Vakkundige plaagdierpreventie en -beheersing

Voldoe jij aan de eisen die gelden voor ongediertepreventie en plaagdierbeheersing? GONE ongediertebestrijding geeft ongedierte geen kans met een passend beheersplan en continue monitoring van risico’s. Zo kun je aantonen dat jouw bedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen én bescherm je jouw producten.

GONE bespaart je tijd

Jouw tijd is kostbaar en wil je niet besteden aan zorgen over ongedierte. Deze zorgen nemen wij daarom graag uit handen. Met onze ‘ongediertebril’ op doen we een uitgebreide inspectie en zien we precies waar plaagdieren zich (kunnen) schuilhouden. Aan de hand daarvan stellen we een preventieplan op.

Integrated Pest Management

Integrated Pest Management

Het preventieplan maakt deel uit van Integrated Pest Management (IPM). IPM houdt in dat je met verschillende preventieve maatregelen een ongedierteplaag voorkomt. Met permanent monitoring bijvoorbeeld. En met periodieke inspecties. Met ons ongediertepreventieplan op maat beheersen, controleren en monitoren we de risico’s door het jaar heen.

Permanent monitoring insecten

Bij vliegende insecten zetten we elektrische insectenvangers in. Geen onhygiënische insectenlampen met elektrocutierooster, maar lampen met kleefplaten. Met deze vangers zien we precies welke insecten we vangen en hoeveel. Het is dus een detectie- én bestrijdingsmiddel.

Voor kruipende insecten gebruiken we detectiemiddelen met feromonen, zodat we altijd weten of er ongedierte is. We bespreken onze bevindingen altijd met jou. Zodat we samen een plan van aanpak kunnen opstellen.

Preventie zonder gif

GONE gebruikt geen gif voor preventie. Pas als er ongedierte is en risico’s zijn, gaan we eventueel over tot bestrijding met gif. Wij zien gif als laatste mogelijkheid en nemen dit gif ook altijd na bestrijding weer in. Liever kiezen we voor verantwoord bestrijden.

Periodieke inspecties en bestrijding

Periodieke inspecties

Periodieke inspecties zijn onderdeel van het preventieplan. Op vaste momenten komt een bestrijdingstechnicus langs voor controle. Dit is steeds dezelfde contactpersoon. Blijkt uit de inspectie dat er ongedierte is? Dan gaat de technicus direct over tot bestrijding.

Duurzame bouwkundige wering

Wil je plaagdieren duurzaam weren? Wij zetten daarvoor ons sterkste wapen in: bouwkundige wering, een van de belangrijkste onderdelen van IPM. Tijdens onze inspecties onderzoeken we nauwkeurig naar (sporen van) ongedierte. En inspecteren we de bouwkundige staat van je bedrijfspand.

Zitten er kieren in de muren, spleten onder de deuren of zijn doorvoeropeningen te ruim? Wij signaleren deze bouwkundige mankementen en verhelpen ze. Zo houden we ongedierte beheersbaar zonder bestrijdingsmiddelen. Dat is goed voor het milieu én voldoet aan de nieuwste wetgeving.

GONE online, digitaal logboek

We werken met een overzichtelijk digitaal logboek, zodat jij altijd inzicht hebt of kunt geven in de laatste stand van zaken. Via de web portal bekijk je eenvoudig de status van de plaagdierpreventie én onze aanbevelingen met foto’s. We werken het logboek tijdens de inspectie direct bij. Je ontvangt dan gelijk een bezoekrapport per e-mail met de samenvatting van de inspectie.

Ons permanent monitoringsysteem kunnen we koppelen aan het logboek. Daardoor zie je signalen van ongedierte direct op de plattegrond van jouw pand. Daardoor weet je precies op welke plek ongedierte gevangen of gedetecteerd is.

Voordelen van GONE online:

 • Eenvoudig een trendanalyse maken, voor jezelf of auditerende instanties.
 • Inzicht in de beheerspunten met een plattegrond van je bedrijfspand en koppeling met je permanent monitoringsysteem.
 • Alle veiligheidsinformatiebladen (MSDS) en onze certificaten op één plek, zodat je auditeren instanties eenvoudig inzage kunt geven.

Eerlijk advies

Uiteraard bespreken we alle bevindingen met jou. Daarbij durven we ook eerlijk advies te geven. Samen bespreken we wat je zelf kunt doen om een plaagdierprobleem te voorkomen. En welke actie wij ondernemen. Alleen met sterke communicatie en goede samenwerking bereiken we het beoogde resultaat.

Benieuwd hoe wij ongedierte kunnen voorkomen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze gratis ongedierte inspectie aan.

Bedrijfsinspectie aanvragen 024 202 2260

100% beveelt ons aan

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 274 beoordelingen

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Een sterk imago
  Wij beschermen je goede naam
 • Financiële voordelen
  We voorkomen financiële schade door ongedierte
 • Voedselveiligheid
  We dragen zorg voor de voedselveiligheid
 • Aantoonbaarheid
  Maatregelen met aantoonbaarheid voor toezichthouder, normering en auditor
 • Gifvrije oplossing
  Met onze groene bestrijding voorkomen we schade aan het milieu en voldoen we aan de nieuwste wetgeving