Hoe is jouw plaagdierbeheersing geregeld? Werk je nog met periodieke inspectiemomenten in combinatie met lokmiddelen en vallen? Tijd om het efficiënter en slimmer aan te pakken. Met permanent monitoring, digitale ongediertebestrijding, houden we op afstand realtime ongedierte in de gaten. Zodat we in actie komen als dat écht nodig is. Ontdek de voordelen van onze slimme ongediertebestrijding oplossingen.

Permanent monitoring: zo werkt het

Je start eenvoudig met permanent monitoring. GONE ongediertebestrijding regelt een digitaal plaagdierbeheerssysteem in waarbij slimme vallen, sensoren of bewegingscamera’s een signaal via internet afgeven als er ongedierte gesignaleerd is. We ontvangen realtime een melding en kunnen daar direct op reageren.

Offerte aanvragen

Ga slimmer om met budget

Met permanent monitoring bespaar je de kosten van arbeidsintensieve periodieke inspecties: alle lokmiddelen en vallen nalopen kost veel tijd. Je kunt daardoor je budget besteden aan duurzame oplossingen, zoals wering, problemen oplossen, advies en rapportage. Zodat je kunt focussen op beheersing in plaats van bestrijding.

Meer tijd voor echte actie

Permanent monitoring helpt ons om onze tijd anders in te delen. We kunnen sneller in actie komen bij risico’s, kunnen grondiger inspecteren, hebben meer ruimte om je bij te praten over onze bevindingen en kunnen je beter adviseren over preventieve maatregelen. Zo kunnen we je echt verder helpen.

Gifvrije werkwijze

Als je met permanent monitoring aan de slag gaat, heb je geen gif nodig. Zo voldoen we aan de wet- en regelgeving en voorkom jij gevaarlijke situaties op de werkvloer. Daarbij is dit uiteraard ook beter voor het milieu.

Koppeling met digitaal logboek

Je permanent monitoringsysteem wordt gekoppeld aan het digitale logboek. Ongedierteactiviteit word gedetecteerd en automatisch geregistreerd. Daarbij kan je realtime op de online plattegrond precies zien waar de beheerspunten staan en wat de status hiervan is.

Zo werkt het

We werken met digitale beheerssystemen die permanent monitoring voor iedere onderneming toegankelijk maken. Voor kleine (horeca) ondernemers én grote (voedingsmiddelen) bedrijven. Er zijn verschillende manieren om dit in te richten:

  • Via een speciale zendertechniek die is aangesloten op je wifi-netwerk of een eigen router.
  • Via een melder in de val. Dit werkt zonder internet.
  • Via een SIM-verbinding, zonder extra routers. De zender maakt een melding bij activiteit.
  • Via een eigen netwerk met routers dat in contact staat met een externe server.

Een combinatie van deze technieken is ook mogelijk.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Bedrijfsinspectie aanvragen Offerte aanvragen

Succesverhalen waar we trots op zijn:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

DS Smith : food safe productie van verpakkingen

“Permanent monitoring en real-time inzicht garandeert food safe productie van golfkartonnen verpakkingen” DS Smith is een toonaangevend internationaal verpakkingsbedrijf. Het ontwerpt, produceert en levert golfkartonnen verpakkingen aan een groot aantal…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…