In de gezondheidszorg is hygiëne essentieel. Plaagdieroverlast moet dus te allen tijde voorkomen worden. GONE ongediertebestrijding bestrijdt plaagdieren en voorkomt overlast. Met een doordacht preventieplan en continue monitoring. Samen met jou en je collega’s werken we zo aan duurzame preventie van ongedierte.

Knaagdieren (zoals muizen) en vliegende en kruipende insecten zijn de meest voorkomende plaagdiersoort waarmee je in de gezondheidszorg te maken krijgt. Je wilt je collega’s en patiënten of cliënten hiertegen beschermen. Want ongedierte is een slecht visitekaartje en bovendien gevaarlijk voor de gezondheid.

Plaagdierpreventieplan

GONE ongediertebestrijding werkt met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem. Dat betekent dat we de focus leggen op preventie: met verschillende preventieve maatregelen voorkomen we overlast. We brengen tijdens inspecties mogelijke risico’s in kaart, bijvoorbeeld van het gebouw, het werkproces van zorgverlening of de catering. En we onderzoeken hoe we die risico’s inperken. De bevindingen delen we altijd met jou. En we noteren de informatie in ons digitale logboek.

24/7 zicht op ongedierte

Je kunt geen risico’s nemen in de gezondheidszorg: je moet altijd zicht hebben op ongedierte. Hoe weet je wat de plaagdiersituatie is tussen periodieke controles in? Met permanent monitoring heb 24/7 realtime zicht op activiteit van plaagdieren. Signaleren we iets, dan kunnen we gericht actie ondernemen. Permanent monitoring is een alternatief voor de periodieke controles op beheerspunten (vallen en lokazen). Zo maak je een grote efficiëntieslag en krijg je meer grip op ongedierte risico’s, duurzaam en gifvrij.

Plan voor de lange termijn

Wering is essentieel als je een plaagdierprobleem niet alleen op de korte termijn wilt oplossen, maar ook op de lange termijn wilt voorkomen. Wij nemen jouw gebouw en processen onder de loep en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we die zorg uit handen nemen.

Training voor meer bewustwording

Collega’s spelen een belangrijke rol in de wering van ongedierte. In een praktische training geven we je collega’s tips hoe zij ongedierte kunnen tegengaan met kleine aanpassingen in hun werkproces, zoals maatregelen rondom hygiëne en huishouding. Daarnaast geven we inzicht in de sporen die zij kunnen tegenkomen en bespreken we aan wie zij eventuele gevonden sporen moeten doorgeven.

Betrokken team

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van betrokken experts. Zij doen er alles aan om jouw ongedierteprobleem écht op te lossen, op de lange termijn. We zoeken verder, verdiepen ons in jouw organisatie en denken mee over specifieke risicofactoren. Daarin handelen we proactief, maar altijd in overleg. Want ons team is sterk in uitvoering én in communicatie.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons voor een eerste gesprek. Je krijgt dan altijd contact met een expert. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Succesverhalen waar we trots op zijn:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith : food safe productie van verpakkingen

“Permanent monitoring en real-time inzicht garandeert food safe productie van golfkartonnen verpakkingen” DS Smith is een toonaangevend internationaal verpakkingsbedrijf. Het ontwerpt, produceert en levert golfkartonnen verpakkingen aan een groot aantal…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…