Hoe is jouw plaagdierbeheersing geregeld? Werk je nog met periodieke inspectiemomenten in combinatie met lokmiddelen? Tijd om het efficiënter aan te pakken. Met permanent monitoring houden we op afstand realtime ongedierte in de gaten. Zodat we in actie komen als dat écht nodig is. Ontdek de voordelen.

Permanent monitoring: zo werkt het

Je start eenvoudig met permanent monitoring. GONE ongediertebestrijding regelt een systeem in waarbij bijvoorbeeld slimme vallen of bewegingscamera’s een signaal afgeven als er ongedierte gesignaleerd is. We ontvangen realtime een melding en kunnen daar direct op reageren.

Offerte aanvragen

98% beveelt ons aan

Ga slimmer om met budget

Met permanent monitoring bespaar je de kosten van arbeidsintensieve periodieke inspecties: alle lokmiddelen nalopen kost veel tijd. Je kunt daardoor je budget besteden aan duurzame oplossingen, zoals wering, problemen oplossen en rapportage. Zodat je kunt focussen op beheersing in plaats van bestrijding.

Meer tijd voor echte actie

Permanent monitoring helpt ons om onze tijd anders in te delen. We kunnen sneller in actie komen bij risico’s, hebben meer ruimte om je bij te praten over onze bevindingen en kunnen je beter adviseren over maatregelen. Zo kunnen we je echt verder helpen.

Gifvrije werkwijze

Als je met permanent monitoring aan de slag gaat, heb je geen gif nodig. Zo voldoen we aan de wet- en regelgeving en voorkom jij gevaarlijke situaties op de werkvloer.

Koppeling met logboek

Je permanent monitoringsysteem wordt gekoppeld aan het digitale logboek. Zo kun je op de online plattegrond precies zijn waar de beheersingspunten staan.

Zo werkt het

We werken met systemen die permanent monitoring voor iedere onderneming toegankelijk maken. Voor kleine (horeca)ondernemers én grote (voedingsmiddelen)bedrijven. Er zijn verschillende manieren om dit in te richten:

 • Via een speciale zendertechniek die is aangesloten op je wifi-netwerk of een eigen router.
 • Via een melder in de val. Dit werkt zonder internet.
 • Via een SIM-verbinding, zonder extra routers. De zender maakt een melding bij activiteit.
 • Via een eigen netwerk met routers dat in contact staat met een server.

Een combinatie van deze technieken is ook mogelijk.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Bedrijfsinspectie aanvragen Offerte aanvragen

98% beveelt ons aan

Card image cap
Benieuwd wat we doen voor andere bedrijven?
Bekijk onze klantcases

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Wij nemen zorgen weg
  door onze vakkennis, sterke communicatie en proactieve werkwijze.
 • Je wordt serieus genomen
  doordat we met je meedenken, eerlijk advies geven en je probleem écht oplossen..
 • Minder risico’s en kosten
  door onze moderne en efficiënte aanpak, met 24/7 realtime zicht op risico’s.
 • Gemak bij audits of NVWA bezoeken
  door ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale logboek.
 • Gemoedsrust, in plaats van frustraties
  door onze totaalaanpak met preventie en bestrijding voldoe je aan keuringseisen en beschermen we je goede naam.

Ervaringen van onze klanten:

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith benut de voordelen van permanent monitoring

“De opvolging is veel sneller en we voldoen 100% aan de normeringen” DS Smith in Eerbeek maakt verpakkingen van karton, met name voor de food- en e-commercesector. Hun klanten verwachten…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…