide inspectie een passende aanpak. Daarbij gebruiken we zo min mogelijk gif.

Bestrijden zonder gif

Non-tox bestrijding is de toekomst. Deze manier van werken is beter voor het milieu én voldoet aan de strenge richtlijnen vanuit de overheid. Er zijn verschillende manieren waarop we gifvrij bestrijden:

 • Met herbruikbare lokmiddelen die geen gif en allergenen bevatten, tegen muizen en ratten.
 • Met mechanische en humane vallen met bovengenoemde lokmiddelen.
 • Met bouwkundige wering tegen alle plaagdieren.
 • Elektrische insectenvangers voor detectie en bestrijding van vliegende insecten.

Duurzame bestrijding door wering

man met zaklamp

Tijdens de inspectie zoeken wij niet alleen naar (sporen van) ongedierte, maar ook naar verbeterpunten rondom hygiëne, opslagmethoden en naar bouwkundige mankementen. Want als je pand niet schoon is of als voedsel niet is afgesloten, kun je plaagdieren niet effectief bestrijden. En als er kieren en gaten in muren of deuren zitten, of als ramen en deuren vaak open staan, kan ongedierte makkelijk binnenkomen en een risico vormen voor je producten of proces. Deze problemen signaleren én verhelpen we samen met jou. Zo bestrijden we plaagdieren op een duurzame manier.

Preventieplan

Hebben we de plaag verholpen? Dan stellen we samen met jou een preventieplan op. We bespreken met welke frequentie GONE jouw bedrijfspand inspecteert, op welke manieren we ongedierte monitoren en welke maatregelen je zelf kunt nemen.

Lees meer over ongediertepreventie »

Vaste bestrijdingstechnicus

Bij een goede samenwerking hoort een vast aanspreekpunt. Daarom heb je altijd met dezelfde bestrijdingstechnicus te maken. Die precies op de hoogte is van jouw situatie. Dit werkt wel zo makkelijk.

Heb je last van ongedierte of een andere vraag?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een gratis inspectie aan.

Bedrijfsinspectie aanvragen 024 202 2260
Card image cap
Benieuwd wat we doen voor andere bedrijven?
Bekijk onze klantcases

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Wij nemen zorgen weg
  door onze vakkennis, sterke communicatie en proactieve werkwijze.
 • Je wordt serieus genomen
  doordat we met je meedenken, eerlijk advies geven en je probleem écht oplossen.
 • Minder risico’s en kosten
  door onze moderne, gifvrije en efficiënte aanpak, met 24/7 realtime zicht op risico’s.
 • Gemak bij audits of NVWA bezoeken
  door ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale logboek.
 • Gemoedsrust, in plaats van frustraties
  door onze totaalaanpak met preventie en bestrijding voldoe je aan keuringseisen en beschermen we je goede naam.

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Ervaringen van onze klanten:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith benut de voordelen van permanent monitoring

“De opvolging is veel sneller en we voldoen 100% aan de normeringen” DS Smith in Eerbeek maakt verpakkingen van karton, met name voor de food- en e-commercesector. Hun klanten verwachten…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…